Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 30.10.2004 Sportul Studentesc-FC Brasov
- This topic has 46 replies, 14 voices, and was last updated 18 years, 5 months ago by
Blue Eyes.
-
AuthorPosts
-
October 28, 2004 at 11:46 am #50385
cameliu
MemberSportul Studenţesc – FC Braşov, ora 15.00
Arbitri: Sebastian Colţescu – Miklos Nagy, Nicolae Megheşan, – Adrian Comănescu
Observatori: Florin Halagian, Aron HuzuOctober 28, 2004 at 12:05 pm #69019ovidiu
MemberDin cate stiu eu se televiveaza pe tvr2. Este adevarat?
Sper ca in acest meci sa nu ne mai poticnim si sa mai obtinem o victorie.
Este o contracandidata a noastra la stim noi ce si ar fi foarte bine s-o invingem.
Din ce am vazut eu pana acum, la tv sau in direct alternam pasele lungi, ocolind faza de constructie, sau reusim sa construim cu un-doiuri rapide.
Totul e ca baieti sa nu mai fie inhibati ca joaca pe teren propriu, sa nu se mai retraga in aparare cum au marcat un gol si sa marcheze cat mai multe GOLURI.VIVA SPORTUL STUDENTESC
October 28, 2004 at 1:32 pm #6902007Ex
KeymasterCu exceptia ultimei intalniri in Regie cand Brasovul a castigat cu 2-1, FC Brasov nu a castigat nici o alta data in Regie asa ca teoretic nu avem cum sa nu castigam.
October 28, 2004 at 3:18 pm #69021dragos
Memberbrasovul nu are voie sa ia niciun punct in regie…..PE ACOLO NU SE TRECE!!!!
October 29, 2004 at 2:36 pm #69022dragos
Membernu stiu daca se televizeaza…….
October 29, 2004 at 2:39 pm #69023cameliu
MemberMeciul e pe TVR2 la ora 3!
Se stie de mai bine de o luna!October 29, 2004 at 9:29 pm #69024ovidiu
Member@cameliu wrote:
Meciul e pe TVR2 la ora 3!
Se stie de mai bine de o luna!Multumesc. Urmaresc televizarile, dar nu mai am incredere in programele tv. Daca in continuare afli despre televizari rugamintea mea este sa pui pe FORUM.
Sper sa vad un meci frumos si sa castigam astazi.VIVA SPORTUL STUDENTESC
October 30, 2004 at 1:54 pm #69025cameliu
MemberIn sfirsit un meci ce l-am jucat pt puncte!
Si-am luat 3!!!
Bravo!
Nea Vasile, scoate banii!!!October 31, 2004 at 11:29 am #69026ovidiu
MemberArticol in Gazeta Sporturilor
[“După părerea mea, Sportul are cel mai bun joc din ţară, peste cel al Stelei, al lui Dinamo sau al Naţionalului. Au doar neşansa că ratează prea mult din cauza lipsei de experienţă”, a fost declaraţia cu care antrenorul braşovenilor, Gabi Stan, a prefaţat partida din Regie.
Sportul a jucat ieri aşa cum a făcut-o în majoritatea partidelor din acest campionat, singura diferenţă fiind că a marcat în 50 la sută din ocaziile clare de gol avute. În minutul 21, Gigel Bucur, cel mai scund jucător de pe teren, a înscris cu capul în urma unei centrări a lui Tiberiu Bălan, după ce a scăpat din marcajul lui Keca şi Balint, iar un sfert de oră mai tîrziu, Cruceru a marcat dintr-o lovitură liberă executată de la 18 metri de poarta lui Dossey. Între cele două reuşite ale “studenţilor” nu s-a strecurat decît o singură mare ocazie irosită de ratangiii campionatului, reluarea slabă a lui Mazilu din 6 m (31).
Deşi au un antrenor ce a făcut stagii de perfecţionare pe la mari echipe din Italia, braşovenii au preferat ieri doar să se apere, indiferent de rezultatul de pe tabelă. Pînă la urmă, au avut scuza pe care le-a servit-o chiar antrenorul, “Sportul joacă mai bine decît Steaua”. Obiceiul de-a-ţi lăuda adversarul este o tradiţie ce a devenit un reflex în Divizia A. Dacă iese prost, ai pierdut în faţa unuia bun, dacă iese bine, îţi cresc meritele. Ieri a ieşit prost.
S-a bucurat de lipsa ocaziilor
Antrenorul Sportului, Dan Petrescu, a declarat că s-a bucurat de faptul că elevii săi nu au mai avut atîtea ocazii. “N-am mai ratat ca de obicei, în schimb ne-au ieşit fazele fixe, adică exact ce le cerusem înainte de meci băieţilor”, a spus tehnicianul “studenţilor”. În schimb, Gabi Stan s-a arătat dezamăgit de prestaţia elevilor săi. “Nu reuşesc să-i fac pe băieţi să înţeleagă cum trebuie să se comporte la meci. Am dovedit că sîntem imaturi”, a comentat tehnicianul lui FC Braşov.
y Anamaria Neagu]Am urmarit meciul cu sufletul la gura si m-am bucurat de rezultatul final.
Ce nu inteleg eu de ce in a doua repriza ne retragem si ne bazam doar pe contraatac. Nu mai pot jucatorii, intervine automultumirea, este o tactica a lui Dan Petrescu?
