30.09.2011 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 2-2(1-2)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 30.09.2011 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 2-2(1-2)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
  • Author
    dragos
    Member

Meci contand pentru etapa a IX-a a Ligii 1.
    Vineri, 30.09.2011, ora 19:00, stadion Astra (Ploiesti). DolceTV

ultrasro
    Member

Ma bucur ca ai aceasta initiativa. Te ajutam cu draga inima.

dragos
    Member

Astra nu a pierdut de 8 etape….Sumi i-a strunit bine :D
    el este antrenorul momentului :p

Catalin
    Member

Se bagă cineva la o deplasare?

ultrasro
    Member

Daca mergeti in deplasare la Ploiesti sa scrieti aici ca sa-i anunt pe cei de la club .

07Ex
    Keymaster

@ultrasro wrote:

Daca mergeti in deplasare la Ploiesti sa scrieti aici ca sa-i anunt pe cei de la club .

Pai ce faci Ovidiule, lucrezi pentru club? :D

razvanR
    Member

In Romania, meciul va putea fi vazut pe http://www.dolcetv.ro/#tv-live

ultrasro
    Member

Lucram in interesul suporterilor ce ar vrea sa mearga la Ploiesti maine. Cine ajunge dupa ora 18 e posibil sa nu gaseasca bilet de intrare la meci.

dragos
    Member

Astra străluceşte sub comanda lui Marius Şumudică.
    De la venirea sa – înaintea disputei cu Mioveni, din etapa a treia – gruparea ploieşteană a obţinut 14 puncte dintr-un total de 18, mai multe decât oricare altă componentă a Ligii 1.

Un nou succes în etapa a 9-a nu este deloc exclus, în condiţiile în care astralii dau piept cu ultima clasată, Sportul.
    Echipa din Regie vine după un rezultat interesant, 0-0 acasă cu Steaua, însă aceasta a fost doar al doilea punct cucerit de studenţi în ultimele 6 etape!

În plus şi statistica îi este favorabilă Astrei, care a câştigat ultimele 5 întâlniri consecutive cu alb-negrii!

razvanR
    Member

Se apropie ora meciului: HAI SPORTU’ !

dragos
    Member

De cînd a preluat echipa, din etapa a treia, Marius Şumudică este neînvins, acumulînd 14 puncte dintr-un maxim posibil de 18. Cu el pe bancă, Astra a învins Steaua cu 2-1 şi Gaz Metan cu 2-0 şi a obţinut şi calificarea în optimile Cupei României.

De partea cealaltă, Sportul ocupă ultimul loc după opt etape şi pare să candideze din nou la retrogradare în ciuda unui 0-0 obţinut săptămîna trecută în faţa Stelei.

Meciul dintre Astra şi Sportul va începe de la ora 19:00, pe DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

ASTRA – SPORTUL
    Stadion Astra, 19:00, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO
    ASTRA: C. Lungu – L.Goian, V. Găman, Miguel, Morais – Strătilă, Takayuki, N’Doye, Udoji – Băjenaru – Fatai
    Rezerve: Gavrilaş, Măţel, Ologu, Miranda, Ţigănaşu, Al. Stan, C. Matei

SPORTUL: A. Popescu – Beţa, Patriche, Raţiu, Maxim – Ghinga, Tîrnăcop – V. Lazăr, Ferfelea, Cheţan – Curelea
    Rezerve: Ormenişan, Cioranu, Truţă, C. Nistor, L. Dobre, Farmache, Irimia

07Ex
    Keymaster

Pana una alta vad ca la pauza conducem cu 2-1.

Ei bine,asa mai merge :D .E singura repriza din actualul tur de campionat in care pot spune ca intr-adevar mi-a placut jocul echipei.Incursiuni in viteza,dublari,pase destul de exacte,portar sigur,per total un joc bun facut de ai nostri,pacat doar de penalty-ul acela,care eu zic ca putea fi evitat.Nu vreau sa imi fac sperante prea mari,dar totusi poate producem si noi inca o surpriza dupa egalul cu Steaua si redevenim Gasca nebuna.

Catalin
    Member

Punct mare. N-am văzut meciul, dar simplul fapt că am condus de două ori pe terenul Astrei mă face să cred că am jucat mult mai bine decât până acum. Mi-aș dori să ne televizeze mai des Dolce Sport, post la care am luat 4 puncte din 6 posibile, toate în deplasare. Felicitări echipei!

07Ex
    Keymaster

S-a terminat 2-2. Eu zic ca e un rezultat bun avand in vedere forma buna in care s-a aflat Astra. Era mai bine daca am fi castigat, dar mai bine 1 punct decat zero. Macar pentru moment am scapat de lanterna. Poate etapa viitoare castigam si noi acasa.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.