A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 649 total)
 • Author
  Posts
 • #50099
  ion
  Member

  Va rog inca o data si va propun totodata sa incercam sa infiintam o asociatie care sa incerce dezinteresat si cu mijloacele dupa posibilitati ,sa ajute echipa .Daca o sa reusim ea va constitui cred eu un pilon de sprijin pentru echipa si vom putea lua atitudine daca echipa va fi atacata atit din exterior cit si din interior .Nu vreau sa facem o revolutie dar cred ca noi cei care ne intilnim pe forum avem capacitatea macar mentala sa luptam pentru ceva la care eu cred ca tinem!Daca credeti ca este inutil efortul nostru asta e !E posibil sa aveti dreptate si n-o facem, dar eu zic ca va fi o frumoasa aventura din viata noastra daca ajungem la concluzia ca merita !Va rog astept reactii pro sau contra neaparat!!!!

  #51744
  Anonymous
  Member

  Dragi Suporteri,

  Ioane,

  Este o initiativa foarte buna. Meciul de acasa cu Bistrita este un foarte bun prilej de a ne intalni si (re)deschide aceasta discutie.

  HAI SPORTUL STUDENTESC !

  #51745
  Anonymous
  Member

  Pe sit-ul lui Florin se afla un proiect de statut pentru asociatia (de ceva mai mult timp) la care se asteapta sugestiile tuturor, acum nu stiu cine l-a citit si cine nu, dar cred ca merita vazut
  http://usr.rhp.ro/~asp/templates/paginap.asp?id=25348&pid=43771

  #51746

  Vorbeam de mai multe ori sa ne organizam intr-o asociatia, o liga a suporterilor… mai vreti acest lucru, daca da haideti sa ne intalnim si sa punem tara la cale. Banuiesc ca ati citit acel proiect de statut.
  HAI SPORTUL!!!

  #51747
  ion
  Member

  @George Apostol wrote:

  Vorbeam de mai multe ori sa ne organizam intr-o asociatia, o liga a suporterilor… mai vreti acest lucru, daca da haideti sa ne intalnim si sa punem tara la cale. Banuiesc ca ati citit acel proiect de statut.
  HAI SPORTUL!!!

  Desi mai tirziu decit tine asta am propus si eu dar reactia celorlalti a fost aproape nula!M-am mirat dar am tacut…Eu zic ca fiecare dintre cei ce discutam pe forum sa ne spunem parerea ori pro ori contra dar sa ne-o spunem si sa nu mai evitam acest lucru .Apoi mai vedem!

  #51748
  dragos
  Member

  ar fi o idee buna………..poate asa ne-ar (re)cunoaste si celelalte galerii….sa vada lumea ca sportul are suporteri ……….putini, dar FIDELI.
  ULTRASII REGIEI!!!!!!!!

  poate ar fi si un imbold ptr. echipa sa ne cunoasca ca un grup compact si bine organizat……
  OK!!!!!!!

  #51749

  Atunci nu ramane decat sa ne intalnim si sa punem tara la cale si sa trecem la lucururi concerete, adica la fapte.
  AVANTI BIANCO-NERI!!!

  #51750
  ion
  Member

  dupa cum vedeti 40 de citiri si in afara de voi nici o opinie!!!!!E trist dar adevarat si chiar nu am cuvinte de adaugat…

  #51751
  dragos
  Member

  poate vor veni si alte raspunsuri…….asteptam opinii

  #51752
  cameliu
  Member

  Eu ader ideei. Insa sunt departe de tara si direct nu va pot ajuta.

  Am lipsit o perioada de pe forum (desi am mai citit mesajele), pentru ca ieri am avut sustinerea doctoratului. De ieri sunt doctor in fizica.

  In rest pina sa ne organizam, sper sa se organizeze si baietii in teren si sa batem ambele meciuri ce le avem consecutiv acasa!

  #51753
  Radu Dobrin
  Member

  Felicitari Cameliu!!!

  si…la mai multe..:) (unde te duci ptr postdoc?)

  Eu nu am citit pina acum proiectul de statut, dar, ca idee, sint de acord cu orice actiune care aduce o contributie positiva la ceea ce inseamna ‘sportul studentesc’.

  Cu ce pot sa ajut in mod concret e sa trimit din cind in cind cite un ban in vre-un cont care sa ajute la cite o deplasare a cite unui suporter …cumparat cite un steag…etc..atunci cind e nevoie (cred ca ovidiu stie mai bine date organizatorice acolo).

  #51754
  razvanR
  Member

  Felicitari pentru munca depusa si pentru titlul obtinut !

  #51755
  07Ex
  Keymaster

  In primul rand felicitari Dr. Cameliu! :D Acum am inteles dece ai lipsit de pe forum atatea zile.

  In privinta unei asociatii a ligii suporterilor subscriu si eu, insa ca si Cameliu, si eu sunt departe de tara. Daca lucrul acesta nu constituie un impediment atunci “count me in”.

  #51756
  ion
  Member

  1.Desi nu ne cunoastem decit virtual sincere felicitari si noi succese pe mai departe !
  2.Ar trebui sa ne intilnim intr-o zi a saptaminii in care sa putem veni cit mai multi cei interesati de infiintarea acestei asociatii (exemplu: dupa cum v-am spus eu am un prichindel de 6 luni si momentan el imi face programul ).Sint extrem de interesat si vreau s-o facem dar inainte de regulamente si statut ar trebui sa discutam ce vrem sa facem.As vrea sa fiti de acord ca va trebui sa gindim bine problema si de la bun inceput sa cautam sa fim independenti financiar.Eu n-as vrea sa avem legaturi cu Mac Popescu sau cu persoane care pot deturna rapid sensul a ceea ce vrem sa facem.Vreau sa avem o pozitie “pro sportul studentesc” si ea sa nu fie influentata decit de noi de gindirea noastra si de faptele noastre.In fine e mult de discutat si nici nu sint prea clar in exprimare si d-aia trebuie sa ne vedem si macar sa vedem daca putem sa facem ceva …

  #51757
  adi
  Member

  cameliu, felicitari pentru rezultatul obtinut.
  in ceea ce priveste o intalnire a suporterilor, eu propun fie sa ne strangem sambata dupa meci, fie sa stabilim un loc si o ora duminica dupa amiaza.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 649 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.