Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 31.03.2012 Sportul Studentesc – CS Mioveni 0-0
- This topic has 48 replies, 11 voices, and was last updated 11 years ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
March 31, 2012 at 3:24 pm #92835
cameliu
MemberAsta ne e valoarea, ne-au luat aia 4 puncte din 6!
Una peste alta bine ca am facut deja baremu!
In rest om vedea…March 31, 2012 at 3:25 pm #92836MarcAntoniu
MemberA fost din nou noroc cu NIlă, jucător de rugby
În afară de golul anulat lui Dobre,
nu știu dacă puteam avea pretenție pentru mai mult decât un egalnext stop
Steaua
:ymcowboy:March 31, 2012 at 3:38 pm #92837cameliu
Member4 puncte din toate 12, au facut aia cu noi…
Au luat 49 de goluri! Din care unu de la noi…
Cu naiba sa speri sa te salvezi?PS Oricum femeile nu au ce cauta in arbitraj! Fara aia la margine aveam cel putin 1-0… Gol mai valabil decat asta nu stiu cum s-ar putea da!
March 31, 2012 at 5:30 pm #92838Ultras
MemberGaşca Nebună a rămas fără vlagă! Sportul Studenţesc – CS Mioveni 0-0
Joc plictisitor în Regie, între două echipe cu obiective diferite: Sportul Studenţesc luptă să se salveze de la retrogradare, iar CS Mioveni speră să meargă în Liga 2 fără penalizare
Sportul Studenţesc a remizat cu CS Mioveni în Regie şi a pierdut puncte importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. O contribuţie importantă a avut, de ce oare nu mai miră, brigada de arbitri, care a facilitat tactica anti-fotbal pusă în scenă de Marian Pană.
Trageri de timp încă din primele minute, simulări grosolane nesancţionate sau chiar premiate cu lovituri libere, vociferări la fiecare atinge de minge, totul pentru a obţine un punct amărât care nu îi va ajuta pe argeşeni nici măcar să-şi îndeplinească baremul.
Sportul Studenţesc resimte efortul depus în primele etape şi e în scădere de viteză. Dacă ar fi avut un plus de prospeţime, în partida de astăzi ar fi putut obţine toate puncte, în ciuda prestaţiei arbitrilor promovaţi de Crăciunescu pe criterii numai de el ştiute.
Inacceptabil este însă faptul că, tot mai des, apar la meciurile din Bucureşti tot felul de ciudaţi care au învăţat legile jocului printre vaci şi oi, traumatizaţi în primii ani de carieră de ameninţarea permanentă a coaselor şi furcilor.
Una dintre cauzele principale pentru care fotbalul românesc decade permanent o reprezintă calitatea îndoielnică, atât din puncte de vedere al pregătirii, cât şi din punct de vedere al moralităţii, de care dau dovadă cei cărora nici nu merită să le pomenim numele şi ocupaţia.
Lacrimile de crocodil vărsate de Crăciunescu pot impresiona doar gospodinele avide de telenovele. Tot sistemul pus la cale de şeful de la CCA nu are ca scop însănătoşirea arbitrajului românesc, ci controlul total asupra celor care împart dreptatea pe teren.
Să nu se înţeleagă greşit. Astăzi, în Regie, niciuna dintre echipe nu merita să câştige, însă lumea s-a săturat de incapacitatea arbitrilor, indiferent de motive, de a-şi face treaba pentru care primesc un barem nejustificat de mare.
Sportul: C. Lungu – Şerban, Cioranu, D. Lung, Farmache – A. Lungu, Mareş, Novac, Lazăr – Nistor, Dobre
Rezerve: Ormenişan, Cr. Ciubotariu, Ghinga, Popa, Ciobanu, CureleaCS Mioveni: Popescu – Stoica, Crăciun, Olteanu, Baicu – Enache, Mandea, Ad. Voiculeţ, Ispir – Cl. Ionescu, Ayza
Rezerve: Cobrea, Nilă, Barbu, Coşereanu, Săndulescu, Miulescu, NaidinMarch 31, 2012 at 6:06 pm #92839dragos
Membersa zicem merci de acest punct….
echipa nu joaca nimic…..in ultimele etape n-am vazut o idee de joc; totul este haotic…..asta este: liga secunda ne face cu ochiuldupa cum am vazut petrolul jucand, nea Multescu se va salva…..
nu vreau sa cobesc sau sa fiu sceptic dupa aceste 2 etape, insa mioveni, sportul si vointa vor pica sigur.
