Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc
- This topic has 40 replies, 12 voices, and was last updated 18 years ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
April 25, 2005 at 2:08 pm #50432
dragos
Membersambata, pe TVR1 de la ora 17.00
April 25, 2005 at 3:21 pm #70891DAN VALER MOLDOVAN
MemberN+o sa avem presiune pe noi. va rezulta un meci fain, deschis. Si steaua va fi relaxata. avem sanse sa luam macar un punct. zic eu.
April 25, 2005 at 4:09 pm #7089207Ex
KeymasterAvand in vedere ca meciul cu Steaua este unul important inteleg dece topicul a fost descis inca de pe acum. Sa nu uitam insa ca inainte de meciul cu Steaua vom avea cu Poli Iasi acasa.
April 26, 2005 at 8:32 am #70893dragos
Membernu am ignorat importanta meciului cu policlinica, insa vroiam sa informez
ca, sambata avem meci la tv.
este important si meciul cu steaua, ptr.ca bursucul vrea o revansa.April 26, 2005 at 11:55 am #7089407Ex
KeymasterPai sa speram ca luam macar un punct in Ghencea daca nu chiar trei. Poate relansam cursa catre titlu.
April 26, 2005 at 3:32 pm #70895dragos
Member@97SiR wrote:
Pai sa speram ca luam macar un punct in Ghencea daca nu chiar trei. Poate relansam cursa catre titlu.
fii sigur, ca dinamo si rapid vor veni cu gentile pline de bani pentru baieti, caci ar fi printre putinele sanse pentru ei sa se apropie de steaua.
va fi un meci TARE !!!!April 28, 2005 at 8:39 am #70896DAN VALER MOLDOVAN
Memberrepet, desi imi doresc enorm, nu+mi fac nici o iluzie de victorie. cu mentalitatea jucatorilor nostrii…
prevad ca vom ajunge iar in zona retrogradarii. clar. o furam de la steaua si se va produce aceeasi vrie ca la finele turului.
nasol. cata putere sa avem sa mai asteptam??????????
April 28, 2005 at 11:14 am #70897cameliu
MemberSteaua – Sportul – ora 17:00
Arbitri: Alexandru Tudor – Nicolae Marodin, Adrian Vidan – Marius Martiş
Observatori: Octavian Goga, Dan Petrescu.Intrebare: Tudor n-o arbitrat si meciul din tur?
April 28, 2005 at 11:26 am #70898cameliu
MemberVotul pt Renata la meciul asta:
http://www.gsp.ro/index.php?c=76&act=championship&w=8&m=4&t=13
April 28, 2005 at 2:16 pm #70899dragos
Memberasa este, tudor ne-a arbitrat si in meciul tur……..mr.brad pitt.
si eu imi doresc de PASTE, O VICTORIE SURPRIZA, insa este ffff.greu de realizat.
este de remarcat, ca in urmatoarele 4 etape, NOI NU PARASIM BUCURESTIUL (jucam cu steaua la ei; cu chefere-ul cluj la noi; cu progresul la ei; cu bacaul la noi)
POATE LUAM CEVA PUNCTE !!!!
April 29, 2005 at 6:21 am #70900ovidiu
MemberO sa-mi fie frica sa ma uit la meci dar o voi face.
Oierii vor venii foarte motivati dupa infrangerea de la Constanta (ce repriza secunda de nota 10 am facut acolo) si vor trage tare sa invinga. Daca se poate si la scor.
De asta o sa-mi fie frica. De proportiile scorului.
In ultima perioada am privit mai relaxat meciurile echipei noastre dar acesta o sa-l privesc tremurand.
Cu toate astea sper, astept si vreau un rezultat bun.
Chiar si vorbele lui Dan Petrescu ma ingrijoreaza. Oare chiar ajunge ca echipa sa intre in teren? Daca el asa zice ?!?!… oricum ii cunoaste mai bine.
Nu imi ramane nici mie decat sa sper intr-o mobilizare exemplara a baietilor cum au facut-o la Alba, Craiova, Constanta si sa dea Dumnezeu ca in urma meciului de sambata sa relansam lupta pentru titlu.VIVA SPORTUL STUDENTESC
April 29, 2005 at 11:10 am #70901dragos
Membersper, sa jucam BINEEEEE si poate sa obtinem punct(e)…….rapizii si
din(u)amo ne vor premia daca ii incurcam pe stelisti.
ce, ar strica niscaiva bani de Sarbatori???????? nu.April 29, 2005 at 3:26 pm #70902DAN VALER MOLDOVAN
MemberVedeti mentalitate? Nu ar strica sa+i incurcam pe Stelisti… Putin ma intereseaza pe mine Steaua. Ma intereseaza sa mearga bine Sportul, constant si nu surprinzator. Nu mai vreau sa aud ca “Sportul a furnizat surpriza etapei”. “scoala de fotbal Sportul Studentesc”.
Voi suporterii care scandati pe teren, defapt ce incurajati? V+ati pus problema? Sub aspect teoretic caci practic…e absolut superb ceea ce faceti. Si pacat ca nu va putem clona.
Incurajati in fiecare weekend scoala de fotbal. Muriti de inima pentru niste rezultate care nu conteaza in fata conducerii si a jucatorilor.Sper ca sambata Sportul sa furnizeze marea surpriza a etapei.
Pe cand titluri in ziare: “Incredibilul s+a produs in Ghencea! Steaua a furat Sportului Studentesc un punct!”
Si cand m+am trezit, plapuma era pe jos iar mie imi era cumplit de frig.April 29, 2005 at 4:21 pm #70903DAN VALER MOLDOVAN
MemberMai tineti minte ce prima repriza superba am facut in tur, cu Steaua? Am fost peste ei in permanenta. Si s+a vazut pe scor.
A doua repriza a adus cu sine si marea greseala strategica care ne+a costat scorul final: retragerea si cedarea centrului terenului. I+am lasat deliberat sa vina peste noi si sa incercam cu disperare sa ne agatam de diferenta fragila. Ne+a costat.
Si pe mine m+a ingrijorat ce a declarat Dan, modul in care priveste el abordarea meciului: pe ambitie nemarginita. E opusul a tot ceea ce reprezinta performanta.O sa ne dam seama dupa primele 10 minute. Daca+i lasam sa ne calareasca, am sfeclit+o rau. Vor da gol chiar si din greseala – vezi exmplul meciului cu Argesul, in care au dat gol total din stupiditati ale apararii.
Inainte sa castigam meciul, trebuie sa castigam centrul terenului.
Sper ca Dan sa gendeasca corect acest meci. Defapt, in lumina declaratiilor lui, sper ca Dan macar sa gandeasca acest meci.
Uneori el da tonul superficialitatii (nu pot sa uit cum am pierdut calificarea in Cupa Romaniei, dupa 2-0 acasa).
Haide Sportul! Hai odata!
April 29, 2005 at 4:26 pm #70904DAN VALER MOLDOVAN
MemberO sa am ceva jpg+uri de postat. Cum fac asta?
-
AuthorPosts
- The topic ‘30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc’ is closed to new replies.