Home › Forums › Archive › Arhiva Fotbal / Football Archive › 28.04.2004 Romania – Germania 5-1(4-0) – Amical
- This topic has 30 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 4 months ago by
Ultras.
-
AuthorPosts
-
April 28, 2004 at 6:46 pm #63938
Giani
Member@cameliu wrote:
Kahn spune ca si-au propus sa nu mai piarda niciun meci pina la Euro.
La ultimele amicale serioase de dupa Modialele 2002, au fost umiliti de Italia, Olanda sau Franta…
Au fost umilitzi shi de Romania. In minutul 88 au inscris si nemtzii golul de onoare, prin autogol. Este in acest moment 5-1 pentru noi. Who the f…k is Deutchland???
Scor final: 5-1. No comment!!!! Cica gioarsele astea cotonogare s-au calificat la Euro.
April 28, 2004 at 7:57 pm #63939Radu Dobrin
Memberbravo lor!…jos palaria..
…dar mi se ridica parul in cap cind ma gindesc la gusile revarsate peste microfoane ale ‘expertilor’ in fotbal (si nu numai)..care o sa umple ecranele televizoarelor (la propriu..) cu afirmatii de genul…”ce bah..nu v-am zis io ca echipele din A e tari? “
doamne’ajuta…
April 29, 2004 at 5:57 am #63940ion
MemberEu zic sa va relaxati…Noi am jucat prea motivati iar ei prea amical …alta va fi fata acestor echipe cind vor juca pe puncte…
April 29, 2004 at 7:40 am #63941cameliu
Member@Radu Dobrin wrote:
bravo lor!…jos palaria..
…dar mi se ridica parul in cap cind ma gindesc la gusile revarsate peste microfoane ale ‘expertilor’ in fotbal (si nu numai)..care o sa umple ecranele televizoarelor (la propriu..) cu afirmatii de genul…”ce bah..nu v-am zis io ca echipele din A e tari? “
doamne’ajuta…
Cert e ca i-am pus sa-si scuture de praf arhivele!
Diferenta de 4 goluri intr-o repriza, n-a mai fost din 1913!!!
Iar in momentul cind aveam 5-0 isi calculau deja ca la 5 diferenta au mai luat-o in ’54 de la unguri in grupa cu 8-3! Pt ca apoi sa-i bata in finala cu 3-2 si sa cistige primul lor mondial!Sa nu ne imbatam cu apa rece! Germania n-a jucat ABSOLUT NIMIC!!!
Otopeniul ar fi pus mult mai multe probleme nationalei.
Dar in orice caz i-am facut de rusine. Si le este rusine…
Insa pina la urma tot ei merg la euro!Germania a jucat mai prost decit prost, adica asa cum i-am vazut eu dupa Japonia 2002. In calificari au facut egal cu Islanda, iar pe Feroe i-au batut dupa min 88…
Si totusi ramine un rezultat intradevar istoric!
Nestiutorii de fotbal de p-aici de pe la TV zic chestii de genul ” vai ne-a batut si Romania, ce adversari usori mai exista?”Insa cunoscatorii, gen Beckenbauer, a avertizat inca dinaintea meciului ca Romania e un adversar f. greu ce nu e la Euro doar datorita nesansei.
Nu stiu daca ati observat la una din peluze, in spatele unei porti era un studio din sticla unde ZDF il avea pe Bekenbauer. Nu a comentat meciul ci doar inainte si dupa. A ramas nocturna pe Giulesti aprinsa pt ei pina dupa ora 11 aici, miezul noptii in tara…Bravo tricolori! Pt rezultat si statistica!
Insa ati jucat cam singuri…April 29, 2004 at 9:05 am #63942cameliu
Member@Radu Dobrin wrote:
bravo lor!…jos palaria..
doamne’ajuta…
Zis si facut:
Din Gazeta:
Veselie mare la tribuna oficială imediat după finalul meciului. Doar Dumitru Dragomir avea ceva de împărţit cu presa, însă pe un ton părintesc. “Astăzi aţi văzut adevărata valoare a Diviziei A! M-aţi luat la mişto cînd vă spuneam de jucătorii din ţară. Ce spuneţi? Că au jucat nemţii prost? Terminaţi domn’e cu prostiile! Au jucat ai noştri extraordinar”.April 29, 2004 at 2:45 pm #63943ultrasro
Memberiar mingea a urmat pentru noi niste trasee demne de Loto 6 din 49
April 29, 2004 at 3:44 pm #63944dragos
MemberA-NNEBUNIT LUPUL !!!!!
chiar daca a fost un meci amical, trebuie subliniat ca nemtii au intrat in teren privindu-ne usor de sus, iar noi ne-am vazut de treaba construind si pasand……..AM AVUT AMBITIE!!!
