Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 28.08.2010 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-0(0-0)
- This topic has 61 replies, 22 voices, and was last updated 12 years, 6 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
August 28, 2010 at 11:52 pm #86549
teo
MemberAsta a fost modalitatea lui Selymes de a stabiliza apararea. Dar nu poti invita 90 de minute o echipa sa vina peste tine, pana la urma tot ti-o furi chiar si cu 11 aparatori. M-a surprins insa, in mod placut, declaratia lui Siman!
August 29, 2010 at 12:43 am #86550ngm
MemberAm vazut reluarea , parerea mea e ca e golul lui Niculescu,
chiar daca a scos un gol , acesta e golul lui,putea prinde cu
usurinta mingea.
Prea mari diferente de la un joc la altul.
Inca odata Siman a facut citeva declaratii realiste, mai ca
imi pare rau ca nu se baga la echipa .
Oltenii si mie mi s-au parut slabi. Ne-am batuti singuri
prin modul de abordare al partidei. Asta e, mergem inainte !Felicitari Ovidiu pentru organizarea deplasarii !!!
INCURAJATI ECHIPA NOASTRA , HAIDE SPORTUL STUDENTESC !!!August 29, 2010 at 1:12 am #86551Lucione
Memberce sa mai zic si eu … ca ati spus voi deja .. nu a fost gol de portar dupa parerea mea .. centrarea putea fi reluata si de atacantul care a sarit sa dea cu capul dar si cel din spatele lui care astepta la picior .. portarul nu are cum sa intervina .. decat cand e sigur ca poate ajunge la ea .. orice deviere acolo .. in 6 m e periculoasa ..
haideti sa vedem si partea buna a meciului .. poate am pierdut 3 puncte dar ne -am asigurat un portar ??
nu meritam nici egalul la cum am jucat ..sincer nu imi amintesc vreun sut pe poarta !!! astazi nu a fost ziua noastra
1-0 si atat cat despre piturca .. eu cred ca le-a dat curaj .. atat tot .. oricum nici ei nu au jucat cine stie ce
dar noi am aratat ca o echipa din div a 3 -a …si acum 2 saptamani si saptamana asta mi-au placut mult declaratiile lui siman ………..lasa ca batem Branestiul !August 29, 2010 at 7:21 am #86552adso
Member@Lucione wrote:
haideti sa vedem si partea buna a meciului .. poate am pierdut 3 puncte dar ne -am asigurat un portar ??
nu cred ca poti sa-ti dai seama dupa o evolutie buna a unui portar intr-un meci, ca va fi si pe viitor un om de baza.
niculescu a fost oscilant in ultima vreme, dar poate prinde curaj dupa meciul de ieri.
desi ideal ar fi fost sa nu primeasca gol 8-|August 29, 2010 at 5:12 pm #86553ashone
Membernu deviati discutia baieti, niculescu a scos cit a putut pentru ca echipa a plecat la ciupeala. s-a pus curul in poarta ( scuza sire asa e expresia ) si golul plutea in aer. vad ca nu vorbiti aici de vobay care i-a rupt coloana lu’ maxim si apoi a repetat asta pe cealalta parte, vad ca nu vorbiti ca nu am avut o ocazie mai de Doamne-Ajuta…sinteti tristi ca nu a fost 0-0. a fost o lectie. daca nu stii sa joci la cipueala ca italienii n-o face! JOACA PRECUM GASCA NEBUNA! nu sariti pe mine, nu sint simanist! doar am vazut meciul la tv. nu intrebati de ce. nu, nu sint suspendat, sint in greva de solidaritate cu cel care e fan LFC de la noi!
August 29, 2010 at 9:15 pm #86554dragos
Membereste al doilea meci pe care-l pierdem, dupa ce inaintea jocului antrenorul si/sau un jucator fac declaratii ca, vom castiga lejer.
amintiti-va meciul de la sibiu contra gazului: inaintea meciului declaratii ca, vom castiga cu 3-0 si ca va fi un meci facil etc.etc. – rezultat final 0-3
acuma la fel: ce poate schimba piti in 2 zile ? noi vom bate cu 2-0 etc. etc. rezultat final: 1-0)
)
dupa ce am vazut emisiunea de pe TVR3 – TVR Craiova, iar sandoi si ion craciunescu spuneau ca, sportul nu a sutat pe poarta si ca, nu credeau, ca poate juca asa de ultra defensiv, imi pun un mare semn de intrebare privind tactica aleasa de antrenor.
eu stiu, ca cea mai buna aparare e atacul….o fi desueta aceasta sintagma ?oricum, siman a fost realist in declaratii si daca as fi in locul lui, pe toti (de la A la Z) i-as pune la penalizari 8-} 8-} 8-}
romanul daca se vede cu sacii-n carutza, nu mai face nimic dupa aceea….. X()
)
August 29, 2010 at 9:43 pm #86555Constantin Secareanu
Memberimportant e sa batem branestiul!
