28.08.2004 Sportul Studentesc – Farul Constanta

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 28.08.2004 Sportul Studentesc – Farul Constanta

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Scuze ca incep un nou topic, insa topicul meciului e inchis…

Doi jucători de la Farul suspecţi de dopaj!
    Jucătorii echipei Farul Constanţa, Iulian Apostol şi Adrian Senin, sînt suspectaţi că ar fi consumat substanţe interzise înaintea partidei disputate, pe 27 august în deplasare la Sportul Studenţesc (1-1), în etapa a V-a a Diviziei A. Vicepreşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, Alexandu Boc, a declarat că substanţa descoperită în corpul fotbaliştilor este furosemid, un diuretic din categoria agenţilor mascanţi. “Cantitatea susbtanţei nu mai contează din moment ce au fost depistaţi pozitiv. Cei doi fotbalişti urmează să se prezinte, miercuri, la Comisia de Disciplină”, a spus Boc

Alexandru Boc a menţionat că Apostol şi Senin riscă o suspendare între 6 luni şi 2 ani, precum şi o sancţiune pecuniară.

“Sub nici o formă nu este posibil aşa ceva. Nu putem să facem astfel de presupuneri din moment ce nu au fost testaţi toţi jucătorii”
    Alexandru Boc, despre posibilitatea ca toţi jucătorii echipei Farul Constanţa să fi fost dopaţi la partida cu Sportul Studenţesc, menţionînd că gruparea constănţeană nu va fi sancţionată şi nici rezultatul din partida Sportul Studenţesc – Farul nu va fi modificat.

“După părerea mea este o greşeală. Nu cred că cei doi au greşit. Noi am mai făcut numeroase controale antidoping după meciurile cu Oţelul Galaţi, Rapid Bucureşti sau, în campionatul trecut, cu Astra, şi nimeni nu fost găsit vinovat”
    Marcel Lică, preşedintele executiv al clubului Farul Constanţa

Agenţii mascanţi se află pe lista substanţelor interzise, întocmită de Agenţia Mondială Antidoping (WADA). Agenţii respectivi sînt produşi care pot masca excreţia substanţelor interzise, ascunzînd prezenţa lor în urină sau în alte probe folosite în controlul doping sau putînd să modifice parametrii hematologici.

ion
    Member

Normal ar fi ca Farul sa piarda meciul.Ce s-ar intimpla daca intr-un joc decisiv dopezi 11 jucatori cistigi trofeul sau scapi de retrogadare ?Devine perdant cel care joaca cinstit indiferent de situatie?…Daca chiar sint 2 jucatori deja putem suspecta ca au fost mai multi si chiar ca a fost ceva organizat…Incepe sa se explice evolutia buna a Farului din primele etape si apoi rezultatele contradictorii ale Farului?Cred ca Sportu ar trebui sa cistige la masa verde acest meci …

dragos
    Member

asa ar fi normal, ca farul sa piarda meciul (sau sa-l rejoace), insa cum Boc
    face parte din comisia ce ancheteaza cazul, sansele sunt NULE !!!
    ca si boc-boc, dealtfel = ZERO!!!!

dragos
    Member

@dragos wrote:

ca si boc-boc

CARE ESTE……………….

Ultras
    Member

Lovitură de teatru! Baicu e cel dopat!
    Atacantul Farului, Mihai Baicu, a recunoscut astăzi că urina dată ca probă de Iulian Apostol şi Adrian Senin îi aparţine. Jucătorul a explicat doar că a luat Furosemid la indicaţia doctorului, care i l-a prescris pentru a slăbi, însă nu a spus şi modul cum urina a ajuns la coechipierii săi. În aceste momente Comisia de Disciplină discută încă ce măsuri va lua în urma acestei răsturnări de situaţie
    de pe http://www.gsp.ro

Radu Dobrin
    Member

cameliu…atita timp cit rezultatul partidei nu se va modifica (ceea ce ar fi o mare minune..)..am mutat postul aici…

cameliu
    Member

Astiea de pe onlinesport au scos-o pe prima pagina, cum ca baicu a facut pipi pt gigel… 😯 😯 😯

Ultras
    Member

S-a rezolvat! Am intervenit… EU!!! 😈

ultrasro
    Member

Asa a ajuns chestia asta cu Furosemidul!

dragos
    Member

tiriac stie cum este cu dopajul……restul se fac ca nu-l inteleg sau nici nu-l vad…..

07Ex
    Keymaster

Eu tot nu inteleg cum de liga nu i-a depunctat pe cei de la Farul. Ma rog, poate inteleg dece nu vor sa ne dea noua punctele din meciul cu ei, dar macar sa-i depuncteze doar pe ei si tot ar fi ceva. In fond la olimpiada cand ii prinde pe aia dopati le confisca medaliile, la noi la fotbal dece nu s-ar pedepsi jucatorii sau echipa intr-un fel? Ma rog, poate nu inteleg eu.

Tavi
    Member

Astăzi au fost audiaţi ofiţerii colectori Corneliu Rădulescu şi Laurenţiu Vîlceanu, care au declarat că fotbaliştii Farului n-au intrat împreună să dea proba de urină, aşa cum spuseseră în urmă cu două săptămîni. Depoziţia cea mai importantă i-a aparţinut Graţielei Vîjîială, şeful Laboratorului de Control Doping. Vîjîială a dezvăluit că în probele lui Senin şi Apostol nu s-a găsit vreo urmă de apă, iar caracteristicile individuale ale celor două eşantioane sînt total diferite. Concluzia: Senin şi Apostol n-au adăugat apă de la chiuvetă şi nici urină de la Baicu.

“Decizia este mult prea dură, mai ales că au existat vicii mari de procedură la recoltarea probelor. Vom face apel!”
    Marcel Lică, preşedinte Farul

dragos
    Member

Senin si Apostol au fost suspendati 6 luni + amendati pecuniar, iar Baicu suspendat 3 luni + amenda pecuniara.

webmaster
    Keymaster

@cameliu wrote:

Scuze ca incep un nou topic, insa topicul meciului e inchis…

Nici o problema. Acum daca moderatorii pot lipi doua mesaje atat de usor, am lipit postul tau cu cel initial al meciului. :D

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • The topic ‘28.08.2004 Sportul Studentesc – Farul Constanta’ is closed to new replies.