Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 31.03.2006 FC Vaslui – Sportul Studentesc 0-3 (0-1)
- This topic has 44 replies, 15 voices, and was last updated 17 years, 2 months ago by
Ultras.
-
AuthorPosts
-
March 28, 2006 at 9:32 am #50498
Radu Dobrin
Memberora 16.00, stadion Municipal Vaslui, telesport
FC VASLUI:
1. HUTAN, 15. BUHUS, 17. PANAIT, 6. LÃCUSTÃ, 23. MALETIC, 7. JOVANOVIC, 4. I. BADEA, 10. M. CROITORU, 8. SFÂRLEA, 9. V. BADEA, 26. BUKVIC
Antrenor: Mircea Rednic
Rezerve: 22. Hãisan, 5. Cornea 11. Cursaru, 16. B. Nicolae, 20. M. Stanciu, 24. Mihalcea, 25. BuhãescuSPORTUL:
33. STÃNCIOIU, 7. S. STANCU, 2. RATIU, 6. SECÃREANU, 23. MAXIM, 10. T. BÃLAN, 5. C. LAZÃR, 14. FERFELEA, 20. VARGA, 9. MAZILU, 18. CURELEA
Antrenor: Gheorghe Multescu
Rezerve: 1. S. Popescu, 4. Vasile, 11. C. Gheorghe, 15. Ciupe, 17. Oae, 21. Cristean, 24. PatricheArbitru: Ionicã Serea (Focsani); asistenti: Aurel Onitã (Constanta), Ioan Onicas (Zalãu); rezervã Vasile Fericã (Bacãu)
March 28, 2006 at 9:34 am #73977Radu Dobrin
Memberziua:
Porumboiu: “Jucam cu sabia la gat”
Finantatorul lui FC Vaslui crede ca urmatoarele patru partide sunt decisive
Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ieri ca urmatoarele patru etape sunt hotaratoare pentru echipa sa in lupta pentru evitarea retrogradarii. “Orice meci pe care nu-l castigam acasa se transforma intr-o mare drama. Fiecare partida e foarte grea pentru ca va fi hotaratoare. Daca vom castiga meciurile de pe teren propriu cu Sportul, FC Arges si Farul si daca nu vom pierde cu Jiul in deplasare, atunci putem discuta de ramanerea in Divizia A. Altfel, situatia va fi dramatica. Practic jucam cu sabia la gat fiecare meci”, a afirmat Porumboiu.
Oficialul vasluian i-a laudat pe jucatorii Sportului Studentesc, adversarii formatiei conduse de Mircea Rednic in meciul de vineri, din cadrul etapei a XIX-a a Diviziei A. “Sportul joaca cu placere si incantare, chiar daca sunt niste copii cu contracte si prime de joc foarte mici”, a precizat finantatorul moldovenilor
….
(N.G.)March 28, 2006 at 2:19 pm #73978ashone
MemberVIN VINERI LA NICU LA BAR CU DECODORU SA VEDEM MECIUL!!!!!!!!ADUCETI-MI AMINTE SA NU UIT ACASA TELECOMANDA DE LA EL CUM AM FACUT ETAPA TRECUTA!!!!!!!! VA MULTUMESC!!! STUDENTII BUCURESTENI , 3 PUNCTE LA MOLDOVENI….TRA,LA,LA,LA,
March 28, 2006 at 3:53 pm #73979dragos
Memberpractic, tre’ sa castigam, insa si 1 pct. ar fi BUN !!!
March 28, 2006 at 4:37 pm #73980mihada
MemberFratilor, sa-mi spuneti si mie daca vine careva la Vaslui. Eu ma duc, ca e aproape. Unu’-doi, citi ‘om fi, tot va fi frumos. Ura!
March 28, 2006 at 7:30 pm #7398107Ex
Keymaster@mihada wrote:
Fratilor, sa-mi spuneti si mie daca vine careva la Vaslui. Eu ma duc, ca e aproape. Unu’-doi, citi ‘om fi, tot va fi frumos. Ura!
S-ar putea ca Ovidiu sa mearga la Vaslui sau cine stie, poate Sorin sa vina din Iasi sa-i vada pe ai nostrii.
March 28, 2006 at 7:37 pm #73982mihada
MemberCine e Sorin? Daca vine din Iasi il iau cu mine. Plec cu masina mea vineri pe la ora 14. Astept contact. Iar Ovidiu a spus ca ma anunta daca vine. Cred ca mai are nr. meu de tel….
