Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc
- This topic has 648 replies, 37 voices, and was last updated 10 years, 5 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
February 18, 2004 at 2:11 pm #51878
dragos
Membertotul este simplu: din discutiile avute cu tomescu si mac => siman a “bagat” bani atata timp cat i-au mers afacerile cu fabrica lui de alcool;
dupa aceea, a investit mac…..iar, acum mac+siman isi recupereaza banii.
DOAR ATAT !!!!!
daca am inteles gresit, scuzati-ma……………….oricum, pentru ei parerile noastre nu cred, sa conteze, caci ei stiu ce fac!!!!
important ar fi sa se vada vreun licar de speranta pentru PERFORMANTA, altfel……..ce sa mai vorbim???February 18, 2004 at 2:32 pm #51879Ultras
MemberCred ca ai inteles gresit! Mac nu a investit nimic din buzunarul propriu niciodata, mai ales dupa ce a preluat Siman echipa. Deci nu avea cum sa ii dea ceva Siman din transferuri. Cand se refera ca el va investi in baza se refera la Arhitectura.
February 18, 2004 at 8:28 pm #51880Radu Dobrin
Memberatunci tot n-am inteles….de ce ia mac banii de pe transferuri atunci? (si se plinge ca siman e falit??)
February 19, 2004 at 6:16 am #51881Ultras
MemberPai tocmai despre asta s-a inteles gresit! Mac nu ia bani din transferuri!
February 19, 2004 at 3:07 pm #51882dragos
Member@Ultras wrote:
Pai tocmai despre asta s-a inteles gresit! Mac nu ia bani din transferuri!
ok, am inteles….dar, tot nu pricep: siman incaseaza toti banii din transferuri si (colac peste pupaza) ESTE FALIT!!!!!!!!????????
February 19, 2004 at 3:40 pm #51883Ultras
MemberNu e falit, nu are bani de dat! 😈
February 19, 2004 at 4:28 pm #51884ultrasro
Memberel strange acum bani sa plateasca datoriile acu,ulate la Bugetul de Stat ca altfel e nasol cu Blanculescu si ai lui… 😯
February 19, 2004 at 6:01 pm #51885Radu Dobrin
Membergreu cu capitalismul asta
February 20, 2004 at 11:29 am #51886dragos
Member@Ultras wrote:
Nu e falit, nu are bani de dat! 😈
exact la asta ma gandeam si eu……. este un fel de hagi tudose!!!!!
February 20, 2004 at 12:14 pm #5188707Ex
KeymasterSubiectul postului asta ar fi trebuit sa fie “o zi proasta” din moment ce se vorbeste de Siman, Mac si de banii pe care nu-i au nici unul din ei.
February 20, 2004 at 2:18 pm #51888ion
MemberFara suparare dar eu am pus un mesaj in care nu am vrut sa comentez ceva si am amintit ca am facut -sper-rost de sediu sperind ca totusi va dau o veste buna…Stiti cum e unde dai si unde crapa!Cit despre bani si corectitudine stati linistiti: cit timp fotbalul romanesc va fi condus de maleficul clan Becali (Becali la rrrrrrapid Becali la Dinamo Becali la Steaua la Sportu se poate face orice si oricum deoarece sintem prea mici pentru a se interesa de noi cineva.In marea echipa a Sportului dupa parerea mea au existat numai curve.Toti jucatorii care si-au facut un viitor frumos cu ajutorul echipei acum nici nu o baga in seama si parca nici macar nu au auzit de ea!Sa le fie rusine la nesimtiti!
Ia mai minati mai hai hai!!!February 20, 2004 at 5:00 pm #51889dragos
Member@ion wrote:
Toti jucatorii care si-au facut un viitor frumos cu ajutorul echipei acum nici nu o baga in seama si parca nici macar nu au auzit de ea!Sa le fie rusine la nesimtiti!
Ia mai minati mai hai hai!!!ba mai mult, fug de ea de mananca pamantul si nu se mai uita inapoi…..
doar privesc inapoi cu MANIE !!!!!February 26, 2004 at 9:22 am #51890ion
MemberStie cineva daca am obtinut contractul pt spatiu?Tomescu m-a sunat si ma intrebat ce am facut si ce am obtinut…
February 26, 2004 at 9:23 am #51891ion
Member@ion wrote:
Stie cineva daca am obtinut contractul pt spatiu?Tomescu m-a sunat si ma intrebat ce am facut si ce am obtinut…
Sorry ,m-am grabit (m-a intrebat)
February 26, 2004 at 9:47 pm #51892Cainele
Membereu nu stiu nimic…din pacate 😥
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.