Home › Forums › Archive › Sezon 2009-2010 Season – Liga II › 29.08.2009 Petrolul Ploiesti – Sportul Studentesc 1-1(1-0)
- This topic has 36 replies, 13 voices, and was last updated 13 years, 5 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
August 27, 2009 at 10:14 pm #83645
Ace of Spades
Member@rapid19pancu wrote:
2-0 pt sportul e pronosticul meu
Iar in legatura cu Sport .ro sunt f dezamagit…stiam ca antena 1 e steaua tv ,se pare ca sport.ro e steaua 2 tv…RUSINE!!!
Cum sa nu transmita un mare meci de liga 1 de acum cativa ani?!Si sa transmita niste anonimi?!Probabil ca sunt retorice intrebarile tale,dar totusi ca sa raspund :p ,ma gandesc ca aceasta schimbare de ultim moment s-a datorat ,presupun eu, unei audiente peste normal a meciului de sambata trecuta intre Dinamo II si Steaua II si s-or fi gandit sa mai bage o fisa pe Steaua II sa vada daca le iese din nou o astfel de audienta.Un alt motiv ar fi ca Sportul si Petrolul nu prea performeaza spre deosebire de Bacau care are 6 din 6 si Steaua cu 4 din 6 plus renumele.
Oricum, nu pot sa ii iert pentru ca ne-au amagit in felul acesta.Din moment ce dai un comunicat pe un site care apartine trustului PRO din care face parte si aceasta televiziune e total lipsa de profesionalism sa o intorci ca la Ploiesti. X(
August 27, 2009 at 10:31 pm #83646cameliu
MemberNiste boi! Macar sa nu fi anuntat!
macar simbata dimineata in situatia asta o sa amestec “reload” liga2.ro cu dat cu aspiratorul prin casa…
Ah, si inca ceva meciurile din seria noastra le transmite (e un fel de a spune…) radio iasi, ce merge live si pe internet!
August 28, 2009 at 2:55 am #8364707Ex
Keymaster@cameliu wrote:
macar simbata dimineata in situatia asta o sa amestec “reload” liga2.ro cu dat cu aspiratorul prin casa…
)
Hai ca-mi placi, Cameliu. Pai tu dai cu aspiratoru’ in timpul meciului? Vezi sa nu pierzi cele mai importante faze.
August 28, 2009 at 7:47 am #83648cameliu
Member@07Ex wrote:
)
Hai ca-mi placi, Cameliu. Pai tu dai cu aspiratoru’ in timpul meciului? Vezi sa nu pierzi cele mai importante faze.
Pai cum sa le pierd Cazimir? sport.ro s-a hotarat sa-i de-a din nou pe shtoia 2 (e a-4-a oara in 2 saptamani!!!!!!!!!!!, 3 meciuri in liga 2 si unu in Cupa…)
Reload la un site (liga2.ro) poti da oricand… asa ca tot aia e cu ce fac intre reload-uri…
August 28, 2009 at 1:09 pm #83649cameliu
MemberAVANCRONICĂ 15:31 CONFRUNTARE ÎNTRE DOUĂ ECHIPE CU FOAME MARE DE PUNCTE
“Gaşca Nebună” merge la Ploieşti cu gândul la victoriePetrolul Ploieşti şi Sportul Studenţesc, două dintre favoritele la promovare care au dezamăgit în primele două etape, se întâlnesc mâine pe stadionul “Ilie Oană”, de la ora 11.00.
Gazdele trec printr-o perioadă foarte agitată după preluarea clubului de către primărie. La nivelul lotului de jucători s-au produs transformări importante, mulţi dintre componenţii din sezonul trecut părăsind în această vară formaţia antrenată de Valeriu Răchită, majoritatea ajungând la Chimia Brazi. Aceasta a reuşit marţi să elimine Petrolul din Cupa României, la loviturile de departajare. Neavând prea multe alternative pentru partida de mâine, Răchită va arunca cu siguranţă în luptă şi juniori ai clubului. “Găzarii” au făcut trei noi achiziţii, obţinând semnătura portarului Mihai Neagoe, pe cea a atacantului moldovean Ionuţ Ţurcan şi a lui Gabriel Crăciun, fost jucător la Gaz Metan Mediaş.
“Studenţii” vin la Ploieşti doar cu gândul la victorie. Calificarea în faza următoare a Cupei României, obţinută miercuri la Brăneşti, a ridicat un pic moralul fotbaliştilor pregătiţi de Tibor Selymes, zdruncinat de înfrângerile suferite în primele două runde. Tehnicianul are însă probleme în privinţa alcătuirii primului “11”. Pe lista indisponibililor, pe lângă jucătorii accidentaţi de ceva vreme, se adaugă suspendaţii Ciupe şi Irimia. Cei doi erau singurele soluţii valide pentru postul de fundaş dreapta, astfel că Selymes va trebui să improvizeze. Posibile variante pot fi Ghinga şi atacantul Postolache, ultimul arătând în meciul de cupă reale calităţi pentru acest post.
Din păcate pentru iubitorii fotbalului care nu vor putea ajunge la stadion partida nu va fi televizată. Deşi, iniţial, sport.ro a intenţionat să transmită în direct Petrolul Ploieşti – Sportul Studenţesc, derby-ul seriei I va putea fi urmărit doar din tribunele stadionului “Ilie Oană”.
Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri formată din Ionel Ivan (Brăila), Dragoş Iliescu (Craiova) şi Paul Dimancea (Constanţa)
PRONOSTIC X
Sportul Studenţesc pare a fi favorită în partida de la Ploieşti, însă problemele arătate la finalizare în primele meciuri ale sezonului nu pot fi rezolvate peste noapte, în timp ce Petrolul nu poate ridica mari pretenţii în jocul de mâine, “găzarii” neavând omogenitatea necesară obţinerii victoriei. Orgoliile vor avea însă un cuvânt greu de spus.ECHIPE PROBABILE
Petrolul Ploieşti: A. Vlad – Puchea, Chiriţă, Şomodean, P. Stoica – Năstase, Minciună, Cr. Vlad, Elek – Ad. Crăciun, Sanda. Antrenor: Valeriu Răchită
Sportul Studenţesc: Viciu – Postolache, Patrichi, Ghinga, Cazan – Costin Gheorghe, Nicola, Cruceru, Ferfelea – Nae, Curelea. Antrenor: Tibor Selymes.
articol scris de Florin Alboiu
August 28, 2009 at 1:51 pm #83650CIPIKA
MemberBatem la ploiesti la doua goluri diferenta….dubla Curelea :ymapplause:
August 28, 2009 at 11:01 pm #83651Ace of Spades
MemberSunt curios ce prestatie va avea Postolache ca fundas dreapta.El de profesie e mijlocas,dar a fost mai mult folosit ca atacant in acest sezon,iar acum dupa ce s-a descurcat onorabil pe acest post de fundas dupa eliminarea lui Irimia din meciul cu Branesti din cupa,pare ca Selymes va merge pe mana lui sa apere flancul drept al apararii.El fiind un jucator destul de inalt si astfel mai lent,nu prea ar fi recomandat sa evolueaza pe acest post unde se joaca in viteza pe atacul adversarului.Dupa parerea mea,Selymes trebuia mai bine sa il foloseasca pe Ghinga pe partea dreapta si sa il introduca pe Daniel Lung ca fundas central.Dar Selymes e antrenorul si probabil ca el stie mai bine pe ce posturi se potrivesc mai bine jucatorii.
August 29, 2009 at 8:43 am #83652Constantin Secareanu
Membervad ca spera lumea pac pac…1 0 min 28…se vede gaura neagra
) din ce in ce mai neagra
)
August 29, 2009 at 9:27 am #83653ionut.ro
Membermin 66 1-1 gol Ferfelea
August 29, 2009 at 9:50 am #83654cameliu
Member►min 28: 1-0. Cr. Vlad înscrie cu un şut de la 18 m.
►min 66: 1-1 Ferfelea egalează cu un şut de pe la 18.
August 29, 2009 at 10:29 am #83655cameliu
MemberBun si puncticelu asta!
Urmeaza 2 meciuri acasa, cu Snagov si cu Stejaru, pe care pt moral ar trebui sa le castigam.Vom vedea.
Stie cineva cate echipe retrogradeaza anul asta? Tot 4? sau se intra deja in procesul de restructurare a Ligii a -2a?August 29, 2009 at 10:30 am #83656Constantin Secareanu
Membercum zic…goluri identice:))
August 29, 2009 at 11:12 am #83657Ace of Spades
MemberNoroc cu Ferfelea care in ultimile meciuri numai el ne-a scos din belele,el marcand toate 3 goluri de pana acum ale echipei in acest sezon #:-s .Ceilalti nu stiu ce asteapta,insa trebuie neaparat sa se ridice la joc cu totii daca chiar vor sa promoveze anul asta,desi pare un obiectiv cam prea indraznet pentru cum am inceput campionatul acesta.
Eu am zis in zilele trecute ca desi Petrolul se afla in degringolada va fi totusi greu in starea noastra curenta sa obtinem victoria si ca egalul e cel mai probabil.Acum odata cu jocurile de acasa cu Snagov si Stejaru,sper sa luam macar 4 puncte,desi nu e imposibil sa castigam amandoua meciuri.
Am incredere in baieti,asa ca nici nu imi fac griji de “gaura neagra” de care aminteste Dl.Constantin Secareanu in ciuda acestui inceput slabut.
@cameliu wrote:
Stie cineva cate echipe retrogradeaza anul asta? Tot 4? sau se intra deja in procesul de restructurare a Ligii a -2a?
Tot 4 echipe retrogradeaza din cate stiu eu,restructurarea aceea de care vorbesti tu va avea loc undeva in jurul anului 2014,cel putin asa am citit pe blogul unui ziarist de la Pro Sport.
August 29, 2009 at 2:48 pm #8365807Ex
KeymasterE bun si punctul asta, mai ales ca am jucat in deplasare. M-am uitat peste clasament si am vazut ca suntem prima echipa deasupra celor 4 retrogradate. Daca o tinem tot asa poate nu retrogradam nici anul asta.
In afara de Ovidiu, cu care am vorbit ieri dimineata, a mai fost cineva la Ploiesti? Ma asteptam ca macar Giani sa se duca, ca parca el la Ploiesti locuieste, nu?
August 29, 2009 at 3:55 pm #83659mkg
MemberFoarte bun acest rezultat ! Primul punct acumulat este ceva.daca ramane acest lot si pastram si antrenorul ceva mai multicel poate cine stie vom incerca sa promovam.Pozitiv este ca nu luam gol usor si daca vom reusi sa aratam ceva in atac ,eu cred in promovare.Lotul actual are si copii si tineri cu experienta ceea ce ar putea fi un amestec grozav.
Suntem la inceput de campionat si cred in acest lot .Singura intrebare a mea este daca si ei cred in ei!
Oricum le urez puncte din belsug de acum inainte! -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.