31.03.2004 Scotia – Romania 1-2(0-1) – Amical

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive 31.03.2004 Scotia – Romania 1-2(0-1) – Amical

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    dragos
    Member

in aceasta seara cu incepere de la ora 21.30 (dupa unele ziare) sau ora 22.00 (dupa programul tv), in direct de la Glasgow : SCOTIA-ROMANIA
    pe TVR1.
    HAI TRICOLORII!!!!

la tineret am invins cu scorul de 2-0……BRAVOS!!!!

Tavi
    Member

1-0 pentru noi la pauza Chivu min. 37 din lovitura libera de la vreo 25m. A fost un fault la Pancu. Acesta trecuse de adversar si fundasul i-a luat pur si simplu piciorul in brate si nu-i mai dadea drumul. Fara cartonas din partea unui arbitru finlandez.

A fost de altfel singurul sut pe poarta al nostru. Chivu a tras prin zid iar portarul a fost pacalit de devierea cu cotul a unui aparator din zid. Adversarul slab nu ne-a pus probleme.

Romania: Stelea – Flavius Stoican, Iencsi, Chivu, Rat – Ovidiu Petre, Florentin Petre, Pancu, Cernat – Ganea si Mutu.

Am exagerat cu suturi de la distanta, toate trimise departe de poarta. Am dominat fara sa jucam bine. De cateva ori am sesizat ca erau cate doi de-ai nostri pe langa minge si nu prea stiau care ce cauta pe acolo.
    Ganea a fost preocupat sa-i rupa picioarele unui scotian inca din min. 10. L-au dus direct la spital.
    Mutu, Pancu si Cernat nu au aratat nimic pana acum. Elegant si sigur pe el Ovidiu Petre. Florentin Petre acelasi om de travaliu.

Revin la sfarsitul meciului …

Radu Dobrin
    Member

i-am batut pe fustangii.. 😆

cam asa zic si cei de pe onlinesport cum zice tavi……dar cum a fost la golul lor?…chiar au trecut de chivu ca prin brinza?

Radu Dobrin
    Member

@dragos wrote:

in aceasta seara cu incepere de la ora 21.30 (dupa unele ziare) sau ora 22.00 (dupa programul tv), in direct de la Glasgow : SCOTIA-ROMANIA

(h)inca un ‘white only’… din partea mediei noastre :?

partea buna e ca tvr-srr-moash’sa pe gheata… au dat un mare tun financiar cu meciul asta de mare interes international….multam frumos!

Cainele
    Member

cat s-a terminat pana la urma?

Radu Dobrin
    Member

1-2…eu fac pe dracu’n patru sa vad meciul (si nu pot, bineinteles)…si tu nici nu apesi pe buton 😆

Cainele
    Member

cine a marcat al 2-lea gol?
    cum s-a luat golul nostru? a gresit stelica?

Tavi
    Member

2-1 scor final, Pancu min. 51 si McFadden min. 57.
    Doua goluri asemanatoare. Pancu a patrus perpendicular pe poarta, a facut un “un-doi” cu un fundas central si a inscris.
    McFadden, intrat la pauza, l-a lasat pe drum pe Chivu si a inscris pe langa Lobont.
    Schimbari la pauza: Stelea cu Lobont si Florentin Petre cu Mitea. Pe parcursul meciului au mai intrat Soava, Andrei Cristea si Danciulescu inlocuindu-i pe Cernat, Ganea si Pancu.
    A doua repriza echilibrata de intrarea lui McFadden. In afara de gol mingea nu a mai fost trimisa de ai nostri pe spatiul portii. Ocazie uriasa ratata de Stoican si Danciulescu in finalul partidei.
    Apararea ok mai putin greseala lui Chivu (de incepator). La mijloc marele castig este Ovidiu Petre. Bun jocul pe flancuri al lui Mitea si Cristea. Slab Mutu. Pe Pancu il mai salta golul dar … Incalceala mare pe centru. Am avut un atac slab. Practic golorile s-au marcat pe greseli grave de aparare.

Cainele
    Member

Tavi eu unul iti multumesc pentru relatare…astept si relatarea de la arestarea lui sile siman de maine dimineata 😆 😆 😆

Tavi
    Member

@Radu Dobrin wrote:

@dragos wrote:

(h)inca un ‘white only’… din partea mediei noastre :?

partea buna e ca tvr-srr-moash’sa pe gheata… au dat un mare tun financiar cu meciul asta de mare interes international….multam frumos!

transmisia a inceput la 21.30 iar meciul la 22 pen’ca si-au dat unii cu presupusul in studio motiv pentru care nevasta-mea a mai pus o bere in halba 😆 (Florine auzi? ea s-a oferit, m-a intrebat bei bere sau suc, eu n-am raspuns nimic, era de necomentat 😆 )

Cainele
    Member

Tavi esti fericit …nu ca altiii ,stiu ei care , ….ii intreaba nevasta ne uitam la telenovele si bei bere sau vedem meciul si imi masezi piciorushele 😆 😆 😆 😆 😆

Tavi
    Member

Razi tu caine da’ parca vad ca-ti muta shi tzie vreo “doamna” zgarda de la gat tocmai pe deget 😆 atunci sa te vad daca te mai tzii asha batzos 😆 😆

Cainele
    Member

never ever…nu s-a nascut inca 😆 😆 😆 😆

Tavi
    Member

bine … bine .. mai vorbim ….

dragos
    Member

am dominat, dar n-am jucat cine stie ce……..cam tot acelasi fotbal “de inghetare” a scorului; n-am jucat in viteza, ci, pe-alocuri am incercat doar “scheme” cu calcaiul, inutile uneori……concluzia este ca suntem pe un drum bun, insa meciul “amical” care ne va da o imagine clara asupra valorii echipei, va fi meciul de la bucuresti cu germania…..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.