Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 30.10.2004 Sportul Studentesc-FC Brasov
- This topic has 46 replies, 14 voices, and was last updated 18 years, 5 months ago by
Blue Eyes.
-
AuthorPosts
-
November 1, 2004 at 11:01 am #69033
dragos
MemberIoane, citind randurile tale mi-am adus aminte de stadionul 23 august pe vremea cand jucam in uefa cu Inter Milano…….ce vremuri – ce galerie !!!!!
bine, ca amintirile nu ni le pot sterge nimeni!!!!!
November 1, 2004 at 2:34 pm #69034ultrasro
MemberDeclaratia lui Stancioiu a fost o gluma, stiu asta pentru ca abia vorbisem cu el despre galerie si recunoscuse ca auzise tot (inclusiv Cupa e in Regie) dar ca nu e bine sa se gandeasca ca gata au si luat cupa ca li se suie la cap. Iar vorbind de numarul de suporteri se referea in gluma la numarul de suporteri care am fost in ultimile 3 deplasari
(Iasi – Andrei, Bacau si Cluj – Florin) si care ar fi fost super sa fie mai mare
November 1, 2004 at 3:13 pm #69035Radu Dobrin
Memberdeclaratia lui stancioiu o stiti de la stadion sau de la tv?
daca de la tv, atunci e in mod sigur candidat la gluma cea mai proasta a anului…..
November 1, 2004 at 9:30 pm #69036ultrasro
MemberA fost un interviu luat pe picior de una din televiziuni intr-un context oarecum hazliu…. tocmai ii zisesem lui Stancioiu ca o sa fie suporteri mai multi la Timisoara decat cei doi de la ultimile meciuri disputate in deplasare… de aici a aparut cifra doi… nu se referea punctiform la numarul celor care au fost acasa in peluza ci la cei care au fost paziti de 4-8 jandarmi la Iasi, Cluj si Bacau starnind curiozitatea gazdelor…
Raman la ideea ca Edy Stancioiu, oricat ar fi el de traznit, nu a vrut sa minimizeze de 30 de ori prezenta suporterilor in peluza.
Fara suparare
PS: au fost de fapt doua interviuri luate in tenta mai putin serioasa, Stancioiu jucand de fapt teatru, inclusiv la faza cu masina de tuns a frizerului care spunea el ca s-a blocat in freza lui
)…
pe TVR 2 a fost difuzata chestia respectiva o singura data
November 2, 2004 at 10:36 am #69037dragos
Memberedy, in interviul tv, nu s-a referit la suporterii nostri de la bacau sau timisoara…….trebuia sa faca precizarea cand a deschis gura.
intr-adevar, spirit de gluma a avut cand a spus despre “freza” lui….am inteles gluma cu totii, insa depsre suporteri nu !!!!!!
oricum, edy candideaza la GLUMA ANEMICA A ANULUI……
November 2, 2004 at 12:34 pm #69038Ultras
MemberEu ii dau dreptate lui Edy chiar daca a fost o gluma…
November 2, 2004 at 1:35 pm #69039Giani
Member@ultrasro wrote:
Declaratia lui Stancioiu a fost o gluma, stiu asta pentru ca abia vorbisem cu el despre galerie si recunoscuse ca auzise tot (inclusiv Cupa e in Regie) dar ca nu e bine sa se gandeasca ca gata au si luat cupa ca li se suie la cap. Iar vorbind de numarul de suporteri se referea in gluma la numarul de suporteri care am fost in ultimile 3 deplasari
(Iasi – Andrei, Bacau si Cluj – Florin) si care ar fi fost super sa fie mai mare
Pai tata, tu esti acolo, la Minister: pune si tu o pila buna la Athanasiu sa opereze odata marirea aia salariala pe care o promite de cand i-a luat locul rectorului meu de acum, si atunci mi-oi permite sa fac si deplasari mai lungi de Ploiesti. Sper ca totul a fost o gluma: nu am avut rabdare sa mai urmaresc si interviurile de dupa meciul cu Brasovul (pe care l-am vizionat in reluare, de la ora 2 a.m.). Sper si eu sa nu li se urce la cap scandarea noastra, cea referitoare la Cupa, sa faca abstractie pe moment si de neseriozitatea lui Samanu’ si sa joace in continuare.
