Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 28.05.2005 Gloria Bistrita – Sportul Studentesc
- This topic has 53 replies, 14 voices, and was last updated 17 years, 11 months ago by
Blue Eyes.
-
AuthorPosts
-
May 22, 2005 at 7:55 pm #50441
07Ex
KeymasterOra 17:00, ne televizat.
citire de la cameliu..“vin femeile:
Gloria Bistriţa – Sportul Studenţesc
Arbitri: Cristina Ionescu – Irina Mârţ, Petruţa Iugulescu – Teodora Albon
Observatori: Octavian Goga, Gheorghe Constantin”GLORIA (albastru)
1. Cîmpeanu – 2. Mîndrean, 3. A.Rus, 5. V. Popa, 26. Frăsinescu, 25. D. Sînmărtean – 10. Iftodi, 6. Costin, 16. Arbănas – 7. Coroian, 9. Negrean
antrenor: Constantin Cîrstea
Rezerve: 22. Albut, 29. Somodean, 23. Pelecaci, 19. Peres, 15. Sălăgean, 21. Nalati
Absenti: Bumb, Bors, Cornea, R. Nită (toti accidentati)SPORTUL (alb-negru)
33. Stăncioiu – 21. S. Rădoi, 6. Secăreanu, 2. A. Ratiu, 13. L. Rusu – 7. St. Stancu, 17. Oae, 14. Ferfelea, 23. Fl. Maxim – 9. Mazilu, 20. G. Bucur
antrenor Dan Petrescu
Rezerve: 1. Stanca, 4. V. Nicola, 11. Varga, 16. L. Turcu, 18. Curelea, 15. Patrichi, 19. Stîngă
Absenti: Ciupe, Lazăr, M. Dedu (accidentati), T. Bălan (suspendat)Arbitru Cristina Ionescu (Vulcan). Asistenti Irina Mîrt (Botosani), Petruta Iugulescu (Tîrgoviste). Arbitru de rezervă Teodora Albon (Cluj). Observatori O. Goga (Brasov), G. Constantin (Vîlcea)
Bilete: 70.000 de lei – intrarea generală
gsp
May 22, 2005 at 7:57 pm #71249cameliu
MemberAr fi cazul sa cistigam si noi la Bistritza…
May 23, 2005 at 10:17 am #71250dragos
Memberpe vremea lu’ andone niciodata nu am castigat acolo….insa, gazdele vor juca alta partitura cu noi fata de ceea ce au jucat cu granzii din capitala…
JEAN BLATUREANU se prezinta: cu mainile curate……..May 23, 2005 at 10:20 am #71251cameliu
MemberNu uitati si de votul pt Renata:
http://www.gsp.ro/index.php?c=76&act=championship&w=14&m=4&t=13
May 23, 2005 at 11:07 am #71252dragos
Members-a votat….
May 23, 2005 at 8:30 pm #71253costin1981
MemberBaieti poate ma credeti nebun dar eu inainte sa plec de la sportul vreau sa va fac o sugestie in legatura cu clubul.”NU CREDETI CA AR FII CAZUL CA SPORTUL STUDENTESC SA AIBA SI EL UN IMN “toate echipele astea care joaca mai degeaba prin campionatul nostru au imn pe care il canta inainte de meci,de ce nu putem si noi????????
Puteti sa-l faceti chiar voiMay 24, 2005 at 6:18 am #71254Tavi
Member@costin1981 wrote:
Baieti poate ma credeti nebun dar eu inainte sa plec de la sportul vreau sa va fac o sugestie in legatura cu clubul.”NU CREDETI CA AR FII CAZUL CA SPORTUL STUDENTESC SA AIBA SI EL UN IMN “toate echipele astea care joaca mai degeaba prin campionatul nostru au imn pe care il canta inainte de meci,de ce nu putem si noi????????
Puteti sa-l faceti chiar voiAvem imn
dar nu avem statie de amplificare
. Imnul sportului este “Gaudeamus” (“Sa ne bucuram”). E drept ca prin stilul sobru nu se prea “vinde”.
Cred ca este singurul imn din tara asta care se canta in alta limba decat in romana (cu mici exceptii in judetele problema 😆 ).
Pentru cei mai tineri redau mai jos cateva versuri.
Gaudeamus igitur
Juvenes dum sumus
Post jucundum juventutem
Post molestam senectutem
Nos habebit humus.Ubi sunt qui ante nos
In mundo fuere?
Vadite ad superos
Transite in inferos
Hos si vis videre.Vita nostra brevis est
Brevi finietur.
Venit mors velociter
Rapit nos atrociter
Nemini parcetur.Vivat academia
Vivant professores
Vivat membrum quodlibet
Vivat membra quaelibet
Semper sint in flore.Vivant omnes virgines
Faciles, formosae.
Vivant et mulieres
Tenerae amabiles
Bonae laboriosae.Vivant et republica
et qui illam regit.
Vivat nostra civitas,
Maecenatum caritas
Quae nos hic protegit.Pereat tristitia,
Pereant osores.
Pereat diabolus,
Quivis antiburschius
Atque irrisores.May 24, 2005 at 7:14 am #71255Radu Dobrin
Memberasa este…inainte de 89, cel putin, se cinta la fiecare meci
May 24, 2005 at 12:11 pm #71256dragos
Member@costin1981 wrote:
Baieti poate ma credeti nebun dar eu inainte sa plec de la sportul vreau sa va fac o sugestie in legatura cu clubul.”NU CREDETI CA AR FII CAZUL CA SPORTUL STUDENTESC SA AIBA SI EL UN IMN “toate echipele astea care joaca mai degeaba prin campionatul nostru au imn pe care il canta inainte de meci,de ce nu putem si noi????????
Puteti sa-l faceti chiar voi
Oricum eu o sa plec dar vreau ca baietii sa aiba si ei un imn care sa-i incurajeze inainte de meciCostine, intelegem de aici ca SIGUR vei pleca de la sportul, nu???
este o idee buna de a ne crea un imn al “gastii nebune”, pe langa celebrul
“gaudeamus”.May 26, 2005 at 1:43 pm #71257dragos
Member@cameliu wrote:
vin femeile:
Observatori: Octavian Goga, Gheorghe Constantinaaa, asa da…..cu arbitri-femei , am castigat mereu……
May 26, 2005 at 5:34 pm #71258Tavi
Member@cameliu wrote:
vin femeile:
Observatori: Octavian Goga, Gheorghe Constantinnu noi le-am facut botezul fetelor astora anul trecut? cel putin pt Cristina si Irina
May 26, 2005 at 5:51 pm #71259Radu Dobrin
Member@Tavi wrote:
nu noi le-am facut botezul fetelor astora anul trecut? cel putin pt Cristina si Irina
uhmm…sa ma bucur…sau sa fiu ingrijorat?
May 27, 2005 at 6:21 am #71260Ultras
MemberEu cred ca este de bine. Chiar daca nu sunt mari arbitri, cel putin sunt corecte. Avantaj noi…
May 27, 2005 at 2:08 pm #71261dragos
Memberfiind femei, banuiesc ca jucatorii se vor abtine de la proteste, etc.etc.etc.
May 27, 2005 at 2:13 pm #71262ultrasro
MemberNae si Cruceru fiind accidentati nu au facut deplasarea la Bistrita!
-
AuthorPosts
- The topic ‘28.05.2005 Gloria Bistrita – Sportul Studentesc’ is closed to new replies.