March 28, 2006 at 7:45 pm #7398307Ex
Keymaster@mihada wrote:
Cine e Sorin? Daca vine din Iasi il iau cu mine. Plec cu masina mea vineri pe la ora 14. Astept contact. Iar Ovidiu a spus ca ma anunta daca vine. Cred ca mai are nr. meu de tel….
Sorin Arotaritei este din Iasi. Nu-i stiu numarul de telefon sau adresa de e-mail dar el este cel care se ocupa de site-ul http://www.romaniansoccer.ro. Cred ca poti gasi adresa lui acolo. Daca nu ma insel este sorinarotaritei@yahoo.com
SC Vaslui – Sportul Studenţesc (ora 16,00)
Arbitru: Ionică Serea (Focşani); asistenţi: Aurel Oniţă (Constanţa), Ioan Onicaş (Zalău); rezervă Vasile Ferică (Bacău)March 28, 2006 at 8:07 pm #73984ashone
Member@97SiR wrote:
SC Vaslui – Sportul Studenţesc (ora 16,00)
Arbitru: Ionică Serea (Focşani); asistenţi: Aurel Oniţă (Constanţa), Ioan Onicaş (Zalău); rezervă Vasile Ferică (Bacău)😆 😆 😆 ai pus totul in afara de scor si marcatorii 😈 😈 😈 abia astept meciul!!!!!!!!!!!3 puncte si uefa ne maninca!!!!!!!!!!!
March 28, 2006 at 8:16 pm #73985ultrasro
MemberEl este din Suceava adica putin mai departe
Eu cred ca o sa vin impreuna cu Andrei la Vaslui vineri pe la 11.30
March 29, 2006 at 8:52 am #73986Zibling
MemberConfirm si eu plecarea la Vaslui. Azi sau maine ma ocup de formalitati. Cine ne spune ce putem vizita in 4 ore in superba metropola numita Vaslui ?
March 29, 2006 at 10:13 am #73987mihada
MemberPai va spun eu ca am crescut 20 de ani acolo. Nu aveti ce vedea. Mincati si beti si voi ceva intr-o crisma (Casa alba sau Porumbelul alb). (Asta nu are legatura cu Porumboiu, el avind Hotelul cu restaurant Rahova / e bine si acolo). In rest stati cuminti si nu va dati bucuresteni cum au facut rapidistii in toamna, de au aparut caftinguri. Am zis ca apar si eu pe la 15:30. Sper sa ne gasim usor.
March 29, 2006 at 5:49 pm #73988ashone
Member@mihada wrote:
Pai va spun eu ca am crescut 20 de ani acolo. Nu aveti ce vedea. Mincati si beti si voi ceva intr-o crisma (Casa alba sau Porumbelul alb). (Asta nu are legatura cu Porumboiu, el avind Hotelul cu restaurant Rahova / e bine si acolo). In rest stati cuminti si nu va dati bucuresteni cum au facut rapidistii in toamna, de au aparut caftinguri. Am zis ca apar si eu pe la 15:30. Sper sa ne gasim usor.
pai stabiliti circiuma.o parola de recunoastere,confirmati cu cod de bare parola simplu nu? 😈 drum bun la vaslui
March 29, 2006 at 11:42 pm #73989sorin
MemberREDNIC: “NU VREAU SA AUD DE ESEC CU SPORTUL”
Antrenorul Mircea Rednic a declarat ca orice meci a devenit vital pentru FC Vaslui si nu concepe sa nu obtina victoria in meciul cu Sportul Studentesc, programat vineri, incepand cu orele 16:00, pe Stadionul Municipal din localitate.
“Sportul este una dintre cele mai bune echipe ale Diviziei A si are in componenta jucatori care joaca pe bani putini si fara stres, insa dornici de afirmare. Am incredere in echipa mea si nu vreau sa aud de esec in acest meci”, a mentionat Rednic. “Galben-verzii” au pierdut la Cluj sansa de a parasi postura de “lanterna rosie”, dar si ocazia de a se trezi cu buzunarele pline. In afara de prima promisa, 2500 de dolari pentru fiecare titular, elevii lui Rednic puteau sa-si incaseze in totalitate contractele semnate. “Echipe mari nu au luat puncte la Cluj. Eu le-am spus ca este un meci foarte important. Am fi avut ocazia sa depasim statutul acesta, de ultima clasata, de lanterna rosie”, a mai adaugat tehnicianul vasluienilor.
March 30, 2006 at 7:20 am #73990teodoruc
MemberVa batem de va rupem.
Hai FC Vaslui!!!
-
AuthorPosts
- The topic ‘31.03.2006 FC Vaslui – Sportul Studentesc 0-3 (0-1)’ is closed to new replies.