27.08.2005 Sportul Studentesc – FC Vaslui 3-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 27.08.2005 Sportul Studentesc – FC Vaslui 3-0(2-0)

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Author
    Blue Eyes
    Member

“E bine ca scoatem puncte de la echipele de pluton. Ma intereseaza mai putin daca batem sau nu Steaua sau Dinamo. “

…Eu vreau sa scoatem puncte SI de la ECHIPELE TARI…altfel mai bine stam acasa si mancam …papusoi… Acolo se vede daca avem sau NU valoare.Cand joci cu nou promovate n-au farmec victoriile.Cu toate ca m-am bucurat, normal.
    Bravo Sportului Studentesc !!!!

ultrasro
    Member

�Claudiu, analfabetu�!� e posibil sa se fi strigat de la tribuna I acolo unde se aflau si ziaristii.
    Sincer vorbind eu nu prea mi-am dat seama ca Raducanu este pe teren asa incat nu aveam motive sa-i strigam ceva :))

Ultras
    Member

@Radu Dobrin wrote:

m-am uitat inca o data la faza de care spunea florin. In timpul meciului nu am reactionat (nici jucatorii nu mi s-au parut sa o faca), dar e posibil sa fi fost ceva acolo (imposibil de vazut la tv)…ar explica compensatia de la lovitura libera de la 16m in continuarea fazei.

Cam la asta m-am referit. S-a prins fraierul ca poate sa si-o ia si a dat airea lovitura aia din afara careului imediat dupa ce nu a acordat 11m…

lucian
    Member

@Radu Dobrin wrote:

cam suna a “galerie” … nu 2-3 izolati prin tribuna

oricum, nasol…speram ca macar noi sa stim mai bine decit atit

era un grup de rapidisti postati in apropierea galerie vasluiului

dragos
    Member

nefiind in bucuresti am vizionat meciul la tv si pot spune ca am castigat la pas………..sunt unele momente cand incercam sa iesim din careu cu “artificii tehnice” si pierdem balonul; sper, sa nu mai gresim pe viitor, mai ales ca vom avea in fata echipe care stiu sa profite de greselile apararii adverse…..una-peste-alta, insa FELICITARI ECHIPEI !!!
    imi pare rau, ca nu au marcat mazilu, curelea si tibi, pentru ca au avut ocazii !!!!
    poate data viitoare !!!

mazilu a jucat bine fundas, dar bursucul nu tre’ sa persevereze……nici la tv nu s-a putut da un verdict daca a fost gol sau nu la acel balon respins de edy de pe linia portii, dar oricum, nu mai conteaza ………

Radu Dobrin
    Member

din prosport

Fotbalul care nu există
    Cranţ-cranţ. Hitul seminţelor strivite cu spor, ritmic şi decis, între incisivii spectatorilor din Regie poate ţine loc de cronică a meciului. Zgomotul respectiv, accentuat de acustica unei arene goluţe, a fost adesea mai puternic decât prestaţia celor două galerii şi a însoţit pe drumul ei spre absolut senzaţia că aşa ceva nu mai există. Regia fotbalistică are puţine legături cu fotbalul nostru şi, în general, cu fotbalul momentului. De aici, fotbaliştii pleacă pe bani buni, iar anonimii veniţi ca plombe de compozit capătă tăria porţelanului în timp record. Tot aici, antrenorul spune zilnic că nu ştie când pleacă de la echipă, dar efectul nu e instabilitatea, ci performanţa. În spatele căminelor studenţeşti, Mazilu este trecut din atacant pe postul de fundaş central, în cea mai savuroasă repriză de negocieri văzută vreodată pe gazon. Atacantul era atras irezistibil în faţă de instinctul oricărui vârf, dar ţinut pe loc de verbul şi pumnul agitat prin aer de Dan Petrescu, ca argumente ultime pentru respectarea sarcinilor de joc. Curelea trage peste poarta goală din câţiva metri, dar inimile fanilor adevăraţi stau de data asta la locul lor: e în firea lucrurilor ca oamenii lui Şiman să rateze în ultimul hal. După cum e de dorit ca naturaleţea, seninătatea şi talentul în stare pură să fie atributele necesare şi suficiente pentru o victorie limpede în faţa unei echipe ca cea a Vasluiului, incapabilă să găsească drumul spre poartă şi sistemul filozofic.

Răducanu şi Jovanovic nu vor să revină
    După înfrângerea din Regie, Claudiu Răducanu şi Peter Jovanovic au declarat într-un cerc restrâns că nu mai doresc să apere culorile clubului moldav, urmând să plece în această pauză competiţională. “Blocnotes” a fost titular în toate cele patru meciuri ale Vasluiului din acest sezon, în timp ce Jovanovic a evoluat doar în ultimele trei întâlniri. (Felix BUTNARU, Vaslui)

Încăierare la vestiarul moldovenilor
    Imediat după încheierea meciului cu Sportul Studenţesc, cei doi stoperi ai echipei FC Vaslui, Bogdan Panait şi Ionuţ Badea, s-au încăierat la vestiare, fiind despărţiţi de Nivaldo. Se pare că Panait a avut ceva să-i reproşeze fostului dinamovist în ceea ce priveşte prestaţia sa din partida de sâmbătă, iar Badea a sărit primul la bătaie. (Felix BUTNARU, Vaslui)

Dan Petrescu, necăjit pentru Mazilu
    Tehnicianul “studenţilor”, Dan Petrescu, a fost mulţumit de evoluţia lui Ionuţ Mazilu, dar totodată supărat pentru că a trebuit să-l folosească în partea secundă a meciului pe atacantul lor ca fundaş central. “Îmi pare foarte rău că am fost nevoit să-l trec pe Mazilu fundaş central, mai ales că din tribune acesta a fost monitorizat de Victor Piţurcă. Bineînţeles, Piţi a venit să-l vadă vârf, nu stoper”, a completat Bursucul. (Daniel VLAD)

dragos
    Member

ratarea lui curelea concureaza cu cea a lui zicu (din meciul dinamo-farul) pentru cele mai mari ratari ale acestei editii de campionat.

lucian
    Member

are cineva salvata ratarea asta a lui Curelea? pe mine m-ar interesa faza geniala facuta de Balan!!!

Radu Dobrin
    Member

tot meciul e pe tvri timp de o saptamina

07Ex
    Keymaster

Tocmai am urmarit meciul pe TVRi. Multam Radu pentru informatie.

In alta ordine de idei, ce pasa de clasa cu calcaiul a dat Balan in ultimele minute de joc chiar in fata tribunei I-a. 😯

Ultras
    Member

Si eu l-am vazut acum. Noi nu prea ne-am auzit pentru ca microfonul de fond era plasat la 20 m de poarta opusa noua, spre peluza in care au stat vasluienii… Asa ca nu prea ati avut cum sa ne auziti scandand “Claudiu, analfabetu'”…

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • The topic ‘27.08.2005 Sportul Studentesc – FC Vaslui 3-0(2-0)’ is closed to new replies.