Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 31.03.2006 FC Vaslui – Sportul Studentesc 0-3 (0-1)
- This topic has 44 replies, 15 voices, and was last updated 17 years, 1 month ago by
Ultras.
-
AuthorPosts
-
March 31, 2006 at 3:40 pm #74006
stefan
MemberCu certitudine Tavi!
March 31, 2006 at 4:24 pm #74007cameliu
MemberProsport:
Mulţescu: “Mă aşteptam la o victorie, dar nu la un asemenea scor”Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Gheorghe Mulţescu, a declarat că se aştepta la o victorie în meciul cu FC Vaslui, câştigat, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-0, în etapa a XIX-a a Diviziei A, însă a subliniat că nu şi la o asemenea diferenţă de scor. “Mă aşteptam să câştigăm la Vaslui şi îmi doream asta, dar nu mă gândeam că la un asemenea scor. După jocul pe care l-a făcut FC Vaslui la Cluj, mă aşteptam la o mai mare presiune a echipei gazdă”, a afirmat Mulţescu.
Tehnicianul formaţiei bucureştene a explicat că victoria de vineri se datorează faptului că jucătorii săi au respectat sarcinile de joc şi au fost disciplinaţi în teren: “Nu le-am oferit oaspeţilor posibilitatea să-şi creeze culoare şi să-şi facă jocul. Mare parte din acţiunile noastre s-au materializat”.
În urma victoriei de la Vaslui, Sportul Studenţesc a acumulat 32 de puncte şi a urcat pe locul trei în clasament, la egalitate cu Poli Timişoara. Întrebat dacă se gândeşte la posibilitatea ca Sportul să evolueze în sezonul viitor într-o cupă europeană, Gheorghe Mulţescu a răspuns: “Fiecare meci îl tratăm la victorie. Dacă adunăm puncte şi reuşim acest lucru, nu ne displace”.
În meciul de la Vaslui, a debutat la Sportul Studenţesc şi în Divizia A jucătorul Bogdan Cisteian, în vârstă de 19 ani, introdus pe teren în minutul 85, în locul lui Viorel Ferfelea.
La finalul partidei, internaţionalul român al echipei Sportul Studenţesc, Ionuţ Mazilu, a acordat autografe la zeci de vasluieni.
DIVIZIA A- etapa 19
FC Vaslui-Sportul 0-3
Studentii au zdrobit trupa lui Rednic, moldovenii raminind ultimii in clasament si fiind tot mai aproape de retrogradare.
Sportul a deschis scorul in minutul 42, cind Viorel Ferfelea l-a invins pe Sebastian Hutan cu un sut de la aproximativ 25 de metri, chiar linga bara.Oaspetii si-au marit avantajul in minutul 65, cind Ionut Mazilu a marcat cu un sut de la distanta. Imediat dupa ce Mazilu a marcat pentru 2-0.
Scorul final al meciului, 0-3, a fost stabilit in minutul 90+2, cind Costin Curelea a sutat de la 10 metri lateral dreapta, iar mingea, deviata de un aparator vasluian, l-a pacalit pe Hutan, intrind in poarta.
FC Vaslui: Hutan – Buhus, Panait, Lacusta, Cornea (Jovanovici ’53) – I. Badea (Stanciu ’77), M. Croitoru, Sfirlea, V. Badea (Cursaru ’72) – Bukvici, Mihalcea. Antrenor: Mircea Rednic.
Sportul: Stancioiu – S. Stancu, Ratiu, Secareanu, Patriche (M. Oae ’82) – T. Balan (Curelea ’65), C. Lazar, Varga, Maxim – Ferfelea (Cistean ’85), Mazilu. Antrenor: Gheorghe Multescu.
Cartonase galbene: Secareanu ’45, Stancioiu ’52, Maxim ’62, Patrichi ’78
Mazilu: ”Ne-am propus sa batem in fiecare meci”
Ionut Mazilu a marcat golul al doilea pentru Sportul, in meciul castigat cu 3-0 la Vaslui. Iata declaratia sa, la cald, dupa meci.
