Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 31.10.2010 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 4-1(1-0)
- This topic has 73 replies, 23 voices, and was last updated 11 years, 5 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
October 31, 2010 at 2:53 pm #85968
cameliu
MemberPoate isi da seama Sile ca poate economisi bani de o camera single in deplasari!
Fara antrenor E SIGUR ca nu putem fii mai slabi!Sper sa aiba cea mai mica urma de onoare si sa-si da demisia!
October 31, 2010 at 2:57 pm #85969Radu Dobrin
Membereu cred ca isi merita pe deplin un loc de cinste in “hall of shame” inca de pe acum!
October 31, 2010 at 2:58 pm #85970cameliu
Member@Radu Dobrin wrote:
eu cred ca isi merita pe deplin un loc de cinste in “hall of shame” inca de pe acum!
Asta clar!
Are si un alt merit: a adus cei mai multi useri simultan pe forum acum 5 minute!October 31, 2010 at 2:59 pm #85971ultrasro
MemberCe se mai poate zice despre un meci in care nu am vazut vreo urma de tactica la echipa noastra? Moldovan e un jegos care se acata cu nerusinare de titlul de antrenor!
October 31, 2010 at 3:00 pm #85972Tavi
MemberClar! La mazete cu el!
Auzi declaratii pe Onlinesport: douaj’de puncte pana in iarna?!?!?!?!
Lasa-ne bai nene!October 31, 2010 at 3:05 pm #85973multi
Member@cameliu wrote:
@Radu Dobrin wrote:
eu cred ca isi merita pe deplin un loc de cinste in “hall of shame” inca de pe acum!
Asta clar!
Are si un alt merit: a adus cei mai multi useri simultan pe forum acum 5 minute!Hai ca asta-i buna tare!!!
Dupa resemnarea care m-a cuprins (ca de nervi nu mai sufar, nooo, am fost nervos cind ne-au calarit Pandurii, Branestiul,Craiova, cind ne-au batut Astra si Steaua, dar acum nu ma mai consum ca m-am lamurit…) fraza asta a fost leac curat!!October 31, 2010 at 3:05 pm #85974Tavi
MemberOctober 31, 2010 at 3:07 pm #85975ngm
MemberOFFFFFFFFFFF!!!
MOLDOVAN TREBUIE SA PLECE !!!
NU IMI VINE SA CRED. CE ANTRENAMENTE SE FAC, PT CA NU LEGAM O PASA.
SUTURILE PARCA SUNT TRASE DE MINE. MIJLOCUL NU LEAGA NIMIC CU ATACUL.
APARAREA …….LA SEMINTE.
SUNTEM PRAFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF !!!
SIMANE FA CEVA URGENT!!!
I N C R E D I B I LOctober 31, 2010 at 3:08 pm #85976ngm
MemberSA NU UIT………..ARBITRAJUL DIN NOU VARZA !
October 31, 2010 at 3:13 pm #85977lucian
Member@Tavi wrote:
http://www.ziare.com/liga-1/stiri-liga-i/fcm-targu-mures-prelungeste-criza-de-la-sportul-1052335
care criza dom’ne? pase, devieri, suturi, goluri…. acesta este spectacolul din era Moldovan…
cel mai penibil antrenor din ultimii ani
il regret pana si pe eduardo badescu….
October 31, 2010 at 3:15 pm #85978Ace of Spades
MemberDaca mai spera cineva la Europa League in acest moment sau la o revenire spectaculoasa cu n etape fara infrangere,eu zic ca e total rupt de realitate ori nebun.Suntem VARZAAAAA….nu avem joc,nu avem atitudine,nu avem antrenor si dupa declaratia lui Siman,nu avem nici 1% sanse de a ne salva de la retrogradare in acest moment.
Totusi felicitari lui Patrascu pentru golul superb marcat din lovitura libera,dar cu o floare nu se face primavara
October 31, 2010 at 3:18 pm #85979ultrasro
MemberMOLDOVANE SA TE DUCI DE MANA CU MIRCEA RADULESCU CARE TI-A PUS LICENTA PRO IN MANA! ESTE O CARICATURA BAI FIUL LUI DRACULA DE BISTRITA!!!!
October 31, 2010 at 3:19 pm #85980dragos
Member“Mai jos de locul 18, nu se poate…” :p
“Planeta se scufunda”Cand te bate tg mures FARA DREPT DE APEL, te intrebi retoric, ce cauti in acest film
)
)
Vasilache a facut vraiste apararea noastra, care este sublima, dar lipseste cu DESAVARSIRE.este MUUUULTA NEPUTINTA si FRUSTRARE la echipa noastra……..
cand nu legi 2 pase simple, cand te impiedici singur in “sireturi”, cand nu stii sa faci o preluare – S.O.S., ATENTIE – SE VEDE MATINEUL !!!
faza in care Kiki il loveste cu mingea in cap pe Nae – este sugestiva
)
)
October 31, 2010 at 3:21 pm #85981dragos
Member@Ace of Spades wrote:
Daca mai spera cineva la Europa League in acest moment sau la o revenire spectaculoasa cu n etape fara infrangere,eu zic ca e total rupt de realitate ori nebun.
eu stiu cativa care te vor contrazice
si ne vor spune ca, ne revenim ,ca vom urca in clasament, ca etc., ca s.a.m.d.
)
October 31, 2010 at 3:23 pm #85982cameliu
Member@multi wrote:
@cameliu wrote:
@Radu Dobrin wrote:
Asta clar!
Are si un alt merit: a adus cei mai multi useri simultan pe forum acum 5 minute!Hai ca asta-i buna tare!!!
Dupa resemnarea care m-a cuprins (ca de nervi nu mai sufar, nooo, am fost nervos cind ne-au calarit Pandurii, Branestiul,Craiova, cind ne-au batut Astra si Steaua, dar acum nu ma mai consum ca m-am lamurit…) fraza asta a fost leac curat!!Trebuie sa vedem si partea pozitiva!
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.