28.07.2011 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 28.07.2011 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 1-1(0-0)

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 60 total)
  • Author

@Cătălin wrote:

Am avut impresia că jucăm în deplasare.

Noi de obicei jucam in deplasare sau pe teren neutru,indiferent ca jucam afara sau acasa,chiar si cu mica noastra galerie de 20 de oameni care mai face galagie,nu e indeajuns pentru a da un imbold puternic alor nostri.Ultimul meci in care pot spune ca echipa a fost “impinsa” de suporteri a fost in 2009 cand am promovat in Liga I la meciul cu Gloria Buzau si unde intr-adevar a fost o atmosfera frumoasa,dar in rest pace.Acum cu Dinamo sunt sigur ca ai nostri vor fi huiduti incontinuu de mai numerosii suporteri dinamovisti,asa ca nu o sa aiba niciun avantaj ca joaca pe teren propriu.

Catalin
    Member

@Ace of Spades
    Nu la susținerea publicului m-am referit când am scris că parcă jucam în deplasare, ci la evoluția echipei.

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

Fotografii de la meci gasiti AICI

Frumoase pozele! Ce camera si ce lens folosesti?

Ultras
    Member

MS. Canon 50D cu 70-200 4L IS USM + scaun Walkstool 55XL (multumita lui Radu 😡 )

07Ex
    Keymaster

Imi place Canon 50D. Eu am un Canon XS cu Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM. Sunt super produsele astea Canon. :)

@Cătălin wrote:

@Ace of Spades
    Nu la susținerea publicului m-am referit când am scris că parcă jucam în deplasare, ci la evoluția echipei.

Pai daca nu ai publicul de partea ta ca sa puna presiune pe adversar, atunci ce mai conteaza ca esti acasa sau in deplasare? /:) Cumva esti mai obisnuit cu iarba de pe propriul teren sau ce? Cluburile mari cand se gandesc la un meci “acasa” se gandesc la cei peste 10.000 de spectatori care sa faca atmosfera si sa impinga echipa spre victorie,nu la scaunele vopsite in culorile clubului.Cum am spus,la noi se joaca pe teren neutru in Regie momentan,nu “acasa”,asa ca nu ii blama ca de ce nu etaleaza un altfel de fotbal.

@Ace of Spades wrote:

@Cătălin wrote:

Am avut impresia că jucăm în deplasare.

Noi de obicei jucam in deplasare sau pe teren neutru,indiferent ca jucam afara sau acasa,chiar si cu mica noastra galerie de 20 de oameni care mai face galagie,nu e indeajuns pentru a da un imbold puternic alor nostri.Ultimul meci in care pot spune ca echipa a fost “impinsa” de suporteri a fost in 2009 cand am promovat in Liga I la meciul cu Gloria Buzau si unde intr-adevar a fost o atmosfera frumoasa,dar in rest pace.Acum cu Dinamo sunt sigur ca ai nostri vor fi huiduti incontinuu de mai numerosii suporteri dinamovisti,asa ca nu o sa aiba niciun avantaj ca joaca pe teren propriu.

meciul cu buzaul a fost pe 06.06.2010 din cate imi amintesc eu :D

razvanR
    Member

Eu ma intreb de ce nu vrea sa joace fraierul de Varga? Daca era pe teren in primele 2 meciuri noi am fi putut fi pe primul loc in clasament iar el ar fi fost alaturi de Curelea si Balan la Echipa Nationala!

Zibling
    Member

@razvanR wrote:

Eu ma intreb de ce nu vrea sa joace fraierul de Varga? Daca era pe teren in primele 2 meciuri noi am fi putut fi pe primul loc in clasament iar el ar fi fost alaturi de Curelea si Balan la Echipa Nationala!

Bine zis! (-|

Catalin
    Member

@Ace of Spades
    A avut Ceahlăul o galerie mai numeroasă decât a noastră? Au transformat fanii moldovenilor Regia într-un stadion ostil Sportului, aşa cum fac suporterii altor echipe? Nu. Din acest punct de vedere se poate spune că nici o formaţie nu a fost avantajată. N-am avut intenţia de a le scoate ochii favoriţilor când am spus că am avut impresia că jucau în deplasare, dar hai să fim serioşi: Ceahlăul nu-i o sperietoare de echipă, un nume mare, care să te facă să joci precaut pe propriul teren, mai ales în condiţiile unor galerii sensibil egale numeric.

@Constantin Secareanu wrote:

meciul cu buzaul a fost pe 06.06.2010 din cate imi amintesc eu :D

Corect,greseala mea.

@Catalin wrote:

A avut Ceahlăul o galerie mai numeroasă decât a noastră? Au transformat fanii moldovenilor Regia într-un stadion ostil Sportului, aşa cum fac suporterii altor echipe? Nu. Din acest punct de vedere se poate spune că nici o formaţie nu a fost avantajată. N-am avut intenţia de a le scoate ochii favoriţilor când am spus că am avut impresia că jucau în deplasare, dar hai să fim serioşi: Ceahlăul nu-i o sperietoare de echipă, un nume mare, care să te facă să joci precaut pe propriul teren, mai ales în condiţiile unor galerii sensibil egale numeric.

