31.10.2010 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 4-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 31.10.2010 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 4-1(1-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 74 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a 13-a Ligii 1.
    Duminica 31.10.2010, ora 15:00, stadion Matricon (Tg. Mures), televizare Gsptv

dragos
    Member

gazdele alterneaza evolutiile bune cu cele mai putin bune…..sper, sa scoatem un X, insa………… :p
    daca pierdem meciul asta, legatura cu restul plutonului se duce de rapa. :D
    dupa cum evolueaza echipele, la retrogradare se bat: astra, pandurii, tg mures, branestiul, noi, posibil: brasov, bistrita.

pinturicchio
    Member

este un meci care trebuie castigat obligatoriu…daca nici cu contracandidatele la retrogradare nu castiga atunci cu cine ar putea castiga?!

Sportul este o echipa pe care imi place sa o urmaresc si as fi foarte bucuros sa se salveze de la retrogradare…sa speram ca va ramane in Liga 1

bine ai venit pe forum pinturicchio …si noi speram acelasi lucru…daca reusim un rezultat bun in cupa , diseara, cu steaua, 100% reusim un rezultat pozitiv si la targu mures

dragos
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

bine ai venit pe forum pinturicchio …si noi speram acelasi lucru…daca reusim un rezultat bun in cupa , diseara, cu steaua, 100% reusim un rezultat pozitiv si la targu mures

cu steaua – nu.
    cu tg mures – poate.
    ai uitat, ca si inaintea meciului de la tg jiu, spuneam ca, TREBUIE sa obtinem ceva (si veneam dupa 2 sapt de pauza !!!), insa realitatea din teren a fost JALEEEEEEEE

cameliu
    Member

Sa nu uitam totusi ca Tg Mures are antrenor…

pinturicchio
    Member

Tg. Mures are antrenor insa Sportul are o echipa mai valoroasa parerea mea…

Zibling
    Member

Domnilor, poate nu stiti cine este antrenor la Targu Mures? De Ioan Ovidiu Sabau ati auzit? Pana acum, pe ce a pus omul asta mana pana acum – a facut treaba serioasa (U Cluj, Gaz Metan Medias, Gloria Bistrita, FC Timisoara).

Asadar, eu chiar nu sper la puncte din aceasta deplasare, chiar daca echipa noastra joaca ceva mai bine. Insa, in continuare, nu avem antrenor !!!

@dragos wrote:

@Constantin Secareanu wrote:

cu steaua – nu.
    cu tg mures – poate.
    ai uitat, ca si inaintea meciului de la tg jiu, spuneam ca, TREBUIE sa obtinem ceva (si veneam dupa 2 sapt de pauza !!!), insa realitatea din teren a fost JALEEEEEEEE

hai ca nu a fost atat de rau cu steaua….x2 la targu mures !

pinturicchio
    Member

m-am uitat la meci pana la golu` lu` Steaua…au avut o gramada de ocazii stelistii…daca nu is revine repede Sportu` nu vad prea bine viitoru`…

ssfan
    Member

Trebuie sa luam puncte la TgMures. Trebuie !

ngm
    Member

MIINE VOM INVINGE !!!

ovidiu
    Member

Sper si eu intr-o victorie! Si apoi descatusarea si cat mai multe victorii.

Daca astazi nu va invinge 90% sanse de matineu in sezonul urmator.

Lupta SPORTUL STUDENTESC!

La cum mereg echipa e bun si un egal. :((

laucantona
    Member

incepem si meciul asta slab de tot gafe de portar, nu construin nimic parca jucam cu o super echipa…ce sa zic sper sa ne trezim

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 74 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.