“Ne-am propus sa batem in fiecare meci. Echipa joaca bine si ne bucura asta. Speram sa urcam in clasament, pentru ca ne place acolo sus. Nu avem nici un obiectiv clar, doar jucam. Ii felicit pe colegii mei pentru daruirea de care au dat dovada”, a declarat ionu Mazilu, golgeterul Diviziei A, cu 15 reusite.
March 31, 2006 at 4:34 pm #7400807Ex
Keymaster@stefan wrote:
Oameni buni! Ce se întâmplă cu Sportul? Bun, bătem acum echipe de subsol, dar ce e cu scorurile astea totuşi?
Ce sa se intample, echipa joaca bine, jucatorii sunt si ei acum platiti din ce in ce mai bine asa ca este normal ca si rezultatele sa apara. Felicitari echipei dupa acest rezultat. Sper ca etapa viitoare sa-i batem si pe FC Arges acasa.
March 31, 2006 at 7:58 pm #74009ashone
Member@teodoruc wrote:
Va batem de va rupem.
Hai FC Vaslui!!!
😆 😆 😆 😆 SINTETI CURECHI MOLDOVENILOR 😆 😆 😆 😆 TRADUC PENTRU BUCURESTENI SINTETI VARZA CU TOT PORUMBOIU ALA AL VOSTRU SI LA MATINEU E NASOL CA VA INTRRUPETI DIN SAPA LA MIEZUL ZILEI 😈
March 31, 2006 at 8:23 pm #74010ashone
Memberovidiluiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!cum o fost mesiu cela bre? or jucat mai ghini studientii? 😆 😆 😆
1- FERFELEA – al doilea sut de la distanta la poarta al doilea gol! de cind nu ati mai vazut asa suturi dragi suporteri ai sportului?
2- ION MAZILU – ramine ion mazilu…DIXIT!
3- CURELEA – incet-incet isi da seama ca e titular si incepe sa joace bine,golul asta e binevenit pentru moralul lui
4- la decodoru ista di ts sportul bate mereu,o fi din cauza decodorului???????? 😈 😈 oi vedea eu alte meciuri si zic ca-s ai mei??? diaspora studenteasca voi cum prideti ts? si acolo tot sportu bate? 😆 😆March 31, 2006 at 8:26 pm #74011ashone
Member@Tavi wrote:
@stefan wrote:
Oameni buni! Ce se întâmplă cu Sportul? Bun, bătem acum echipe de subsol, dar ce e cu scorurile astea totuşi?
Scorul ca scorul dar jocul echipei este incantator! Cand vii pe acasa sa treci negresit prin Regie. Daca nu e meci e un gratar la Nicu cel putin
NICU E ION MAZILU AL GRATARELOR Cap_PDT_01_22
March 31, 2006 at 9:45 pm #74012cameliu
MemberFC VASLUI – SPORTUL 0-3/ TINERETE FARA BATRANETE
Sportul Studentesc a trecut de FC Vaslui, pe terenul moldovenilor, dupa ce elevii lui Gigi Multescu au facut un meci foarte bun, reusind sa domine intalnirea la toate capitolele.
10 goluri in trei partide pentru elevii lui Gheorghe Multescu, 15 reusite pentru Mazilu in acest campionat. Cifrele rotunde le vin bine alb-negrilor, dar nu mai bine decat victoriile la scor. Dupa 3-1 cu Farul si 4-1 cu Jiul, a urmat un sec 3-0 in fieful lui Adrian Porumboiu.
Formatia condusa din teren de Ionut Badea a tinut pasul cu sprinteneala Sportului doar 42 de minute, atat cat i-a trebuit lui Ferfelea sa-l pacaleasca pe Hutan cu un sut perfect plasat, de la 20 de metri. Pana atunci insa, galben-verzii au ratat cu neputinta unei echipe care de-abia palpaie. Mihalcea (31), Cornea (40) si Croitoru (41) au aratat de ce Vasluiul �rezista� pe ultimul loc, in timp ce Mazilu, Varga si compania n-au facut decat sa-si continue jogging-ul de la incalzire.