I-AM SCOS DIN GHETE!!!!
LE-AM PREDAT FOTBAL PE PAINE!!!!
si noi am avut o echipa fara nume sonore, dar CU DORINTA DE AFIRMARE
si POFTA DE JOC EXTRAORDINARE!!!!
toti acesti tineri AU FORMAT, ASEARA, O ECHIPA!!!
o echipa MARE se formeaza in timp, jucand pentru inceput meciuri amicale
oricum, a fost un meci de care trebuie tinut cont….caci una este sa joci un amical cu feroe si alta cu nemtii…….
TREBUIE SA AVEM CONTINUITATE SI IN MECIUL CU IRLANDA!!!!
intrebarea este urmatoarea: este iordanescu destul de abil sa formeze o echipa cu 11 jucatori in cea mai buna forma la ora meciului, sau se va apela la numele sonore:mutu,dumitru,dorinel etc???????
nu am nimic cu nimeni, insa LA ORA MECIULUI TREBUIE SA FIE IN FORMA CA SA JOACE, altfel ne furam singuri caciula!!!
cand mutu joaca, toate mingile “curg” catre el, iar el, daca este intr-o pasa
neinspirata – nu face nimic, ci le iroseste……mai bine joaca cu un florentin petre (care a fost motoreta de pe dreapta), cu un plesan, cu un danciulescu – caci SUNT IN FORMA, nu alta!!!!!!
vom vedea in urmatoarele meciuri – in MAI -Irlanda si august – Finlanda (oficial)
HAI ROMANIA!!!!April 29, 2004 at 5:17 pm #6394507Ex
KeymasterEu unul NU am vazut meciul, dar parerea mea este ca aceasta victorie a fost doar o intamplare. Pun pariu ca Germania va castiga inca 2-3 titluri mondiale sau europene iar noi … nimic.
April 29, 2004 at 5:22 pm #63946Radu Dobrin
Membercum poti sa spui asa cazimir….pai nu ai vazut ce a zis oracolul din balacesti…cum ca “ie valoare in divizia A”?…sa vezi tu cind om prinde o finala de CM impotriva andorei 😆 …il bagam pe vrajitoarea la inchidere si praf ii facem! 😆
April 30, 2004 at 6:32 am #63947Ultras
MemberSa nu exageram in nici un sens! Dupa parerea mea (am vazut meciul de la 3-0) nu am jucat cine stie ce (chiar slab as zice). Am avut bulan si ne-a iesit aproape tot. Oricum rezultatul este fantastic si este meritul jucatorilor din campionatul intern. Mie Plesan imi este antipatic, dar a facut un meci bun, la fel ca Danciulescu. Pacat ca nu a fost folosit mai mult Caramarin (pe care il consider cel mai bun jucator din Ro). Partea proasta este ca in meciurile oficiale echipa va fi formata din vedete si nu din jucatorii aflati in forma maxima. Potential avem sa construim nu una, ci doua echipe nationale, numai daca s-ar dori.
April 30, 2004 at 8:27 am #63948dragos
Memberfiti corecti si judecati cele 2 echipe prin ceea ce au jucat: noi am zburdat pe teren (ratand inca cel putin 3 mari ocazii), iar nemtii au fost greoi (au ratat si ei 2-3 ocazii)…….daca noi vom avea continuitate si implicit REZULTATE, inseamna ca a fost un test mai mult decat util, daca nu, inseamna ca va trebui sa mai lucram, potentiat EXISTA!!!!
iar nemtii sa se gandeasca ca nu intamplator au luat-o cu 5-1 de la englezi
si de-abia au batut pe FERO(C)E cu 2 goluri in ultimele 2 min…….sa fim realisti – chiar amical fiind, ei trebuiau sa joace fotbal; ei n-au avut viteza.
asta este……..April 30, 2004 at 11:37 am #63949ultrasro
MemberNu ar mai trebui sa fie senatori de drept… iar Plesan a fost chiar incredibil de irezistibil… napolitana JOE
April 30, 2004 at 12:10 pm #63950cameliu
MemberAsa a aratat echipa Germaniei (imagine din Bild):
Adica o trupa de cirnati numai buni de mincat de catre adversari!
April 30, 2004 at 1:01 pm #63951Ultras
MemberParca ziceau ca au fost o echipa de castraveti?! 😯
April 30, 2004 at 1:36 pm #63952cameliu
MemberDupa cum se vede, aici au fost cirnati…
Cred ca Kicker i-au facut castraveti.S-au a bagat Prosportul traducere…libera…
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.