28.08.2010 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 28.08.2010 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 62 total)
  • Author
    ngm
    Member

OVIDIU,
    CITE PERSOANE MERG?

INCURAJTI ECHIPA NOASTRA, HAIDE SPORTUL STUDENTESC !!!

razvanR
    Member

Voi fi pe stadion, abia astept meciul de sambata.

L-am apreciat mereu pe Victor Piturca chiar si atunci cand era atacat de toti ziaristii si era huiduit de public sa plece de la echipa nationala.

Este prima data cand merg la un meci al Sportului Studentesc si echipa adversa va avea 30.000 de spectatori. Publicul nu va fi neaparat ostil, suporterii Universitatii sunt acum entuziasti pentru ca vad o schimbare la clubul lor, iar echipa este la al doilea meci in oras dupa exilul de la Severin. Stadionul are pista de atletism iar presiunea tribunelor va fi atenuata. Numarul mare de spectatori si atmosfera frumoasa, cu siguranta ii va motiva pe jucatorii nostri.

La sfarsitul campionatului sper sa iasa din TOP 5 echipele: CFR, Urziceni, Vaslui si Timisoara, iar in locul lor sa intre Sportul Studentesc, Universitatea Craiova, Rapid si Dinamo. Steaua poate sa termine tot pe locul 4, n-am nimic cu ei!

ultrasro
    Member

Pana acum suntem vreo 12 in microbuz.

ngm
    Member

AM CREZUT O CLIPA…12 MICROBUZE. E OK.

INCURAJTI ECHIPA NOASTRA, HAIDE SPORTUL STUDENTESC !!!

user90
    Member

@razvanR wrote:

La sfarsitul campionatului sper sa iasa din TOP 5 echipele: CFR, Urziceni, Vaslui si Timisoara, iar in locul lor sa intre Sportul Studentesc, Universitatea Craiova, Rapid si Dinamo. Steaua poate sa termine tot pe locul 4, n-am nimic cu ei!

Imi place cum gandesti Razvan. steaua tot pe 4, Dinamo macar pe 3 :D . Nu vedeti ce “tipa” presa de bucurie ca s-a calificat “magica” steaua?
    Revenind, ai dreptate si cu suporterii olteni. Ei vor avea treaba lor cu Piturca si de aceea sincer, m-as bucura sa faceti o mica/mare surpriza si sa le bagati mortu’ in casa, cum se zice pe la noi, pe la romani!

ovidiu
    Member

din gsp…
    “Tibor Selymes: Castigam la Craiova cu 2-0 !

Antrenorul Sportului Studentesc crede in “gasca nebuna” pe care o vede castigand cu 2-0 pe stadionul noii echipe a lui Victor Piturca, Universitatea Craiova. … …”

Mi se pare un pic … … cam asa.
    Hai sa fim seriosi. Sper sa scoatem un rezultat bun la olteni.

Unii dintre jucatorii nostri spun ca luam campionatu’ !!!!
    Dar chiar la Tibor Selymes sa fie asa optimist nu m-am asteptat.

Oricum succes mult echipei si celor ce vor fi in tribuna la Craiova.

Zibling
    Member

Cred ca vom fi in peluza, si nu in tribuna.

La precedentele doua deplasari in Banie, noi suporterii Sportului Studenetsc am stat undeva intr-un colt de stadion, nici peluza, nici tribuna.

Maine, as fi multumit si cu un egal cu goluri (1-1 sau 2-2) in Banie. Sa nu-i stricam chiar de tot lui Piturca revenirea la U Craiova. Si sa nu uitam – echipa noastra inca nu a obtinut nici in punct din deplasari in acest sezon.

07Ex
    Keymaster

1-1 sau 2-2 e prea putin pentru noi. Noi ori nu dam goluri deloc, asa cum am facut-o cu Otelul sau cu Gaz Metan, ori dam cel putin 3 goluri. Eu sper ca azi sa dam 3 si sa castigam.

razvan
    Member

Pacat ca n-am mai rezistat cateva minute, dar altfel nu m-as plange de nedreptatea rezultatului. (Nici de un 0-0 nu m-as fi plans).
    Foarte bun Niculescu.

Radu Dobrin
    Member

cea mai slaba echipa pe care am intilnit-o pina acum. Zau daca pricep ce a vrut Tibi sa scoata din meciul asta…

07Ex
    Keymaster

Abia acum am intrat pe internet si am vazut ca am pierdut. Nu-mi vine sa cred ca am pierdut in minutul 90+1. X(

Cum naiba de nu au mai rezistat 2 minute. Macar un punct daca am fi scos la Craiova.

adso
    Member

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/siman-nu-e-posibil-sa-stam-pe-doua-linii-si-sa-nu-existam-in-atac-nu-meritam-nimic-azi-204567.html

Şiman: “Nu e posibil să stăm pe două linii şi să nu existăm în atac! Nu meritam nimic azi!”

Finanţatorul formaţiei Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, a fost enervat la culme de atitudinea jucătorilor şi a antrenorilor la meciul pierdut de echipa sa, 0-1, în faţa Universităţii Craiova. Patronul “studenţilor” spune că va avea o discuţie dură cu toată lumea de la club!