March 31, 2012 at 7:43 pm #92840dragos
Membersunt nelamurit cu o chestiune: daca tot se doreste o intinerire a echipei, ce cauta Ciobi ???
Ciobi era un puturos cand era tanar….acu’ la batranete, e si mai si…….)
)
inteleg oarecum rolul lu’ Farmache, desi are doar viteza intaia…..iar Stancu este si el dus….eu as merge doar pe mana tinerilor.
March 31, 2012 at 7:43 pm #92841Ace of Spades
Member@Zibling wrote:
Foarte frumos. Atunci pe mine m-au pierdut de client astazi. Sa fiti iubiti!
Si… Forza Sportul! Astazi vreau victorie!
Puteai veni bine-mersi Zibling la stadion. Am vazut ca biletele inca mai se vindeau si cu 5 minute inaintea start-ului de meci. Eu unul l-am achizitionat pe la vreo 10 dimineata, deoarece intamplarea a facut sa fiu prin zona, altfel cred ca ziceam si eu pas. Am auzit zvonul cum ca organizatorii sunt obligati prin lege sa anunte inchiderea casei cu o ora inaintea inceperii meciului si de aceeau au recurs la acel comunicat. Pana acum nu s-a tinut cont, deoarece nu au fost probleme, insa dupa meciul cu CFR probabil ca cineva din federatie a intervenit. Ma rog, data viitoare ar fi preferabil sa nu mai luati chiar in serios astfel de comunicate, pana la urma e in interesul lor sa vanda cat mai multe bilete. Datorita acestei chestiuni, azi peluza noastra a fost cea mai dezolanta din intreg sezonul acesta.
@dragos wrote:
dupa cum am vazut petrolul jucand, nea Multescu se va salva…..
nu vreau sa cobesc sau sa fiu sceptic dupa aceste 2 etape, insa mioveni, sportul si vointa vor pica sigur.
Nu vrei sa fii sceptic, dar esti, din moment ce spui ca vom retrograda sigur. Ce mare branza a facut Petrolul? A batut Brasovul…. si noi am facut-o, prin urmare care e faza? Au facut si ei un meci mai bun, dupa ce in tot returul adunase un singur punct si acum gata, se va salva de la retrogradare in defavoarea noastra? Fii serios. Da, am jucat slab, nu ne-a iesit nimic azi, dar cate meciuri din acestea nu am avut ca pe urma sa batem Vasluiul si Dinamo sau sa facem egal cu Steaua si CFR.
Dupa cum se vede, campionatul nostru e foarte imprevizibil, etapele precedente bati Vasluiul si Rapidul, iar in urmatoarea pierzi cu o echipa aflata in degringolada ( cazul Brasovului). Orice e posibil, asa ca fiti suporteri adevarati, daca tot comentati pe forumul acesta si credeti in continuare in forta echipei noastre de a reveni. Eu unul chiar cred ca putem obtine cel putin un egal cu Steaua duminica, in ciuda jocului rusinos prestat azi. Niciun meci nu seamana cu altul pana la urma, mai ales cand vine vorba de Sportul.
March 31, 2012 at 8:37 pm #9284207Ex
KeymasterGata cu surpriza? ”Studenţii” sînt la al doilea meci consecutiv fără gol marcat
Sportul incepe să piardă din turaţie. După trei victorii şi un egal în primele patru etape din 2012, urmate de un 0-1 la Sibiu, ”studenţii” nu au putut mai mult de o remiză albă contra ”lanternei roşii” CS Mioveni.
Compartimentul ofensiv, în care a revenit Curelea, a dezamăgit cel mai tare, lipsindu-i inspiraţia şi promptitudinea în puţinele situaţii favorabile. Nici oaspeţii nu au fost mai periculoşi într-un meci în care erorile individuale au abundat.
Rezultatul nu convine absolut nimănui. Sportul a pierdut două puncte cruciale în lupta pentru salvarea de la retrogradare, în timp ce Mioveniul pare deja condamnată să ia drumul ligii secunde.
Îşi revine Sportul? Aceasta este una dintre întrebările care marchează partida echipei din Regie cu CS Mioveni. Fiindcă, după 6 partide la rînd în care a marcat mereu, ba în ultimele patru obţinuse trei victorii şi un egal, Sportul s-a împiedicat neaşteptat la Sibiu, unde a cedat cu 1-0.