Totusi, Sportul s-a desprins abia in minutul 67, cand Ionut Mazilu a scuturat vinclul portii lui Hutan din afara careului. Ce-a urmat n-a mai tinut de fotbal, pentru ca Ionut Badea, cu ochii la spectatorii care plecau din stadion, a gresit sistematic orice pasa mai lunga de 5 metri, iar Mihalcea si-a autoprelungit agonia prin alte si alte mingi peste sau pe langa. Si a mai fost si golul lui Curelea, in prelungiri.
Asa a bautut tineretea din Regie, asa s-a reactivat sindromul CFR Cluj la Vaslui.Arbitri: Ionica Serea (Focsani) 6.5, Aurel Onita (Constanta) 7, Ioan Onicas (Zalau) 7
Cartonase galbene: Secareanu (45+1), Stancioiu (52), Maxim (62), Patriche (78)
Cartonase rosii: –
CHEIA MECIULUI: Golul de 0-1, reusit de Ferfelea inainte de pauza, imediat dup ace Croitoru a ratat o mare ocazie de a deschide scorul
ONE-MAN-SHOW: Atacantul Ionut Mazilu, care a reusit la Vaslui al 15-lea gol al stagiunii
GAFA MECIULUI: Imprecizia generala a elevilor lui Rednic poate fi considerate o gafa in sine, Mihalcea (31, 69, 83) si Croitoru (41, 84) fiind principalii artizani ai ratarilor.
ARBITRAJ: Bun, desi Serea a acordat mai mult de 5% gazdelor. Prea aspru cu �studentii� la capitolul cartonase galbene.
IONUT MAZILU: “IMI FAC DATORIA”
Vineri, Sportul Studentesc a invins cu 3-0 la Vaslui. Elevii lui Gigi Multescu au surclasat trupa lui Porumboiu, dupa ce in partida anterioara administrasera un sec 4-0 Jiului din Petrosani.
Studentii arata ca nu glumesc in privinta atacarii locurilor fruntase ale Diviziei A. Ionut Mazilu a reusit sa-si treaca din nou numele pe lista marcatorilor, ajungand la cota 15, cu care conduce detasat in topul golgeterilor. “Antrenorul ma baga pe teren ca sa inscriu, iar eu imi fac datoria. Nu se intampla mereu, dar daca iese este bine”, a precizat Ionut Mazilu. “A fost un meci dificil si sper ca astfel de partide sa se repete. Nu cred ca s-a pus vreun moment problema invingatoarei”, a continuat varful nationalei. Incercand sa explice succesele Sportului, Mazilu a spus ca acestea se datoreaza omogenitatii si maturizarii lotului de care dispune Gigi Multescu.
Pompiliu-Nicolae Constantin
April 1, 2006 at 2:47 am #7401307Ex
Keymaster“Studenţi” de neoprit
Chiar dacă s-a îndepărtat de ritmul nebun din partida cu Jiul, trupa din Regie a obţinut o victorie la pas.
Pe cât de tare au început meciul vasluienii, pe atât de repede s-au stins şi nu au reuşit să creeze pericol la poarta adversă.
Dacă şutul sănătos prins de Vali Badea în minutul 3 promitea o dispută cel puţin interesantă, după primele 20 de minute, care s-au încheiat cu un nou şut pe direcţia lui Stăncioiu expediat de Adrian Mihalcea, lucrurile au intrat pe un făgaş recunoscut ca normal de cei 7.000 de spectatori vasluieni. Singura zvâcnire a galben-verzilor s-a produs pe finalul primei jumătăţi, aceiaşi Mihalcea şi Badea mai trecându-şi în cont câte o ocazie. Sportul şi-a văzut însă de treabă şi a fost suficient ca Viorel Ferfelea să fie lăsat liber la 20 de metri de poartă pentru a-l învinge pe Huţan cu un şut trimis cu o precizie chirurgicală.
