Daca ajungeti dupa 15.30 nu aveti de unde cumpara bilete!
Ma intreb oare de ce au apelat la aceasta solutie? S-or fi gandit ca asa poate vor evita o alta posibila imbulzeala la casa de bilete? Deoarece, sincer, ma indoiesc ca vom avea macar jumatate din asistenta din meciul cu CFR, prin urmare nu prea as fi vazut rostul. Oamenii care nu locuiesc aproape de stadion ce o sa faca? O sa stea o ora degeaba pe stadion pana la inceperea meciului sau cum? Mi se pare o aiureala totala, mai mult ca sigur oamenii vor fi descurajati de aceasta decizie a conducerii si posibil sa avem iarasi o asistenta penibila de maximum 100-200 de oameni in tribune . Nu mi se pare normal.
parerea mea de la mii de km de Bucuresti este ca cei din conducere nu vor spectatori…unde s-a mai vazut ca sa nu poti cumpara bilete inainte de meci cu 10 min sau chiar in timpul meciului, doar daca s-au ocupat toate locurile…sau meciul se joaca fara spectatori…asa-i de scump sa tiparesti 2-3 mii de bilete…dar in Romania totui posibil.
3 puncte obligatorii pentru Sportul :-w
..
altfel
MARE ATENȚIE LA ARBITRAJ în acest meci.
Nu vreau să cobesc
dar
să nu cumva să plouă cu cartonașe în Regie :-s
doar se joacă cu Steaua etapa următoare
SPORTUL: C. Lungu – I. Şerban, Cioranu, D. Lung, Farmache – A. Lungu, Mareş, Novac, V. Lazăr – Nistor, L. Dobre. Rezerve: Ormenişan, Cr. Ciubotariu, Ghinga, R. Popa, Ciobanu, Curelea
Inca un junior de 16 ani Mares…bravo Daniele!
Mares rateaza prima mare ocazie pt noi ramas singur cu portarul s-a grabit sa suteze printr-un lob in loc sa mai inainteze ca era central…in fine joc cam urat, incalcit…dar inca speram…vad ca Ferfelea nu-i nici pe banca…sa fie oare o pedeapsa pt jocul plin de nervi de la Sibiu?!