Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 28.08.2004 Sportul Studentesc – Farul Constanta
- This topic has 43 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 2 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
August 27, 2004 at 12:29 am #67358
07Ex
KeymasterDin moment ce meciul se va juca vineri voi fi si eu pe forum si pe Yahoo Messenger de la servici. See ya’ll maine!
August 27, 2004 at 3:35 pm #67359multi
MemberHopa , bag de seama ca am dat gol !!!
Gigel , din 11 m , in min 22. Daca nu ma insel asta e primul gol dupa multi ani contra Farului.
Eu meciul nu-l vad dar GSP zice ca mai sus iar Livescore sustine ca a dat Baicu(!!!) in min 8. Fie cum o fi numa sa batem , poa’ sa dea gol si Iordanescu…August 27, 2004 at 3:36 pm #67360cameliu
Memberastia-s defazati rau!
cam toti…
incearca si onlinesport.ro
si totalsport.roAugust 27, 2004 at 3:59 pm #67361multi
MemberDupa ce povestesc astia pe site-urile online (defazati , intr-adevar) bag de seama ca tare trebuie sa regret ca nu vad meciul ! Am numarat deja vreo sapte ocazii pentru Sportul. Ori , mai stii…bine ca nu-l vad ca ma imbolnaveam naibii !
August 27, 2004 at 4:34 pm #67362cameliu
Membergol farul 1-1
incredibil
din nou dupa 10 ocaziiAugust 27, 2004 at 4:42 pm #67363multi
MemberNa , c-am incasat-o ! Dupa ce tocmai contabilizasem a opta (a noua , a zecea ?!? ) ocazie (se trezise si Mazilu la viata , pardon , la ratari) uite ca baietii si-au dat in petec!
Sper s-o dreaga pana la sfarsit.
Pe de alta parte parca suntem Dinamo , daca nu da gol Bucur altu’ nu se mai gaseste s-o dea in sfori , Doamne – fereste !August 27, 2004 at 4:52 pm #67364multi
MemberNaiba sa-l ia de meci ca s-o fi terminat da’ care o fi fost scorul ?
August 27, 2004 at 4:54 pm #67365multi
MemberTocmai am primit raspunsul 😥 Numai Dan Petrescu sau noi , suporterii , sa nu fii!
August 27, 2004 at 4:59 pm #67366cameliu
MemberSuntem masochisti baieti!
Si cei care merg la stadion, si noi ce stam sa tot reloadab pagini de-ampixu si in primul rind cei care joaca…B-ul ne-asteapta… cu atitea puncte irosite… Anii trecuti o mai dadeam pe arbitraje… Dar anul asta la 10 ratari pe meci din 5 m ce sa mai zici…
+ 3 “11m” primite in 3 etape consecutive…Ne-am facut-o singuri ca de obicei…
August 27, 2004 at 5:06 pm #67367multi
MemberSubscriu , cred ca o bucata de vreme o sa ma ocup de lucruri mai serioase …
August 28, 2004 at 6:00 am #67368ultrasro
MemberFarul nu avea portar de rezerva valid, asta a fost culmea ghinionului
A decis “cavalerul” în negru
APRIG. Experienţa lui Mihai Baicu (stînga) nu l-a speriat deloc pe mai tînărul Raţiu, atacantul constănţenilor scăpînd de puţine ori din marcajul “studentului”. Aflat la debut pe prima scenă, centralul David Radu nu l-a eliminat pe portarul Curcă după faultul în careu asupra lui Gigel Bucur. Regia nu atrage. Cel puţin cea fotbalistică. E greu de imaginat cum o echipă înfiinţată în 1916 n-a reuşit în 88 de ani de existenţă să îşi adune măcar două-trei mii de susţinători. Şi totuşi Sportul e o echipă frumoasă, care încearcă să întoarcă fotbalul la origini. Studenţii atacă avînd inconştienţa celui căruia nu-i pasă ce arată în final tabela de marcaj.
Bucur, Bălan, Nae şi Stancu
s-au năpustit din start către buturile lui Curcă. Farul a vrut să îşi respecte statutul de echipă solidă, Barbu, Paşcovici şi Şchiopu formînd un zid de beton în faţa lui Curcă. Însă e greu de rezistat în faţa găştii nebune. Inevitabilul
s-a produs în minutul 21, cînd, excelent lansat de Bălan, Bucur a scăpat singur către buturile lui Curcă şi a fost secerat de portarul constănţean. Penalty clar, dar nu şi obligatoriul cartonaş roşu. Bucur a marcat, însă Curcă a rămas între buturi. Aflat la primul meci în Divizia A, centralul David Radu a greşit flagrant, continuînd seria gafelor de-a lungul întregii partide.