Chiar dacă după pauză, echipa lui Mircea Rednic a intrat ceva mai montată în teren, iar “studenţii” au părut că nu mai vor să joace fotbal şi se mulţumesc să se apere, golurile au venit de aceeaşi parte, să treacă Ionuţ Mazilu nedorind să lase un meci fără să marcheze spectaculos, şi oferindu-i lui Curelea plăcerea de a executa ultima lovitură, care a făcut tribunele moldovene să-i aplaude la final şi să le strige “Campionii!”. Astfel, jocul liniştit şi sigur al băieţilor lui Gigi Mulţescu a fost suficient pentru a îngenunchea o echipă care nu arată deocamdată că are forţa să părăsească ultima poziţie a clasamentului. (Adi ENĂŞOAIE)” Acesta este cel mai prost meci al Vasluiului de până acum.” Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui
April 1, 2006 at 11:31 pm #74014Radu Dobrin
Memberts:
PORUMBOIU: “NU MI-AM RECUNOSCUT ECHIPA”
Finantatorul formatiei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, s-a declarat foarte dezamagit de rezlutatul negativ, scor 0-3, inregistrat de galben-verzi, vineri, in meciul cu Sportul Studentesc, de pe teren propriu.
“Pur si simplu nu mi-am recunoscut jucatorii. Mai ales pe Ionut Badea. N-am inteles absolut nimic din acest meci”, a afirmat Porumboiu. Fostul arbitru international a spus ca echipa antrenata de Mircea Rednic a fost “slaba” si “moale” in partida din prologul etapei a 19-a a Diviziei A, marturisind ca-i intelege pe spectatorii care, la 0-2, au inceput sa paraseasca stadionul Municipal. “Vasluiul a fost prea slaba, asa ceva n-am mai vazut”, a conchis Porumboiu.
Claudiu Berbece
April 2, 2006 at 8:28 am #74015Zibling
MemberFrumos meci, frumoasa deplasare. De mult nu am mai vazut 14 oameni intr-o deplasare in afara Bucurestiului, cum am fost vinerea aceasta la Vaslui. Printre noi a fost si un neamtz, suporter al lui VfB Stuttgart, care era pe cont propriu intr-un turneu al Romaniei fotbalistice (si uite asa a vazut el un Sportul care da 7 goluri in 2 meciuri… reclama buna pt noi). Ovidiu chiar a avut onoarea de a da mana cu Porumboiu si de a-i adresa cateva cuvinte. Poate ne spune si noua ce schimb de replici a fost, ca daca Vasluiul retrogradeaza, nu mai apucam un astfel de moment. Stadionul lor a fost nu chiar cochet, dar se vedeau investitiile facute in ultimii 2 ani de catre “Agricolele” lui Porumboiu; totusi, numai cu jucatori expiratzi nu se poate face performantza.
Pe scurt, echipa a jucat frumos si a aratat ca pt un meci in deplasare stiu sa faca un joc defensiv si pe contre. Iar suturile de la distanta finalizate cu goluri de catre Ferfelea si Mazilu m-au uns pe suflet. In prima repriza, recunosc ca m-am speriat ca echipa noastra joaca iar numai cu un singur atacant, chiar daca Tibi Balan venea des in atac, si credeam ca iar facem un 0-0 ca la Cluj-Napoca. Uite ca nu a fost cazul. Jucatorii erau bucurosi la finalul meciului, insa se vedea ca Multescu le-a spus sa nu se supraestimeze, deoarece totusi au batut codasa clasamentului.
Jandarmii care pazeau iesirea jucatorilor au fost insa sub orice critica, exagerat de exigenti, deabia ne-au lasat sa luam contact cu jucatorii Sportului la autocar, si ne-au lasat doar vreo 10 minute, ca la pushcarie. Costin Lazar a strigat la ei sa il lase pe Ovidiu sa-i mai faca o poza cu parintii lui Dedu, insa politistul nu si nu – a fost o poza realizata cu japca, in stil de reporter de razboi. 😉
April 2, 2006 at 11:01 am #74016Radu Dobrin
MemberFerfelita!
