Home › Forums › Archive › Sezon 2007-2008 Season – Liga II › 29.03.2008 Sportul Studentesc – CSM Focsani 1-1(0-0)
- This topic has 41 replies, 18 voices, and was last updated 14 years, 9 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
March 28, 2008 at 10:03 pm #82016
cameliu
Membermaine la 11, sigur!
March 29, 2008 at 9:29 am #82017dragos
Memberlogica lucrurilor ne “dicteaza” ca, un egal ar fi echitabil, intrucat dunarea galati echipa aflata sub focsani, in clasament, a remizat in regie…..insa logica din fotbal bate campii…….hihih
March 29, 2008 at 10:16 am #82018Webo
MemberSPORTUL – CSM FOCSANI 0-1…nimic nu este intamplator 😥
March 29, 2008 at 10:29 am #8201907Ex
KeymasterMda, vad ca s-a terminat 0-1. Sper sa nu retrogradam. 😥
March 29, 2008 at 10:54 am #82020cameliu
Member1-1 postolache min 82
oricum DE TOATA JENA!
March 29, 2008 at 10:58 am #82021CIPIKA
MemberNu am fost la meci dar inainte sa ascult comentariile clorlati formisti care au vazut meciul cred ca azi ne-am jucat cu ratarilem,si am avut cel putin doau bare si am luat un gol de toata rusinea.Asta e parerea mea si astept sa vad daca am avut dreptate sau nu.Oricum nu cred in retrogradare
March 29, 2008 at 11:08 am #82022ionut.ro
MemberMie unul mi-a ajuns! Azi n-am fost la meci pt ca anticipam o partida fara miza
Am un singur comentariu: probabil ca ghinionul celor de la Focsani a fost totusi mai mare decat prostia noastra.
Astept cu interes derby-urile pt salvarea de la retrogadare. Promit sa fiu pe faza!March 29, 2008 at 11:08 am #82023cameliu
Member@CIPIKA wrote:
Nu am fost la meci dar inainte sa ascult comentariile clorlati formisti care au vazut meciul cred ca azi ne-am jucat cu ratarilem,si am avut cel putin doau bare si am luat un gol de toata rusinea.Asta e parerea mea si astept sa vad daca am avut dreptate sau nu.Oricum nu cred in retrogradare
Plus ca priobabil ne-au anulat arbitrii vreo 3 goluri si refuzat vreo 5, 11m!
Noi suntem tare buni de felul nostru, doar ca rezultatele nu vin…
INCA ODATA: DE TOATA JENA!
6 MECIURI! = 0 VICTORII!
March 29, 2008 at 11:11 am #82024ovidiu
MemberGROAZNIC. CRUNT. … . FARA CUVINTE
Ce Dumnezeu se-ntampla acolo? Chiar sunt legati de picioare.Oare cand o sa fie in stare sa aibe prima victorie?
Tot asa, cu asemenea rezultate chiar ca-mi incepe sa-mi fie frica de retrogradare. 👿
March 29, 2008 at 11:50 am #82025adi
MemberEu am ajuns dupa mijlocul primei reprize, si n-am vazut nimic pana la finalul ei (vreun sut, vreo centrare in careu, nimic, nici de la ei nici de la noi). Deci, plaja 100%.
A doua repriza a inceput cu golul lor: fault la marginea careului nostru, centrare si deviere a unui atacant pe langa/sub/peste Niculescu. Apoi ai nostri au cedat usor usor terenul si si-au revenit abia prin min. 60, cand Postolache a ratat singur cu portarul, din 7 m, central, e adevarat din cadere (abia a impins mingea, a semanat cu o pasa la portar). Ultimul sfert iar am fost pe ei, le-am dat gol dupa o zvacnire a lui Varga pe stanga, centrare in careu la coltul lung, recentrare si voleu Postolache, cam din aceeasi locatie centrala. Inca doua ocazii ale lui Stanga ne-au mai inviorat pe final (cu capul, prima mult pe langa poarta si a doua slab catre portar).
Ca impresie generala, majoritatea jucatorilor SSB au jucat azi slab si foarte slab (Stanga a fost o mana moarta, incat incep sa-l regret pe Ciobi). Totusi, eu spun ca am fi meritat victoria, macar pentru ca i-am dominat la ocazii. Adversarii au fost foarte slabi si probabil ca vor pica in C, dar ai nostri au fost in multe momente sub ei… Falub iar a fost neinspirat, ca de obicei, facand mutari defensive cand eram deja condusi …
Ma gandesc serios cum va fi in tribuna vineri dupa amiaza…March 29, 2008 at 12:18 pm #82026mkg
MemberBing-Bang !… cel putin aratam consecventa …decat mediocrii mai bine in morisca retrogradarii fiindca ne vom salva sigur!
Asa vom simti ca inca respiramMarch 29, 2008 at 12:21 pm #82027mkg
MemberSi inca ceva :
De trei ori RUSINE!!!!!
March 29, 2008 at 1:26 pm #82028dragos
Memberasadar, logica DIN FOTBAL de aceasta data a dat roade: X (2 era cat pe-aci)…..hihihih
am gresit cu ceva ???? nu cred.
probabil, cineva va spune si azi, ca de fiecare data: “avem GHINION; AM RATAT MULT…..avem ratangiiiiiiiiiii !!!!!”
😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
lasa-neeeeee, ne-ai plictisit !!!!!March 29, 2008 at 1:29 pm #82029dragos
Member@adi wrote:
vreun sut, vreo centrare in careu, nimic, nici de la ei nici de la noi). Deci, plaja 100%.
Ma gandesc serios cum va fi in tribuna vineri dupa amiaza…cum va arata intreg stadionul, vrei sa spui: ZEROOOOO SPECTATORI…….la mai mare SPORTULEEEEEE !!!!!
March 29, 2008 at 1:37 pm #82030dragos
Member“cameliu wrote:Plus ca priobabil ne-au anulat arbitrii vreo 3 goluri si refuzat vreo 5, 11m!
INCA ODATA: DE TOATA JENA!6 MECIURI! = 0 VICTORII!
pe langa golurile anulate (hihi), ratarile monumentale (hihi), cele 3 penalty-uri ratate (hihi), banuiesc, ca arbitrul si-a facut “datoria” venind “montat” de la federatie…hihi
sile te rugam: hai, sa intram la morisca retrogradarii, ca sa fie meciurile mai palpitante; sa aiba un pic de nerv, un obiectiv, ceva !!!!!
hai, roaga-i pe jucatori sa intre la morisca !!!!! HAHAHAHAHAHAHAH
SILE vobeste cu Nashu’ sa “UMBLE LA BUTOANE” !!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.