Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › 30.08.2003 Sportul Studentesc – Rarora Rm. Valcea 6-0(1-0)
- This topic has 16 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 9 months ago by
Napoleon9.
-
AuthorPosts
-
August 30, 2003 at 8:02 am #50173
ultrasro
MemberStanca
Galamaz Irimia Secareanu Rusu
Maxim Paduret Lazar Balan
Mazilu BucurCurelea e rezerva
August 30, 2003 at 8:17 am #57085ultrasro
MemberScorul ramane 0 la 0
August 30, 2003 at 10:57 am #5708607Ex
KeymasterSper sa castigam!!!
August 30, 2003 at 12:05 pm #57087ultrasro
MemberGalamaz (min 29)
Mazilu (4 goluri – toate in repriza secunda)
VargaAugust 30, 2003 at 12:09 pm #57088Radu Dobrin
Memberhehe….pai inseamna ca a meritat sa stati in soare
sper insa ca baietii sa nu se blazeze si sa ia meciuri peste picior….atunci cred ca am putea avea surprize neplacute…
altfel, in mod normal, ar trebui sa defilam pina la vara
mersi ovidiu!
August 30, 2003 at 2:19 pm #57089Giani
MemberPai… care blazare? Ideea ar fi ca nu prea mai avem adversari. Tupeu si atat, cam asta a avut azi Valcea. Diferenta dintre echipe a fost vizibila din avion, numai Siman mai poate crede ca echipa asta e de B.
September 2, 2003 at 5:06 am #57090Napoleon9
Membersi un penalty ratat in primele minute, plus un hentz in timpul recentrarii de la primul gol. Asta daca aveati ochi buni!
September 2, 2003 at 6:28 am #5709107Ex
KeymasterReferitor la meciul cu Rarora, stie cineva cati suporteri au fost in tribune? In Prosport nu am gasit cifra exacta.
September 2, 2003 at 6:45 am #57092Ultras
MemberAprox. 30 la 30. Spectatori cam 500
September 2, 2003 at 7:12 am #5709307Ex
KeymasterMerci mult Florin. 500 cam putini pentru primul meci al sezonului. Cifra asta este din Prosport sau este o estimare a voastra?
September 2, 2003 at 7:13 am #57094ultrasro
MemberCam putin dar asta este, poate vin mai multi data viitoare!
September 2, 2003 at 7:35 am #57095Ultras
MemberE estimarea mea. Erau cam 300 – 350 la umbra in tribuna I si 150 – 200 raspanditi prin stadion la soare.
September 2, 2003 at 9:30 am #57096Ultras
MemberSportul Studenţesc – FC Rarora 6-0
Studenţii lui Dan Petrescu ne-au umplut sacul
gruparea vâlceană a fost dezavantajată de arbitri, în prima repriză, şi au căzut fizic în ultimele 45 de minuteGruparea vâlceană, Fotbal Club Rarora s-a deplasat la Bucureşti, pentru întâlnirea cu Sportul Studenţesc, cu gândul la un rezultat de egalitate, care ar fi însemnat o adevărată surpriză în seria a doua a Diviziei B. Elevilor lui Mitică Teleşpan nu li s-a dat, însă, nici o şansă pe terenul din Regie. Gazdele, cu fostul internaţional, Dan Petrescu, pe banca tehnică, au venit la stadion cu lecţia bine învăţată, lucru care se poate spune şi despre trioul feminin de arbitri, format din Cristina Ionescu, din Vulcan, Irina Mart, din Botoşani, şi Fevronia Ion, din Craiova. în prima repriză, oltenii nu au fost lăsaţi să mişte, fluierul domnişoarei Cristina Ionescu a fost “îndreptat” într-o singură direcţie şi studenţii au marcat o dată, după un henţ clar ca lumina zilei şi au mai ratat un penalty inventat de aceeaşi domniţă. În cea de-a doua repriză, gazdele au zburdat în teren, profitând de căderea fizică a vâlcenilor şi au mai marcat de încă cinci ori stabilind scorul etapei, Sportul Studenţesc – FC Rarora 6-0. După a doua etapă a Diviziei B, gruparea din Zăvoi a coborât pe locul 11 al clasamentului şi aşteaptă vizita Daciei Mioveni, o altă echipă puternică a seriei, care va veni cu pretenţii la Râmnicu Vâlcea.
