28.07.2011 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 28.07.2011 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 1-1(0-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 60 total)
  • Author
    dragos
    Member

@teo wrote:

La Digi Sport, Varga zicea ca e disponibil pentru meciul cu Ceahlaul si ca depinde doar de Multescu daca intra in teren sau nu!

daca este ready, il asteptam sa marcheze :)

ngm
    Member

ACESTA VA FI MECIUL LUI FERFELEA !!!
    VOM INVINGE LA SCOR !!!
    VENITI LA STADION !!!

razvanR
    Member

Jucatorii trebuie sa se concentreze si sa dea totul pentru a castiga acest meci. Sper sa avem cat mai multi convocati la echipa nationala alaturi de Ionut Mazilu si Costin Lazar.

CIPIKA
    Member

Stie careva cat este pretul biletelor la tribuna 1 si daca fetele platesc bilet pt ca vreau savin si eu cu faca si sotia si nu pot sta cu ele in soarele asta ce este prea mica.
    Astept o victorie….sa inteleg cu varga este gata de meci dar despre Stancu ce se stie

07Ex
    Keymaster

Vom putea viziona undeva pe net meciul? Daca da, unde?

dragos
    Member

@07Ex wrote:

Vom putea viziona undeva pe net meciul? Daca da, unde?

poti incerca aici:

http://www.digisport.ro/

razvan
    Member
    laucantona
    Member

0-0 la pauza si parerea mea este ca am dominat cel putin din punct de vedere al posesiei…dar baietii de la Digi spun ca i-au impresionat mai tare moldovenii…cred ca asteptam prea mult de la Tibi…hai baieti sa luam cele 3 puncte!

laucantona
    Member

GOOOOOOOOOOOOOOL Curelea 1-0 min 64…la o centrare a lui Tibi…Hai baieti inca unul ca nu cred ca ajunge la ce aparare avem…

laucantona
    Member

1-1 din pacate am luat un gol nefericit, norocos pt moldoveni, a tras unul defectuos si mingea deviata de altul s-a dus unde nu trebuie…

laucantona
    Member

atacul nostru nu mai merge…ba mai mult nici nu mai alearga si sunt prinsi in offside…slab de tot pe final

cameliu
    Member

Am jucat prea slab pt a spera la mai mult.
    Bun si punctul asta!

Trebuiau facute schimbari sa iutim un pic atacul, asta s-a vrut cu Nae…
    Asta e!
    Suntem inca pe plus la adevar!

07Ex
    Keymaster

“Lupul singuratic” şi-a respectat promisiunea » Alături de Sportul după desfiinţarea Unirii

“Lupul singuratic” i-a încurajat pe “studenţi”

Constantin Leonard, cunoscut drept “Lupul singuratic”, a fost în ultimii ani cel mai mare susţinător al Unirii Urziceni, însoţind peste tot fosta campioană a României.

Acesta a fost extrem de dezamăgit cînd a aflat că Dumitru Bucşaru a desfiinţat echipa, a vîndut nocturna celor de la Chiajna şi a dat stadionul unei echipe dintr-o comună vecină. S-a orientat tot spre o echipă mică: “Voi merge peste tot cu Sportul. Aş fi mers şi la Rapid, dar în deplasări m-ar băga jandarmii în ţarc şi nu-mi place”.

Acesta s-a ţinut de promisiune, iar la primul meci de pe teren propriu a fost prezent în tribună pentru a-i încuraja pe “studenţi” în faţa Ceahlăului.

sorin
    Member

sintem pe primul loc…..

Salutare,

nu am vazut meciul, ci doar am citit comentariul celei de-a doua reprize in timp real (pe onlinesport).
    Asa cum am scris la rubrica de pronosticuri, am anticipat ca echipa noastra nu va castiga, intuind (pentru a doua etapa la rand) scorul corect al meciului.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 60 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.