30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Am revazut meciul cu Steaua

In repriza a doua au fost momente cand ai nostri au realizat faze de poarta importante in urma unei succesiuni de 9-10 pase in treimea defensiva stelista.

La golul Stelei a gresit Tibi Balan care a facut un stop inexplicabil de 3 metri ce i-a permis lui Dica sa recupereze si sa paseze lui Dumitru iar in faza urmatoare Balan a ratat blocarea centrarii lui Dumitru catre acelasi Dica care fugise inspre careul lui Stancioiu.

Greseala grava a arbitrului Tudor s-a produs in minutul 85 cand acelasi Dica i-a administrat un cot in figura lui Sorin Radoi observat cu stupefactie si de comentatori faza mult mai grava si cu element intentional comparativ cu ce a facut Maxim la Craiova sau Radoi Mirel la Alba Iulia!

In plus arbitrul cu flori pe piept i-a dat aiurea galben lui Balan pe final de meci!

Iar gasim scuze pentru infrangere…

Hai Sportul! Hai odata!

dragos
    Member

parerea mea este ca, sportul a parut pe alocuri o echipa hotarata sa obtina ceva din acel meci…….degeaba toti spun ca merg sa castige peste tot si avem si psiholog la echipa, caci IN TEREN SUNT O ECHIPA BOEMA, imatura sa OBTINA CEVA CAND ISI DORESTE (daca isi doreste) !!!!
    steaua a punctat cand trebuia si apoi a tinut de rezultat…..de ce n-am fi facut noi acest lucru??????????????? pentru ca, suntem prea tineri si tematori.
    PACAT !!!!
    senzatia mea este ca, din pacate, din repriza a doua cu otelul, sportul nu mai joaca, parca le lipseste motivatia, CREZUL !!!
    la ce bun ne batem cu poli sau mai stiu eu cu cine pentru locul 6, daca JUCATORII NU CRED CA MERITA ACEST LOC…..sau in loc de locul 6 putea fi luat in discutie orice alt loc 1,2,…5.
    este pacat, sa nu iti doresti MAI MULT IN CLASAMENT, PERFORMANTA !!!
    vom mai discuta acest subiect.

SPORTUL FOREVER !!!

dragos
    Member

bursucul a fost suparat dupa meci de prestatia “copiilor” si drept rasplata i-a chemat duminica la antrenament unde i-a bagat in sedinta………..
    vezi articolul din prosport.ro

ion
    Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Iar gasim scuze pentru infrangere…

Hai Sportul! Hai odata!

Din pacate toti si-au vazut desagii urcati in caruta iar acum la sfirsit ,spre stupoarea unora dintre noi care am crezut in frumusetea si caracterul acestei echipe ,vedem ca interesul a fost realizat :nu retrogradam.Nu-mi explic oscilatiile de forma in cazul Dinamo si Iasi unde nu am jucat si celelalte meciuri in care am avut rezultate bune.Chiar si in meciul cu Steaua am vrut sa jucam dar se pare ca asta e valoarea sau ca Petrescu a incurcat borcanele aranjind prost echipa.Cel putin pe Gigel l-a buimacit de tot ba e rezerva ,ba joaca unde nu trebuie -nu-l mai lasa sa-si faca jocul lui …Eu cred ca interesul este in clipa de fata cit mai putine accidentari (ca sa avem ce vinde )si aratati individual ca stiti fotbal ca sa va cumpere cineva…Desi recunosc ca nu ar trebui sa critic deoarece am devenit suporter de tastatura totusi o voi spune ca mergind pe acest drum Sportu se va alinia treptat la nonperformanta si mai grav paote deveni (prin valoare ) o a doua Bistrita …Daca vinzarile vor fi masive la toamna vom candida pentru retrogardare asa incit chiar nu vad cum e mai bine pentru noi ca suporteri.In orice caz acum eram pe val (echipa )acum era momentul sa ne consolidam situatia atragind sponsori si facind rost de bani pentru performanta…Dar din pacate Sportul e o afacere pur si simplu
    unde sentimentele nu-si gasesc locul.Probabil ca si pe plan microbistic vom avea de pierdut …Nu vad pe cineva ca va vrea sa tina cu Sportu daca echipa isi propune obiective comerciale in primul rind si nu sportive …

dragos
    Member

s-ar putea ca fiecare jucator, care a fost “transferat din ziare” in iarna, sa joace cu gandul ca, din vara, va castiga dublu sau chiar triplu la alta echipa.
    TOTI ISI DORESC SA PLECE DE AICI…..cu toate ca, putini CONFIRMA la alte echipe!!!!!!!
    LE DORIM SUCCESS !!!!
    si vorba lu’ nenea iancu: TRADARE, TRADARE, da’ sa stim si NOI !!!!

SA FITI IUBITI !!!

Ion, ai perfecta dreptate. Eram pe val. puteau veni sponsori, presa ne urmarea, aveam deci PR asigurat. aveau ocazia sa faca ceva consistent si avantajos pentru culorile alb+negre. dar individualismul si+a spus cuvantul si in afara terenului.

Suntem departe de performanta. Steaua ne+a tinut la respect, si a fost atat de evident acest lucru, chiar si cand nu a fortat, chiar si cu Bucur sau Balan in teren.

e ceva mai presus de jucatori. e amatorismul si mercantilismul salbatic al conducerii.

noi suporterii iubim enorm un simbol. o himera! atat!

Hai Sportul! Hai odata!

Ultras
    Member

Mercantilism? O-i lua eu bani de la Sile, da’ parca de un an jumate n-a mai plecat nimeni… Cati au plecat de la Steaua, Rapid, Dinamo sau de la oricare alta echipa in intervalul asta de timp…?

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

Mercantilism? O-i lua eu bani de la Sile, da’ parca de un an jumate n-a mai plecat nimeni… Cati au plecat de la Steaua, Rapid, Dinamo sau de la oricare alta echipa in intervalul asta de timp…?

Cred ca motivul pentru care nu a plecat nimeni in ultimul timp este faptul ca Siman cere mult pe jucatori. Daca ar cere mai putin ar pleca lumea mut mai rapid.

Ultras
    Member

Si nu ti se pare normal? Mercantilism ar fi daca s-ar multumi cu oricat numai ca sa vanda… Nimeni nu poate sa conteste faptul ca avem cel mai stabil lot din campionat. Cat de valoros este acesta, ramane de discutat. Momentan, este pe locul 6. Ca la vara o pleca Gigel, Balan, Lazar, Mazilu sau mai stiu eu cine nu ma deranjeaza. Numai sa plece pe bani cat mai multi. Atat pentru club (Siman) cat si pentru ei. Oricum, jucatorii au inceput sa inteleaga ca interesul lui Siman este pe undeva si interesul lor. Exemplul cel mai bun este faptul ca atat Gigel cat si Lazar au semnat prelungiri ale contractului.

dragos
    Member

important este sa aduca ceva jucatori, pentru ca mai devreme sau mai tarziu piesele grele vor pleca.
    daca vom avea jucatori pe toate posturile (+ dublaje), atunci antrenorul (care va fi el) nu va trebui decat sa-i monteze pentru a forma un TOT UNITAR !!!!

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • The topic ‘30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc’ is closed to new replies.