Dan Petrescu, mulţumit
La finalul jocului câştigat de Sportul la scor mare în faţa Rarorei, fostul internaţional Dan Petrescu, antrenor al formaţiei bucureştene, a declarat: „A fost un meci bun, pe care-l puteam câştiga la o diferenţă mai mare. S-a văzut, am mai ratat un penalty şi alte câteva ocazii de gol. Sper să continuăm în acelaşi ritm”.
Sebastian CîrciuMazilu, patru goluri
Dorit în vara acestui an de campioana Rapid Bucureşti, atacantul Mazilu a marcat de patru ori în poarta Rarorei şi a ratat un penalty. După joc, cel mai bun jucător al Sportului a declarat că este sigur de promovarea formaţiei în care joacă, afirmând că startul lansat nu este deloc întâmplător.Brigada Zăvoi, la treabă
După ce au primit un mijloc de transport prin bunăvoinţa primarului Traian Sabău, membrii galeriei vâlcene au fost prezenţi la meciul pierdut de Rarora la Bucureşti. Brigada Zăvoi, în frunte cu Cristi Băzărâncă, şi-a încurajat exemplar favoriţii, chiar dacă scorul a curs mereu în favoarea adversarilor.September 2, 2003 at 7:17 pm #57097Giani
Member@Napoleon9 wrote:
si un penalty ratat in primele minute, plus un hentz in timpul recentrarii de la primul gol. Asta daca aveati ochi buni!
Nu stiu unde ai stat si daca ai vazut faza bine. Da’ noi astia mai “amarati” care stam la peluza din partea opusa, am vazut destul de aproximativ faza primului gol, de care ne desparteau cam 100 de metri. Si mie mi s-a parut ca mingea aia a sarit cam dubios, inainte de a ajunge la Galamaz, dar la asa distanta (mai sunt si miop) mi-e prea greu sa ma pronunt. Asa ca nu pot nici sa confirm si nici sa infirm. Poate cineva care a stat pe la tribuna ne-ar putea lamuri, prefer insa o opinie din partea unui tert. De parca ar mai conta: cand dai 6 boabe si mai ratezi inca tot atatea ocazii, faptul ca ai dat primul gol dintr-un hent e egal cu un masaj teapan la proteza ortopedica. Daca se termina 1-0 era alta treaba, dar asa…
Despre arbitraj: surpriza placuta. Paradoxal, dar asteptat, femeile au demonstrat ca se pricep si la arbitraj, nu numai la cratita
. Mai mult, sa-u dovedit a fi mai lucide, mai autoritare si mai sigure in decizii decat purtatorii ilegali de pantaloni care ne-au mancat ficatii si o groaza de puncte in divizia blAt. Chiar daca poate au interpretat eronat unele faze, au avut o siguranta demna de invidiat in decizii. Si acolo unde arbitra a avut scapari, asistentele au intervenit prompt si au semnalizat neregulile.
Un moment neplacut s-a consumat imediat dupa marcarea primului gol: arbitra nota marcatorul si minutul, in timp cel la centrul terenului trei olteni il bruscau de zor pe Paduret. Desi a vazut numai riposta mijlocasului nostru, arbitra a intervenit prompt si a separat “beligerantii”, fara a fi nevoie sa scoata cartonase. Un salomir ar fi sanctionat imediat riposta lui Paduret, fara a verifica daca acesta fusese provocat in prealabil. Bonus pentru arbitra: daca l-ar fi sanctionat pe decarul nostru, ar fi trebuit sa isi consulte asistentele si sa acorde sanctiuni si celorlalti participanti (incidentul a avut loc la centru, puteau vedea ambele tusiere), ar fi pierdut timp etc. Problema brigazii feminine a fost poate lipsa experientei, dar au evoluat mult mai curat decat multi arbitri internationali.
September 2, 2003 at 7:41 pm #5709807Ex
KeymasterPoate putem face o cerere la liga ca de acum incolo sa ne arbitreze numai femei. Se pare ca avem noroc cu femeile.
Cat despre cartonase galbene parca in Prosport scria ca nu s-au aratat nici unele si nici din alea rosii. Asta este imbucurator. -
AuthorPosts
- The topic ‘30.08.2003 Sportul Studentesc – Rarora Rm. Valcea 6-0(1-0)’ is closed to new replies.