”Venim după un joc modest cu Voinţa. Aştept ca băieţii să aibă o reacţie pozitivă şi să cîştigăm trei puncte. Sîntem obligaţi să batem”, a declarat antrenorul Daniel Isăilă. ”Studenţii” se găsesc pe locul 15, primul retrogradabil, cu 24 de puncte în 23 de etape.
Misiunea gazdelor pare facilitată de faptul că se întîlnesc cu un adversar în vrie. Mioveniul este ultima în clasament, cu doar 11 puncte. De la startul Ligii 1, argeşenii nu au putut obţine decît două victorii. Ultima, coincidenţă, au realizat-o chiar în turul cu Sportul, 2-1 pe 16 septembrie. De atunci au trecut 16 etape.
Echipele de start
SPORTUL: C. Lungu – I. Şerban, Cioranu, D. Lung, Farmache – A. Lungu, Mareş, Novac, V. Lazăr – Nistor, L. Dobre. Rezerve: Ormenişan, Cr. Ciubotariu, Ghinga, R. Popa, Ciobanu, Curelea
MIOVENI: Oct. Popescu – B. Stoica, E. Crăciun, M. Olteanu, Baicu – G. Enache, Mandea, Ad. Voiculeţ, Ispir – Cl. Ionescu, Ayza. Rezerve: Cobrea, Nilă, R. Barbu, Coşereanu, Săndulescu, Miulescu, NaidinArbitru: Cătălin Buşi (Rm. Vîlcea). Asistenţi: Adrian Vidan (Bucureşti), Petruţa Iugulescu (Tîrgovişte).
Isăilă, nemulţumit de atitudinea elevilor săi: “Am jucat cu trac de parcă aveam în faţă pe Barcelona”
Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Daniel Isăilă, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei cu CS Mioveni, scor 0-0, că jucătorii săi au evoluat cu trac de parcă ar fi avut în faţă pe FC Barcelona şi nu pe ultima clasată în Liga I.
“Sunt total dezamăgit de prestaţia avută. Am jucat de parcă aveam în faţă e Barcelona, nu pe Mioveni. Şanse de salvare de la retrogradare sunt în continuare, însă nu cu acelaşi joc”, a spus Isăilă, la Digi Sport.
Daniel Isăilă a precizat că nu îşi poate explica scăderea de formă arătată de jucătorii săi în ultimele două etape ale Ligii I, cu Voinţa Sibiu şi CS Mioveni. “Am făcut un joc foarte slab. Din păcate continuăm pe aceeaşi linie ca la Sibiu. Nu pot să îmi explic această teamă, acest trac. Puteam să pierdem pe final, dar până la urmă rezultatul este echitabil”, a adăugat Isăilă.
Repetenţi la fotbal! Sportul – CS Mioveni 0-0!
Sportul şi CS Mioveni le-au oferit un fotbal plictisitor celor câteva sute de fani din tribune şi în final s-au anihilat reciproc, încheind nedecis, scor 0-0. Rezultatul nu ajută nici una dintre echipe, cele două afundându-se şi mai mult în zona retrogradării.
Având la dispoziţie un lot mai numeros decât în ultimele meciuri, Daniel Isăilă a surpins din start prin titularizarea în premieră a lui George Mareş. Juniorul de 15 ani a debutat astfel în Liga I şi a fost chiar la un pas să perforeze plasa, dar voleul său (min. 21) s-a oprit printre membrii minigaleriei gazdelor. În absenţa căpitanului Ferfelea, jocul Sportului a fost coordonat de Valentin Nistor, care le-a furnizat două pase excelente lui Lazăr (20) şi Dobre (30), dar cei doi nu au putut modifica tabela. Pe fondul dominării “studenţilor”, argeşenii au fost la un pas să profite de o gafă a liniei defensive adverse, dar călcâiul lui Voiculeţ l-a prins atent pe Cezar Lungu (32).
Nimic la puterea zero
Nemulţumit de randamentul ofensiv al jucătorilor săi, Isăilă a făcut la pauză două schimbări, introducându-i pe Ghinga şi Curelea. Cel din urmă a fost depăşit total de joc, evoluţa sa fiind mai slabă decât a lui Mareş, juniorul pe care l-a înlocuit. Pe final, Mioveniul a prins mai mult curaj, dar rezultatul final a fost dovada perfectă a neputinţei arătate de ambele echipe. Astfel, Sportul Studenţesc se afundă din nou în zona retrogradării, chiar dacă la un moment dat părea ieşită din calculele pentru matineu, în timp ce argeşenii se mai luptă doar pentru barem.
