Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 31.07.2004 Sportul Studentesc – Apulum Alba Iulia
- This topic has 75 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 1 month ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
July 30, 2004 at 7:13 am #66497
cameliu
MemberE varu-meu!
A fost pus pe liber de club! Ca-i prea batrin (33). I s-a oferit post in administratie sau la juniori…
Chestia e mai complicata, el fiind antrenor acu vreo 3 ani in B impreuna cu Gherman (care-i antrenor acum). Au fost ceva neintelegeri atunci si Gherman a fost nevoit sa plece!
Si-acum s-a razbunat!Oricum Gherman e pasta! Nu-l apuca 5 etape la Alba!
Daca suntem un pic atenti la Paleacu si Galdean si au un copil in atac destul de periculos, Mitrofan parca-l cheama, nu avem cum pierde!!!July 30, 2004 at 7:18 am #66498dragos
Member@cameliu wrote:
E varu-meu!
A fost pus pe liber de club! Ca-i prea batrin (33). I s-a oferit post in administratie sau la juniori…
Chestia e mai complicata, el fiind antrenor acu vreo 3 ani in B impreuna cu Gherman (care-i antrenor acum). Au fost ceva neintelegeri atunci si Gherman a fost nevoit sa plece!
Si-acum s-a razbunat!Oricum Gherman e pasta! Nu-l apuca 5 etape la Alba!
Daca suntem un pic atenti la Paleacu si Galdean si au un copil in atac destul de periculos, Mitrofan parca-l cheama, nu avem cum pierde!!!mi-ar fi placut sa-l vedem…….
oricum, in editia trecuta a jucat si chiar l-am vazut la tv intr-un meci de pe
dinamo…..July 30, 2004 at 6:55 pm #66499cristiansportul
MemberNu sunt chiar un suporter nou Dragos. Merg cam de 3 ani la meciurile lui echipei am fost si la Pitestiu cand i-am batut cu 2-0. Eu stau la peluza galeriei pe gard la prima intrare in peluza spre tribuna oficial. Acolo am stat in ultimi 2 ani la meciurile de acasa cu 2-3 exceptii. Ne vedem cu siguranta pe stadion.
July 30, 2004 at 7:16 pm #66500ultrasro
MemberNu suntem asa multi ca sa nu te recunoastem, in plus si eu am fost la 2-0 de la Pitesti
July 31, 2004 at 4:37 am #66501multi
MemberNici la mine nu s-a potrivit expresia “noii suporteri”
… Varsta mi-a permis sa-l plang pe Aurica Radulescu iar studentia am facut-o cu ochii pe cea mai mare echipa a Sportului din toate timpurile (de pana acum , sper): Hagi , Coras , Sandu , Munteanu…
Problema e ca sunt cam departe si cam ocupat (sau nu stiu eu sa-mi gestionez timpul , dar asta-i alta problema) si de-aia nu ne prea intalnim la meciuri.
Nici azi nu mai sunt la Bucuresti , a trebuit sa ma intorc acasa , dar repet promisiunea de a tine la curent restul lumii cu evolutia evenimentelor pe “noul nostru stadion”.July 31, 2004 at 9:35 am #66502Ultras
MemberIncepand cu ora 13.30 ma gasiti la Nicu.
July 31, 2004 at 2:18 pm #66503cameliu
MemberCam devreme Florine… 😆 😉
July 31, 2004 at 4:02 pm #66504multi
MemberScuze pentru intarziere dar nu m-am putut desprinde de televizor! Nu ca meciul ar fi fost neaparat de Champions League dar …. parca mi-era tare dor sa revad Sportul in A.
Scorul la pauza e 0=0
Campionul ratarilor … Mazilu , cine altul ?!? Le-a pus capac in minutul 45 cand a scapat (frumos , e drept) singur cu portarul dar a dat in el din cativa metri 😡
Are inca un pui de mare ratare pe constiinta prin min 10 , Bucur i-a dat si el una portarului cateva minute mai tarziu…mai puneti cateva suturi mai mult sau mai putin reusite si…cam asta a fost deocamdata.
Apulum se apara in jumatatea proprie si sta la panda, dupa cum ne cunoastem fundasii cam are ce astepta (Seca a mai dat o mica proba de ezitare da’ s-a terminat cu bine)
In rest : Stancioiu, Stancu , Secareanu , Ratiu , Lazar , Maxim , Balan , Cruceru , Mazilu , Bucur.
In repriza asta atacam la poarta galeriei asa ca sunt convins ca marcam…merita baietii care sunt acolo ca se zbat pe caldura care e acum la Bucuresti…
Mai intervin la sfarsit….Hai Sportul !July 31, 2004 at 4:05 pm #66505cameliu
MemberSa speram ca avem o repriza a-2-a mai cu noroc! Citi spectatori sunt?
July 31, 2004 at 4:10 pm #66506cameliu
Member0-1!
Ne-am prea jucat cu ocaziile…
Trebuie sa intoarcem!!!July 31, 2004 at 4:16 pm #66507multi
MemberVad ca stii scorul…deci stii ca e 2-0 👿
Galden si paleacu….July 31, 2004 at 4:19 pm #66508cameliu
MemberDaca nici pe Alba acasa nu-i putem bate, nu vad impotriva cui am putea cistiga!
E incredibil cum s-au irosit atitea ocazii, in prima repriza. Asteptam prospetime in a-2a insa… au venit erorile! si bineinteles golurile care intotdeuna le luam la pachet!
Exact ca acum 3 ani, exact ca acum 2 ani…Inca nu-mi revin!
July 31, 2004 at 4:36 pm #6650907Ex
KeymasterBine ca nu am fost in fata computerului ca sa ma enervez. Vad ca inca mai sunt vreo 20 de minute dar nu cred ca vom mai intoarce rezultatul.
July 31, 2004 at 4:42 pm #66510cameliu
MemberDaca atacantii nostri au dat o caruta de goluri in B, se pare ca in A… e ceva mai greu!
Inca nu-mi vine sa cred ca nu s-a invatat nimic din experianta ultimilor 2 ani de A!July 31, 2004 at 4:55 pm #66511cameliu
MemberLa bare a fost 2-2 asa ca nu putem invoca ghinionul!
Iar daca nu dai gol nici din 3 m, ce sa astepti mai mult…Mai departe mergem cu moralul la pamint la Dinamo, apoi vine Craiova in Regie…
Bine macar ca s-a mai salvat din onoare prin golul lui Curelea!
-
AuthorPosts
- The topic ‘31.07.2004 Sportul Studentesc – Apulum Alba Iulia’ is closed to new replies.