August 30, 2010 at 6:59 am #86556ovidiu
MemberE prima data cand spun ca a gresit antrenorul. NU ca asi fi eu marele antrenor … …
Dar tactica jocului a fost prost gandita. Si schimbarile la fel. Daca Postolache a fost bine introdus (chiar daca a fost doar figurant), Lung si mai ales Cazan nu cred ca trebuiau bagati. Cred ca trebuia bagat un jucator care sa tina mingea mai departe de poarta: Nae, Gheorghe.
Ce sa facem n-a fost sa fie. Nici acum nu mi-a trecut supararea. Si pentru jocul prestat – adica lipsa totala din atac si pentru faptul ca n-am reusit sa luam 1 pct (chiar daca am jucat prost). La Craiova se putea lua ceva punct(e) avand in vedere ca si la ei jocul sufera destul de mult.
Ce ma bucura pana la urma este faptul ca apararea a fost bine pusa la punct, si-a facut cu prisosinta datoria si mai ales a dovedit un calm iesit din comun.
Dar din pacate mijlocul nu a fost lasat sa joace (multe pase inapoi si temporizarea exagerata a jocului) iar atacul nu prea a avut nimic de spus avand in vedere ca nu a avut de unde sa capete pase.
Siman a avut dreptate sa fie suparat ca am fost inexistenti in atac. Deh, numai asa poate sa mai vanda si el ceva.Sper sa nu se adevereasca zvonurile presei cu cei trei (Balan, Varga, Curelea) la Craiova. Mai bine sa plece peste hotare. Sau sa ramana la Sportul
August 30, 2010 at 11:01 am #86557Zibling
Member@razvanR wrote:
Am fost pe stadion. Atmosfera a fost placuta, publicul civilizat, dar in nici in caz nu a fost vulcanic cum ma asteptam. Practic nu a fost nici o presiune din partea celor 20.000 de spectatori, e adevarat ca nu i-a ajautat nici echipa sa se manifeste.
Azi am jucat modest, foarte defensiv. Anul trecut, la Bacau si Galati am acastigat in prelungiri, azi ne-a batut in min.92 o echipa subtire (care fusese egalata la meciul anterior acasa cu Timisoara, tot in prelungiri). Veti vedea ca si noi vom castiga meciuri in prelungiri.
Bacau, Galati si Breaza – as adauga eu! Vezi, ai ratat o deplasare, Razvan!
)
August 30, 2010 at 11:17 am #86558Zibling
Member@dragos wrote:
romanul daca se vede cu sacii-n carutza, nu mai face nimic dupa aceea….. X(
)
)
OK, si care sunt sacii aia din caruta?
August 30, 2010 at 2:17 pm #86559sorin
Memberdin GSP….Trei “studenţi”, un portar şi un fundaş stînga
Piţurcă va profita de întreruperea campionatului pentru a întări lotul. În afara jucătorilor pe care i-a adus la Steaua, Piţi i-a pus pe listă şi pe Varga, Bălan şi Curelea, fotbaliştii Sportului pentru care ar fi purtat deja primele discuţii cu Vasile Şiman chiar după meciul de la Craiova. Se studiază o variantă low-cost a aducerii celor trei, care ar putea fi chiar împrumutaţi. Piţurcă mai vrea neapărat un portar şi un fundaş stînga, pentru care continuă căutările.
????
August 31, 2010 at 9:32 pm #86560dragos
Member@sorin wrote:
din GSP….Trei “studenţi”, un portar şi un fundaş stînga
Piţurcă va profita de întreruperea campionatului pentru a întări lotul. În afara jucătorilor pe care i-a adus la Steaua, Piţi i-a pus pe listă şi pe Varga, Bălan şi Curelea, fotbaliştii Sportului pentru care ar fi purtat deja primele discuţii cu Vasile Şiman chiar după meciul de la Craiova. Se studiază o variantă low-cost a aducerii celor trei, care ar putea fi chiar împrumutaţi. Piţurcă mai vrea neapărat un portar şi un fundaş stînga, pentru care continuă căutările.
????
stanca si dorel stoica au si venit…..sper, sa nu-si mai doreasca studenti, insa siman stie ce are de facut 8-} 8-} @Zibling wrote:
@dragos wrote:
romanul daca se vede cu sacii-n carutza, nu mai face nimic dupa aceea….. X(
)
)
OK, si care sunt sacii aia din caruta?
cele 3 pcte din meciul cu chefere-ul, i-a urcat spre cer.
September 1, 2010 at 11:05 pm #86561Zibling
MemberCare cer? Ca eu m-am uitat pe clasament si ne-am vazut numele echipei pe locul 13
(
September 3, 2010 at 7:02 pm #86562dragos
Member@Zibling wrote:
Care cer? Ca eu m-am uitat pe clasament si ne-am vazut numele echipei pe locul 13
(
hai, ca n-ai inteles.
dupa meciul cu cfr, noi eram pe locul 8 (parca), insa cu mult “curent” favorabil in jurul echipei.September 9, 2010 at 9:48 pm #86563dragos
Memberraman la ideea ca, acest meci a reprezentat “marul discordiei” dintre TS si siman X( :ymdevil:
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.