Aici iti dau dreptate,insa ma gandesc ca atata pot ai nostri sa ofere momentan pe teren.Poate dupa mini-cantonamentul din Brasov acestia se vor mai pune la punct cu pregatirea fizica si vor fi mai vioi pe teren.

ionut.ro
    Member

Aproape victorie

Cu 3 p deja in cont si avand in fata o nou-promovata Sportul Studentesc se prezenta ca favorita la casele de pariuri. Prezenta lui V.Piturca ar fi trebuit sa le ofere o motivatie suplimentara vedetelor echipei, dornice sa imbrace tricoul echipei nationale. Poate tocmai din aceasta cauza jocul bucurestenilor a parut afectat de individualism. Totusi Sportul nu a fost cu nimic superioara advesarului in prima repriza, incercarile de atac ale studentilor fiind anulate de artagoasa aparare a oaspetilor dar si de greselile proprii ale alb-negrilor. Norocul le-a suras bucurestenilor in min 15 cand la o faza simpla, singur la 6m cu capul, Gafita a reusit sa nu nimereasca poarta goala. Meciul pare anost iar ocaziile de poarta vin greu. In min 30 la cea mai frumoasa faza a partidei, angajat de Irimia, Curelea preia elegant pe piept in careu si trage pe jos la coltul lung stergand bara exterioara. Fara sa domine Sportul ar fi putut intra in cabine la avantaj, dar T.Balan, lansat singur cu portarul din unghi trage la coltul lung pe langa poarta, ratand cea mai mare oportunitate a sa de a-l impresiona pe selectioner. Repriza a 2-a aduce o echipa a Sportului un pic mai agresiva. Maxim este pe punctul de a scapa singur cu portarul, dar este jenat suficient de bine de catre un nemtean pentru a nu putea continua faza eficient. Alt coechipier al Ceahlaului a fost avertizat cu galben de “valorosul” Tudor pentru aceasta faza. Prima mare ocazie apartine tot lui Gafita, care excelent lansat printre fundasii nostir de Lukas, singur cu portarul, suteaza din 10m peste poarta. Incet, incet, Sportul incepe sa domine teritorial. Ocaziile ratate de nemteni se razbuna in sfarsit in min 62, T.Balan inalta zmeul in careul advers, Patriche castiga un duel aerian si-i trimite mingea lui Curelea care singur din 6m trage pe jos pe langa portar. Inteligent, Ferfelea aflat in off-side nu ataca mingea, astfel incat golul Sportului este corect. Parea ca va fi suficient pentru o noua victorie obtinuta fara prea multe batai de cap. Din pacate golul studentilor i-a motivat pe nemteni, iar bucurestenii le-au permis acestora sa se apropie de poarta. Peste nici 10min, dupa o posesie prelungita de cca 2min a Ceahlaului, centrarea sutata a lui Dumitrescu s-a lovit de piciorul “ratangiului”de pana atunci – Gafita si a nimerit coltul scurt la firul ierbii. Nici o sansa si nimic de reprosat portarului Ormenisan, care astazi a dat ceva siguranta echipei prin interventiile sale. Ultimile 20 min s-au jucat deschis. Nemtenii au inteles ca punand presiune pe apararea Sportului pot obtine chiar mai mult decat o remiza. Studentii s-au vazut si ei nevoiti sa atace si si-au trecut in cont ultimile ocazii prin Curelea (sut peste de la 16 m dupa o faza frumos lucrata de Ferfelea si Nicola) si V. Nicola (sut pe jos pe langa poarta de la marginea careului).
    S-a terminat 1-1, scor echitabil, un meci in care senzatia generala este ca studentii ar fi obtinut victoria daca s-ar fi intrebuintat mai mult. Sa fie de vina caldura asa cum sugera Curelea la sfarsitul partidei?, sau memoriile depuse si salariile neplatite de Siman? sau gandul la trasferuri de ultima ora care parca a cuprins intreaga echipa?. Pana la urma nu s-a obtinut decat un egal acasa cu o posibila contracandidata la retrogadare, asa cum remarca lucid acelasi Curelea.

ashone
    Member

@Ultras wrote:

MS. Canon 50D cu 70-200 4L IS USM + scaun Walkstool 55XL (multumita lui Radu 😡 )

Radule, ca tot veni vorba, scaunu’ ala walhallaalcool nu e bun si pentru pescari? numa’ pentru fotografi? intreb si io …. :ymhug:

Radu Dobrin
    Member

@ashone wrote:

@Ultras wrote:

Radule, ca tot veni vorba, scaunu’ ala walhallaalcool nu e bun si pentru pescari? numa’ pentru fotografi? intreb si io …. :ymhug:

Pai intreaba-l si tu pe Florin cu ce se maninca chestia aia. Pina sa ma intrebe el, eu nici nu stiam ca exista. Parca l-am comandat de la un magazin vinatoresc ceva de prin nordu suediei.

webmaster
    Keymaster

Subiectul a fost arhivat.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 60 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.