30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 41 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

E bine sa-ti creezi eventual o galerie de imagini pe un site unde ele se pot gazdui gratuit si de unde sa poti face link in mod liber, eu recomand neogen.ro

vreau doar sa va impartasesc cateva variante grafice pentru revista suporterilor.

Radu Dobrin
    Member

“Bursucu” vrea sa bata Steaua

Partida dintre Steaua si Sportul – sau duelul “prieteniei amnezice” dintre cei doi tehnicieni, Zenga si Petrescu – va fi decisa de ciocnirea dintre experienta si rutina “militarilor” cu exuberanta si foamea de glorie a copiilor din “Regie”.

De obicei te sfatuiai cu Zenga inaintea unor partide importante din campionat. Acum?
    Dan Petrescu: (Rade) E adevarat ca ne ajutam reciproc la anumite meciuri, dar acest lucru nu inseamna ca inainte de Steaua – Sportul o sa ne asezam la o masa si o sa facem jocurile. Orgoliile sunt mari, pentru ca fiecare are ceva de demonstrat. Prietenia mea cu Walter se va incheia pentru 90 de minute.

Cum crezi ca te vor intampina fanii Stelei?
    Greu de imaginat. Tinand cont de faptul ca atunci cand am plecat de la Steaua purtam banderola de capitan si eram golgeterul echipei, ar trebui sa ma respecte. Sunt convins ca suporterii Stelei care m-au vazut jucand nu ma vor improsca noroi. Oricum, e posibil orice. As putea fi si scuipat, asa cum a patit Dorinel Munteanu, dar acest aspect tine de educatia primita de adolescenti in Romania.

Cum ai pregatit confruntarea cu Steaua?
    Se stie ca mergem peste tot sa castigam, dar inconstanta care caracterizeaza fotbalistii tineri si indisponibilitatile ne fac sarcina mai dificila. Putem pierde cu 5-0 sau putem invinge noi la limita. E posibil orice, doar suntem “Gasca nebuna”. Cea mai mare problema o avem la mijlocul terenului, unde lipseste cuplul Cruceru – Lazar, primul suspendat iar celalalt accidentat.

Cu cine-i vei inlocui?
    Aici va fi cheia meciului, pentru ca voi da credit copiilor de pe banca de rezerve. Cert este ca merg in Ghencea sa bat Steaua cu patru-cinci copii de 19 ani. si pe banca tot pustii vor face legea, pentru ca n-am prea multe variante ca sa improvizez in voie.

onlinesport, 30.04.05

crys41
    Member

Eu imi imaginez o tactica cu apararea avansata, noi stand la panda pe contraatac. Daca marcam primii, stelistii vor fi obligati sa atace si sa se descopere si mai mult si am putea profita. De ce sa nu producem surpriza?
    Insa ma tem sa nu fim pe o panta descendenta de forma in perioada asta :( . Plus lipsa de cel mai bun 11.
    Ceva in mine tot spera la surpriza. :)

Hai SPORTUL!

greco
    Member

E bine ca veniti in Ghencea sa castigati, sa speram ca vom vedea un meci deschis si spectaculos, in care sa castige cea mai buna echipa (eu sper ca Steaua va fi cea mai buna echipa). In orice caz, Sportul este una din echipele frumoase ale campionatului, care nu s-au implicat in jocuri strategice, si care merita tot respectul nostru.
    Sper sa veniti cat mai multi in Ghencea, si sper sa nu va primeasca ostil publicul, nu vad de ce ar face-o. 😉

Radu Dobrin
    Member

bun venit pe forum greco :)

Doar 1-0 la pauza pentru Steaua. Mazilu iar rateaza cum numia el stie sa o faca. In rest…stelistii ne+au cam rupt colanele vertebrale. e haos in apararea noastra. Stancioiu degajeaza mingile total aiurea. Nu construim nimic si trecem de jumatatea terenului daca ne lasa steaua.
    Dan Petrescu nu a gandit deloc acest meci. Exact cum ne era unora dintre noi teama. Stancu vax albina… Mazilu mai mult pe jos decat in doua picioare, dar ne+am obisnuit si cu asta. Fiecare jucator al Sportului este vadit dezorientat. De cele mai multe ori jaloane.