Marcat de impactul cu prima scenă, discipolul lui Crăciunescu a împărţit cartonaşe galbene aiurea, a inventat lovituri libere, a judecat fazele anapoda şi, cel mai important, a viciat rezultatul final. Pentru că, în minutul 75, Todoran a restabilit egalitatea după o lovitură liberă executată de Senin.Fără rezervă de portar
Deşi accidentat, al doilea portar din lotul Farului, Adrian Vlas, a efectuat deplasarea cu restul lotului în Bucureşti. Pe foaia de meci a fost trecut ca goalkeeper de rezervă Iulian Verdina, însă acesta a stat de fapt în tribune! Asta deoarece observatorul de meci i-a atenţionat pe oficialii Farului că Verdina nu poate juca fiindcă nu are viza medicală. Astfel, în minutul 22, Petre Grigoraş (foto) era gata să-l introducă pe teren pe accidentatul Vlas, crezînd că arbitrul îl va elimina pe Curcă.
Au venit cu maxi-taxi
Constănţenii au efectuat deplasarea la Bucureşti în condiţii mai puţin obişnuite. Oficialii “marinarilor” nu au reuşit să închirieze un autocar care să transporte jucătorii în Capitală. Astfel au fost închiriate două maxi-taxi care au dus fotbaliştii în Bucureşti. “Am venit ca «Cireşarii» la meci”, spunea unul dintre elevii lui Petre Grigoraş. În urmă cu două luni, Farul a comandat un autocar din Germania, însă acesta nu a ajuns deocamdată în ţară. (Amir Kiarash)Se caută portar
Nemulţumit de prestaţia portarului Stăncioiu în partida trecută, cu FC Argeş, antrenorul Dan Petrescu l-a titularizat între buturi pe Stanca. S-ar putea ca nici acesta să nu prindă prea mult echipa, “studenţii” aflîndu-se în tratative cu goalkeeper-ul Cătălin Mulţescu, după ce Bogdan Stelea a ajuns la Poli AEK.
“Sper să ne înţelegem, pentru că îmi doresc să revin în Divizia A”, a punctat Cătălin Mulţescu. (Alexandru Ştefan)
Remarcat de General
Partida de ieri din Regie a fost urmărită de selecţionerul echipei naţionale, Anghel Iordănescu, dar şi de secundul acesteia, Ilie Stan. Generalul i-a avut în vizor pe constănţenii Curcă şi Paşcovici, însă a părut impresionat şi de calităţile “studentului” Gigel Bucur. La pauză, Iordănescu s-a întreţinut cu observatorul partidei, Dan Petrescu, cei doi discutînd pe tema arbitrajului. (Alexandru Ştefan)
lucian.ionescu@prosport.roAugust 28, 2004 at 6:15 am #67369ManU
MemberAsta ne este valoarea. Oricum Farul este una din echipele de valoare medie. Care nu prea a vandut si joaca pe acelasi schelet de echipa de vreo 3, 4 ani.
Totusi puteam sa castigam. Mai ales ca despre penalty am ceva dubi. Ce nu inteleg este de ce ne bagam cu fundul in poarte cand avem 1-0. Dupa ce ne-au egalat am jucat chiar bine.
Deci ! Sa fim realisti !August 28, 2004 at 11:58 am #67370Gabi
Membersa nu disperam, totusi
stiam cu totii ca nu va fi usor in A, faptul ca suntem recunoscuti pt. jocul placut inseamna mult pt. mine chiar daca m-a plouat ieri. noroc ca in repriza II-a am venit cu umbrela de la terasa
dupa meci am zis ca nu mai vin pe stadion pana la toamna, intre timp mi-a trecut, abia astept meciul urmator.
sper sa-si revina Mazilu si sa sparga dracului gheata ca mi-a mancat 10 ani din viata. eu zic ca trebuie sa-l incurajam in continuare ca altfel il ingropam de tot.Hai Ioane, da-ti drumul odata!
September 7, 2004 at 12:01 pm #67371dragos
MemberNO COMMENT!!!!!
am intrat pe forum din grecia si cand am vazut rezultatul final, am urlat pe-acolo, de se intrebau grecii ce se intampla, caci ma vedeau doar la un calculator si nu pricepeau………cine a luat cartonase galbene????
a inregistrat cineva meciul????
September 7, 2004 at 1:17 pm #67372 -
AuthorPosts
- The topic ‘28.08.2004 Sportul Studentesc – Farul Constanta’ is closed to new replies.