March 31, 2012 at 8:46 pm #92843ultrasro
MemberGolul lui Dobre a fost perfect valabil asa ca parasuta (Iugulescu) care a fost la tusa dinspre tribuna 2 ar face bine sa nu mai confunde vibratorul cu fanionul.
March 31, 2012 at 11:18 pm #92844dragos
Memberaceste 2 meciuri, sportul parca le-a jucat in deplasare….. :ymdevil:
puteam pierde si acest meci, n-ar fi fost un lucru nou !! insa, as fi vrut atitudine si determinare…lucruri ce le-au lipsit si in meciul de la sibiu.
dupa meciul cu cfr, am spus, ca tre’ sa fim consecventi in determinare, lucru ce nu s-a intamplat.
cu jocul batranesc ca in tur, n-avem nicio sansa…. X(April 1, 2012 at 7:00 pm #92845ultrasro
MemberSportul a inceput meciul avand in primii 11 doi jucatori de 16 ani (Mares si Serban) si alti cativa foarte tineri: Dobre, Nistor si Cioranu.
April 2, 2012 at 7:55 am #92846cameliu
Membergsp:
SPORTUL – MIOVENI 0-0Debandadă la Sportul » Şiman a criticat schimbările lui Isăilă în timpul partidei cu Mioveni
de Cristian Verescu • 02 Aprilie 2012
Nu doar mijlocaşul de 31 de ani a fost ţinta patronului: chiar şi Curelea, introdus la pauză în locul lui Mareş, fotbalist de nici 16 ani, a fost criticat. Conducerea consideră că atacantul “studenţilor” joacă fără tragere de inimă după ce a ratat transferul la un club mare.
Cu un lot încropit, în care puştii Under 18 apar de nicăieri la aproape fiecare etapă, Sportul pregătit de Isăilă a reuşit sîmbătă o primă repriză bună în faţa celor de la Mioveni. Tocmai Mareş (16 ani) şi Dobre (19 ani) au fost cei care au dat speranţe pentru o victorie în Regie. Deciziile lui Isăilă de a-i introduce pe parcurs pe experimentaţii Curelea şi Cristi Ciubotariu l-au scos din minţi pe Şiman!
Ciubotariu, desfiinţat. Curelea, plafonat
La pauză, antrenorul Sportului l-a preferat pe Curelea în locul lui Mareş, dar atacantul vînat de granzi în iarnă e doar o urmă palidă a vîrfului prolific din tur. Aproape nu s-a văzut pe teren! În lojă, Şiman a izbucnit: “Păi, da! Bagă-l pe Curelea, care nu mai are chef de fotbal la Sportul!”Introducerea lui Cristi Ciubotariu în minutul 71 a pus capac. Mijlocaşul trecut în ultimii 5 ani pe la Bistriţa, Chiajna şi Delta Tulcea i-a luat locul lui Lucian Dobre, care nu se mişcase deloc rău în prima parte a meciului. “Incredibil! Ciubotariu nu-şi găseşte loc în Liga 3, ce să-i ceri acum!?”, a tunat Şiman.
“Nici zece metri nu e-n stare Ciubotariu să alerge, dar noi îl băgăm pe final şi vrem să cîştigăm cu Mioveni” (Vasile Şiman, patron Sportul)
April 2, 2012 at 3:44 pm #92847sircos
Member@ultrasro wrote:
Sportul a inceput meciul avand in primii 11 doi jucatori de 16 ani (Mares si Serban) si alti cativa foarte tineri: Dobre, Nistor si Cioranu.
momentan, preferan sa aiba in teren 11 jucatori de 30+ ani si sa castige ! mai ales ca juca in fata ultimei clasate
April 2, 2012 at 5:26 pm #92848laucantona
Memberii dau si eu dreptate lui Vasalie care a racnit impotriva batranilor…sincer sezonul trecut am avut destui si am retrogradat tehnic, iar acum am inceput returul excelent folosind copiii..
April 2, 2012 at 6:00 pm #92849cameliu
MemberLinga ciobi mai lipsea doar chihaia in atac…
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.