Vasluiul a adus aminte de evolutiile sterse din tur si s-a inclinat in fata Sportului, rezultat care ii trimite pe moldoveni cu un picior in Divizia B. Alb-negrii au deschis scorul in ultimele minute ale primei reprize dupa un sut plasat al lui Ferfelea. Studentii nu au mai stralucit, dar au luat trei puncte care ii arunca pe podium. Porumboiu pare ca isi accepta soarta
Pentru FC Vaslui, inceputul returului a avut darul de a da sperante ca salvarea de la retrogradare ar mai putea fi, miraculos, evitata. Un egal in Giulesti si o victorie cu Gloria dadeau de crezut ca escaladarea spre o pozit ie neretrogradabila era decit o chestiune de timp pentru moldoveni. Infringerea de la Cluj a fost pusa pe seama nesansei. Acum, cind Sportul, desi nu a stralucit, s-a impus la pas, cine mai e vinovat?Astazi, 1 aprilie, este singura zi a anului in care putem spune ca Vasluiul merita sa ramina in prima divizie, fara riscul de a fi hilari. De partea cealalta Sportul a demonstrat multa maturitate in joc, adica exact ce le mai lipsea talentatilor tineri din Regie pentru a forma o echipa de top. Cele doua reprize au oferit doar golurile, dupa executii individuale, de exceptie ale lui Ferfelea, Mazilu si Curelea, iar in rest doar chinuri permanente ale celor 22 de jucatori dornici sa arate ca pe Municipalul din Vaslui se desfa- soara un meci de fotbal.
In ultimele minute ale primei parti, pe fondul unei dominari sterile a galben- verzilor, Ferfelea a preluat o minge in jumatatea moldoveana si a plasat-o cu mult calm de la 25 de metri in stinga lui Hutan, prins pe picior gresit. Dupa pauza, iure- sul gazdelor s-a tot lasat asteptat. Mazilu a incercat sa-l grabeasca si a punctat cu un voleu superb de la marginea careului. In final a mai fost si golul lui Curelea, un pumnal infipt in spatele unei format ii moarte de mult.
Autor: Gabriel EsanuApril 3, 2006 at 3:22 pm #7401707Ex
KeymasterDupa primele 4 meciuri din retur Sportul conduce in clasament cu 3 victorii si un egal, 10 puncte. Steaua si Rapid au cate 2 victorii si 2 egaluri, si 8 puncte.
April 3, 2006 at 3:30 pm #74018dragos
Member@teodoruc wrote:
Va batem de va rupem.
Hai FC Vaslui!!!
aloooo, fiu’ lui stefan cel mare, pai, ce-ati facut, tata ??
asa v-ati laudat ???ai grija, ca in urma cu 1 an, dupa ce i-am invins cu 0-1 pe olteni la ei “acasa”, le-am deschis “partia” spre div.B…….acelasi lucru a fost valabil si pentru Unirea alba iulia !!!
asadar, ATENTIE !!!!!!!
PS: se simte aer de MATINEUUUUU
April 3, 2006 at 3:42 pm #74019dragos
Memberde la inceput am avut incredere in ‘nea Gigi !!!!
GIGIIIIIIII MULTESCCCCUUUUUUUUU !!!!
ma bucur, ca echipa creste si obtine rezultate pozitive de la meci la meci, in conditii pecuniare modeste vis-a-vis de marile echipe….
oricum, TOATA LUMEA STIE : SPORTUL JOACA MESERIE IN REGIE !!!!
April 3, 2006 at 9:17 pm #74020 -
AuthorPosts
- The topic ‘31.03.2006 FC Vaslui – Sportul Studentesc 0-3 (0-1)’ is closed to new replies.