Nu vreau dar cred ca va fi 2+0 pentru Steaua la sfarsit. Si asta pentru ca nu vor da mai multe.

Sunt linistit la acest meci, ca niciodata. Nu meritam sa fim intre primele 7 echipe ale campionatului. Asta imi este clar. Iertati+mi cinismul.

Hai Sportul! Hai odata!

P.S. am incetat sa mai cred in Dan Petrescu. Nu stie cu strategia. Iar Siman…nu vrea binele echipei. Jucam cu jucatori neterminati si necopti in loc sa fi adus in iarna valoare.

crys41
    Member

Din pacate, la pauza e 1 – 0 :( . Nu am jucat rau, am avut cateva suturi la poarta (Mazilu si Gigel in prim plan), dar Steaua consider ca a avut si noroc, a marcat exact cand trebuia, la o neatentie in apararea noastra. Dupa raportul de ocazii ar fi trebuit sa fie egal la pauza.

In aceeasi nota. Cu mentiunea ca Steaua s+a retras in aparare. In rest…
    Poate miercuri.

Daca nici miercuri atunci devine groasa fratilor…

Hai Sportul! Hai odata!

crys41
    Member

Acum sa nu fim nedrepti. E drept ca am jucat prost, dar si Steaua a jucat la fel de prost. Meritam un egal, dar n-a fost sa fie.
    Eu unul ma asteptam la o tactica precum aceea din ultimele minute, cu interceptii + contraatacuri de la bun inceput, nu din repriza a doua. Normal ca Steaua stie sa se apere si sa mentina avantajul, doar e antrenata de un italian.
    Am inceput sa atacam hotarati cand era prea tarziu; oricum a fost (teoretic) cea mai grea partida afara din campionat, asa ca sa nu dramatizam.

Gabi
    Member

care tactica? bURSCUL n-a ridicat curu’ de pe banca, de ce oare??? unde-s crizele de alta data? nu zic c-ar fi avut motive, ideea e ca l-a durut un cur de meciul asta. daca vrea la sTEAUA, duca-se! putea sa stea cu “Jegali” la loja, l-a incurcat de pomana pe Cezarica, acolo, pe banca :(

Radu Dobrin
    Member

@rcm41 wrote:

…. Meritam un egal, dar n-a fost sa fie….

nu sint de acord. am pierdut pe buna dreptate, indiferent de ce a jucat steaua. nu am legat 3 pase la mijlocul terenului in 90 de min si nu am avut nici o ocazie de gol.

ultrasro
    Member

Nici Steaua nu a avut prea multe ocazii de gol iar daca in minutul 85 Curelea lovea mingea corect din 5 metri putea sa se termine 1-1 lejer, Steaua nu mai era in stare sa egaleze in acel moment!

Au mai fost niste jumatati de ocazie de fiecare parte datorita in primul rand finalizarii defectoase pentru ca fazele ca atare erau extrem de promitatoare 👿

http://www.romaniansoccer.ro/_news/sbc_ss_photos.shtml

Am incredere in ziua de miercuri si in deplasarea din Cotroceni. De ce am incredere? Nu stiu. Asa simt. Asa cum am simtit ca ne impiedicam de Iasi (am si scris) si ca va fi tern si trist cu steaua.
    Am deci incredere.

Hai Sportul! Hai odata!

P.S. M+am bucurat de egalul lui Poli Timisoara. Mai avem sanse la locul 6.

Ultras
    Member

Cu conditia sa batem Timisoara acasa in meciul direct…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 41 total)
  • The topic ‘30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc’ is closed to new replies.