November 2, 2004 at 1:50 pm #69040ion
Member@Ultras wrote:
Eu ii dau dreptate lui Edy chiar daca a fost o gluma…
Florine ,de ce esti tu suparat mereu pe viata?Chiar nu crezi ca desi am vrea ,nu putem uneori din motive pur obiective sa “alegem” Sportu’!!!
Stii tu mai bine ce e-n sufletul nostru cind lipsim de la meciuri sau nu venim cu voi in deplasare?November 2, 2004 at 2:39 pm #69041Ultras
MemberAcum ma refeream strict la cei care au fost la meci. Ca exemplu, la meciul cu Brasovul galeria a avut treaba vreo 20 de minute cu o pereche de ochelari care au fost sparti accidental… 👿
November 2, 2004 at 3:58 pm #69042dragos
Member@Ultras wrote:
Acum ma refeream strict la cei care au fost la meci. Ca exemplu, la meciul cu Brasovul galeria a avut treaba vreo 20 de minute cu o pereche de ochelari care au fost sparti accidental… 👿
care ochelari???
eu l-am vazut pe marius, disperat saracu’, caci gaga ii furase geanta cu 4 mil. lei…….
November 2, 2004 at 4:03 pm #69043Ultras
MemberVezi daca nu esti atent si stai la taclale in timpul meciului?!! Era vorba de o pereche de ochelari ai gagicii, care costa 4.000.000 lei si care au fost sparti accidental de un bastinas. De fapt, ca sa fiu mai exact era vorba de rama rupa si o lentila pierduta…. 😈
November 2, 2004 at 4:10 pm #69044dragos
Member@Ultras wrote:
Vezi daca nu esti atent si stai la taclale in timpul meciului?!! Era vorba de o pereche de ochelari ai gagicii, care costa 4.000.000 lei si care au fost sparti accidental de un bastinas. De fapt, ca sa fiu mai exact era vorba de rama rupa si o lentila pierduta…. 😈
asa este, vorbeam cu dl. Dobrin.
deci am inteles eu gresit de acea geanta, nu???November 2, 2004 at 4:17 pm #69045Ultras
Memberai potrivit tu ceva, dar era vorba de ochelarii din geanta care costa 4.000.000 de lei 😈
November 3, 2004 at 11:46 pm #6904607Ex
KeymasterDupa victoria de sambata in fata celor de la FC Brasov, Sportul Studentesc a egalat recordul de invincibilitate in divizia A datand din editia 2001-2002, atunci cand intre 18 mai si 12 iunie echipa nu a cunoscut infrangerea.
In editia mai sus mentionata Sportul Studentesc reusea sa-si mentina invincibilitatea in nu mai mult si nici mai putin de 6 partide oficiale consecutive:
18-05-02 National Bucuresti (D) 1-1
22-05-02 Gloria Bistrita (A) 2-0
25-05-02 Steaua Bucuresti (D) 2-1
01-06-02 FC Arges Pitesti (A) 3-3
08-06-02 Cimentul Fieni (D) 3-0
12-06-02 Cimentul Fieni (A) 2-1Daca va reusi un egal sau o victorie sambata la Timisoara, Sportul Studentesc se va apropia de un alt record de invincibilitate stabilit in anul 1994 atunci cand in luna martie si aprilie reusea sa nu piarda in 8 partide oficiale consecutive:
09-03-94 Politehnica Timisoara (D) 0-0
16-03-94 Universitatea Cluj (A) 2-0
19-03-94 Ceahlaul Piatra Neamt (D) 1-1
26-03-94 UT Arad (A) 2-1
30-03-94 FC Inter Sibiu (D) 2-1
02-04-94 Farul Constanta (A) 1-0
06-04-94 Dacia Unirea Braila (A) 2-1
09-04-94 Dinamo Bucuresti (D) 0-0November 4, 2004 at 12:13 am #69047Blue Eyes
MemberDaca Sportul va stabili un nou record de invincibilitate…..le meciul urmator voi face cinste la toata galeria…
😮
-
AuthorPosts
- The topic ‘30.10.2004 Sportul Studentesc-FC Brasov’ is closed to new replies.