27.10.2010 Steaua Buc. – Sportul Studentesc 4-2(1-1,0-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 27.10.2010 Steaua Buc. – Sportul Studentesc 4-2(1-1,0-1)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 82 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Meci contand pentru optimile Cupei Romaniei editia 2010-2011.
    Miercuri 27.10.2010, ora 20:45, stadion Ghencea.

cameliu
    Member

Prosport:

“E bine că am cazut cu Steaua! Cupa a demonstrat că se pot produce surprize”

Steaua-Sportul este unul dintre cele mai echilibrate meciuri din optimile Cupei României, dar antrenorul “studenţilor” nu se teme de acest meci. Viorel Moldovan consideră că în Cupă surprizele se pot produce mult mai uşor decât în campionat şi nu se arată îngrijorat de faptul că va trebui să se lupte cu Steaua cu atât mai mult cu cât cele două echipe se vor întâlni şi în Liga I în această etapă.

“Cupa a demonstrat că se pot produce surprize. Pe hârtie, se poate spune că Steaua este favorită, jucăm şi în Ghecea. Duminică jucăm cu ei în Liga 1. E bine că am cazut cu Steaua. Noi tratăm fiecare competiţie cu mare importanţă. Respectăm Cupa, eu am câştigat Cupa de două ori. Vrem să ajungem în finală. Steaua este angrenată în mai multe competiţii. Este foarte bine că jucăm în Ghencea. Trebuie să munceşti mult şi să arăti că poţi învinge Steaua. Este o echipa puternică, cu lot foarte valoros”, a spus Viorel Moldovan la Sport.ro.

e greu..

dragos
    Member

ufff, bine ca, am scapat de rapid….
    steaua e un adversar cuminte.
    singurul “adversar” imprevizibil si oscilant este ECHIPA NOASTRA. @-) :-ss

Poate este mai bine ca ei sunt implicati in mai multe competitii si cupa nu prea i-a interesat in ultimii ani, oricum va fi greu si mi- e teama de arbitraj. :(

rapid19pancu
    Member

era frumos daca se juca pe Regie meciul

dragos
    Member

astia ne dau 7-8 in cupa

ashone
    Member

@dragos wrote:

astia ne dau 7-8 in cupa

nope! asta e si spilul! i-am lasat in campionat sa ne bata, le stim jocul si acum ai sa vezi un 6-3 pentru noi ;) si mai avem un as in mineca: schimbam toata echipa si ii bulversam total! :-B

Schimbam si antrenorul Ashule atunci chiar o sa fie bulversarea totala.

dragos
    Member

@ashone wrote:

@dragos wrote:

astia ne dau 7-8 in cupa

nope! asta e si spilul! i-am lasat in campionat sa ne bata, le stim jocul si acum ai sa vezi un 6-3 pentru noi ;) si mai avem un as in mineca: schimbam toata echipa si ii bulversam total! :-B

daca jucam cu 11 Niculescu, as putea crede, ca vom scoate un rezultat pozitiv…..altminteri … :)) =))

07Ex
    Keymaster

In meciul de cupa parca vad ca vom juca cu rezervele, iar aia de la echipa a II-a vor da totul pe teren. Eu zic ca avem o sansa sa castigam meciul de cupa. Pacat insa ca nu se joaca in Regie. :(

sircos
    Member

@07Ex wrote:

Pacat insa ca nu se joaca in Regie. :(

pai da, ca asa avem sanse sa pierdem iarasi inceputul meciului [-(

De data asta cine nu este la stadion la ora stabilita vede meciul din peluza adversa.

Am uitat asta :D la mesajul anterior.

ssfan
    Member

Obiectivul nostru trebuie sa fie ramanerea in A. Sper ca nu are nimeni pretentii la cupa.
    Totusi am putea juca deschis, frumos, un exercitiu de memorie :)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 82 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.