Golurile au fost frumoase si jocul in prima repriza excelent. Cel putin asa am vazut la televizor.
In schimb brasovenii au fost criminali, intrand foarte dur. Pot spune ca arbitrul ne-a refuzat un 11 m la ocazia lui Bucur, in a doua repriza cand a repins Dossey si Bucur a fost impins clar in careu
La tembeliziunea romana s-au vorbit destule prostii. Emil Gradinescu spunea ca jucatorii si conducerea (in speta Siman) sunt foarte apropiati si se inteleg foarte bine. Asa stie el.
Sper in continuare rezultate bune.
GALERIA A FOST DE NOTA 10+. FELICITARI.VIVA SPORTUL STUDENTESC
November 1, 2004 at 1:41 am #69027Blue Eyes
MemberJocul Sportului nu a fost …….nu este …….si nici nu va fi prea curand peste jocul Stelei 😡 ……de unde atatea aberatii…………….
Steaua joaca in Cupa UEFA…..e pe primul loc in campionat……in ultimul meci a castigat cu 5-1………….Cred ca m-am facut inteles…………….November 1, 2004 at 7:46 am #69028ion
Member@Blue Eyes wrote:
Jocul Sportului nu a fost …….nu este …….si nici nu va fi prea curand peste jocul Stelei 😡 ……de unde atatea aberatii…………….
Steaua joaca in Cupa UEFA…..e pe primul loc in campionat……in ultimul meci a castigat cu 5-1………….Cred ca m-am facut inteles…………….Dupa parerea mea Steaua National a fost blat …Lui becali ii trebuie avint politic si nu precupeteste nimic in acest scop…O sa ne lamurim dupa Steaua -Bilbao + celelalte echipe din UEFA si din rezultatele ulterioare ale Nationalului …
November 1, 2004 at 9:55 am #69029dragos
Membermeci castigat fara probleme de ai nostrii si niciodata nu s-a pus la indoiala
CASTIGATORUL MECIULUI……….
am jucat pragmatic – 2 faze fixe = 2 goluri…..ce vrei mai mult????este ff important, faptul ca ECHIPA DE LA MECI LA MECI CASTIGA SIGURANTA, iar RELATIILE DE JOC SE IMBUNATATESC VIZIBIL !!!!!!!
am ajuns la 4 meciuri din campionat + 2 din cupa in care nu am cunoscut
infrangerea !!!! LA MAI MULTE !!!!!FELICITARI ECHIPEI !!!!
SPORTUL FOREVER !!!!
November 1, 2004 at 10:27 am #69030dragos
Memberin timpul meciului cu brasovul am scandat – TOATE LUMEA STIE, CUPA e-n
REGIE !!! DANE, DANE ADU CUPA IN REGIE !!!!!la finalul meciului, stancioiu a fost intrebat de reporter:
reporter: “edy, galeria a scandat : cupa e-n regie; ce spui despre asta??
edy: care galerie??? cei 2 suporteri???? oricum, mai este mult pana acolo.”pai bine, mai edy, chiar asa ne percepi tu???? sau ai mestecat ORBIT si distingi doar 2 persoane?????
spre finalul meciului a ajuns la stadion si Dl. Dobrin, iar prima remarca a dansului a fost :”SUNTEM, parca MAI MULTI DECAT DE OBICEI !!!!!!!”
n-as vrea sa cred, ca toata echipa are aceeasi parere ca si Edy……..
SINCER, RUSINICA EDY !!!!
November 1, 2004 at 10:41 am #69031ion
Member@dragos wrote:
in timpul meciului cu brasovul am scandat – TOATE LUMEA STIE, CUPA e-n
REGIE !!! DANE, DANE ADU CUPA IN REGIE !!!!!la finalul meciului, stancioiu a fost intrebat de reporter:
reporter: “edy, galeria a scandat : cupa e-n regie; ce spui despre asta??
edy: care galerie??? cei 2 suporteri???? oricum, mai este mult pana acolo.”pai bine, mai edy, chiar asa ne percepi tu???? sau ai mestecat ORBIT si distingi doar 2 persoane?????
spre finalul meciului a ajuns la stadion si Dl. Dobrin, iar prima remarca a dansului a fost :”SUNTEM, parca MAI MULTI DECAT DE OBICEI !!!!!!!”
n-as vrea sa cred, ca toata echipa are aceeasi parere ca si Edy……..
SINCER, RUSINICA EDY !!!!
Asta-i viata…Din ‘ 74 anul debarcarii mele in galerie ,aceasta a fost cu destul de putine cazuri cam tot atit de mare ca acum.Avem o constanta a dracului de precisa pe care au si o intretin si altii din pacate in diverse momente…Cum spunea cineva e chestie de educatie ce a zis stancioiu si daca a zis asta inseamna ca se crede vedeta…Din pacate nu e inca, dar se pare ca bine nu a fost titular citeva meciuri si a si fost atins de sindromul Mutu…Pacat de el…Eu chiar am crezut ca jucatorii Sportului chiar sint baieti de isprava si ei cred in afectiunea noastra fata de ei !
November 1, 2004 at 10:49 am #69032razvanR
MemberEu am vazut sambata seara inregistrarea meciului si galeria s-a auzit tare pe toata durata.
-
AuthorPosts
- The topic ‘30.10.2004 Sportul Studentesc-FC Brasov’ is closed to new replies.