“N-am avut ghinion, e un rezultat meritat în conformitate cu atitudinea noastră. Nu poţi să mergi la Craiova şi să nu ai nici o ocazie, mai bine stăteau acasă toţi, şi antrenori şi jucători. Cred că unii au fost nemulţumiţi că nu sînt la lot, alţii cred că erau cu gîndul la vacanţă. Dacă vor să joace fotbal o dată la 3 etape e treaba lor. Am o problemă cu tot atacul!

Craiova, prin atitudine, şi-a dorit pînă la sfîrşit, a meritat victoria. Am o problemă cu toată lumea care a pregătit meciul. O să vedem dacă e în pericol Selymes sau nu, vom vedea. Eu nu accept un astfel de comportament, prefer să pierdem cu 3-5 dar să se vadă că am fost acolo, că am avut atitudine. Nu se pune problema să schimbăm antrenorul acum că am pierdut un meci.

Noi am venit să cîştigăm, nu doar să ne prezentăm la Craiova. Cel puţin, eu aşa ştiu. Dacă vrei ceva de la viaţă şi de la fotbal nu te prezinţi aşa. Am venit în excursie la Craiova.

Ei trebuie să ştie ce au de făcut, dacă nu înţeleg asta îşi merită soarta, locul în clasament îl cîştigi prin joc, atitudine. Nu meritam nimic astăzi, fotbalul te pedepseşte cînd îl tratezi aşa. O să am o discuţie foarte dură cu toată lumea! Nu accept să stăm pe două linii şi să nu ne creăm ocazii. Sportul nu s-a prezentat aşa niciodată în doi ani de zile, mereu s-a încercat ceva, azi zici că eram la pensiune, nu se poate aşa ceva.

La Mediaş am pierdut 0-3, dar am avut ocazii, nu am comentat nimic, dar aşa nu se poate. Pe faza de atac am fost inexistenţi! Pentru fotbal, în general, nu se face aşa ceva, fotbalul trebuie respectat, iar noi nu l-am respectat azi”, a spus Şiman la “Premium Liga”, la GSP TV.

dragos
    Member

abia am reusit sa intru pe net (din tara vecina) sa aflu ce facura ai nostri si muica, ce vazui ??
    o luaram cu 1-0……ai mei mi-au spus ca, ai nostrii nu au jucat NIMIC…..astept sa vad meciul inregistrat de Razvan.
    am vazut rezumatul si ma intreb retoric: oltenii au castigat cupa ?? prea mare bucurie – piti parca, luase cupa…ptiu, ptiu, sa nu-i deochi.
    dar tocmai pentru a-i deochea – le doresc sa nu mai aiba rezultate pozitive in urmatoarele 2 meciuri. na :p :p :p

hai, ca cele 2 saptamani de pauza, sper sa ii aduca (pe ai nostri) cu picioarele pe pamant…..altminteri…….
    din rezumatul vazut pe gsp – parca – farmache a gresit la gol si a mai avut cateva “erori” de marcaj la alte faze.

roland
    Member

Craiova, prin atitudine, şi-a dorit pînă la sfîrşit, a meritat victoria. Am o problemă cu toată lumea care a pregătit meciul. O să vedem dacă e în pericol Selymes sau nu, vom vedea. Eu nu accept un astfel de comportament, prefer să pierdem cu 3-5 dar să se vadă că am fost acolo, că am avut atitudine. Nu se pune problema să schimbăm antrenorul acum că am pierdut un meci.[/color]

nu voiam sa scriu nimic de meciul asta. Ma bucura extrem atitudinea lui Siman. Nici eu nu am inteteles ce a fost mintea D antrenor. Probabil ca nu e asa simplu sa fii antrenor, dar totusi daca esti…mai ales cand esti Sportu ( ofensiv, spectaculos, constructiv) nu incerci sa conservi aiurea un 0-0 pagubos. Nu se poate sa scoti tot atacul si sa invitzi o echipa de pusti subtirei , insa cu public si atitudine sa te joace cum vor ei. E ca si cum tz-ai face sepuku. Pacat.

E cunoscut dar repet. De la Chetan am vazut eu renasterea Sportului in liga 2. Mai e la Sportu? Cred ca poate fii un bun fundas lateral. C. Gheorghe mai e? In meciu de azi trebuia sa fie ca schimbare. Nicola mai e? Da siguranta e “pozitiv” in joc.

Ultima : mai veche de la Siman: daca ne batem pt locu 14 mai bine ne desfintam. Subscriu.

razvanR
    Member

Am fost pe stadion. Atmosfera a fost placuta, publicul civilizat, dar in nici in caz nu a fost vulcanic cum ma asteptam. Practic nu a fost nici o presiune din partea celor 20.000 de spectatori, e adevarat ca nu i-a ajautat nici echipa sa se manifeste.

Azi am jucat modest, foarte defensiv. Anul trecut, la Bacau si Galati am acastigat in prelungiri, azi ne-a batut in min.92 o echipa subtire (care fusese egalata la meciul anterior acasa cu Timisoara, tot in prelungiri). Veti vedea ca si noi vom castiga meciuri in prelungiri.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 62 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.