A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 649 total)
  • Author
    dragos
    Member

totul este simplu: din discutiile avute cu tomescu si mac => siman a “bagat” bani atata timp cat i-au mers afacerile cu fabrica lui de alcool;
    dupa aceea, a investit mac…..iar, acum mac+siman isi recupereaza banii.
    DOAR ATAT !!!!!
    daca am inteles gresit, scuzati-ma……………….oricum, pentru ei parerile noastre nu cred, sa conteze, caci ei stiu ce fac!!!!
    important ar fi sa se vada vreun licar de speranta pentru PERFORMANTA, altfel……..ce sa mai vorbim???

Ultras
    Member

Cred ca ai inteles gresit! Mac nu a investit nimic din buzunarul propriu niciodata, mai ales dupa ce a preluat Siman echipa. Deci nu avea cum sa ii dea ceva Siman din transferuri. Cand se refera ca el va investi in baza se refera la Arhitectura.

Radu Dobrin
    Member

atunci tot n-am inteles….de ce ia mac banii de pe transferuri atunci? (si se plinge ca siman e falit??)

Ultras
    Member

Pai tocmai despre asta s-a inteles gresit! Mac nu ia bani din transferuri!

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Pai tocmai despre asta s-a inteles gresit! Mac nu ia bani din transferuri!

ok, am inteles….dar, tot nu pricep: siman incaseaza toti banii din transferuri si (colac peste pupaza) ESTE FALIT!!!!!!!!????????

Ultras
    Member

Nu e falit, nu are bani de dat! 😈

ultrasro
    Member

el strange acum bani sa plateasca datoriile acu,ulate la Bugetul de Stat ca altfel e nasol cu Blanculescu si ai lui… 😯

Radu Dobrin
    Member

greu cu capitalismul asta :)

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Nu e falit, nu are bani de dat! 😈

exact la asta ma gandeam si eu……. este un fel de hagi tudose!!!!!

07Ex
    Keymaster

Subiectul postului asta ar fi trebuit sa fie “o zi proasta” din moment ce se vorbeste de Siman, Mac si de banii pe care nu-i au nici unul din ei.

ion
    Member

Fara suparare dar eu am pus un mesaj in care nu am vrut sa comentez ceva si am amintit ca am facut -sper-rost de sediu sperind ca totusi va dau o veste buna…Stiti cum e unde dai si unde crapa!Cit despre bani si corectitudine stati linistiti: cit timp fotbalul romanesc va fi condus de maleficul clan Becali (Becali la rrrrrrapid Becali la Dinamo Becali la Steaua la Sportu se poate face orice si oricum deoarece sintem prea mici pentru a se interesa de noi cineva.In marea echipa a Sportului dupa parerea mea au existat numai curve.Toti jucatorii care si-au facut un viitor frumos cu ajutorul echipei acum nici nu o baga in seama si parca nici macar nu au auzit de ea!Sa le fie rusine la nesimtiti!
    Ia mai minati mai hai hai!!!

dragos
    Member

@ion wrote:

Toti jucatorii care si-au facut un viitor frumos cu ajutorul echipei acum nici nu o baga in seama si parca nici macar nu au auzit de ea!Sa le fie rusine la nesimtiti!
    Ia mai minati mai hai hai!!!

ba mai mult, fug de ea de mananca pamantul si nu se mai uita inapoi…..
    doar privesc inapoi cu MANIE !!!!!

ion
    Member

Stie cineva daca am obtinut contractul pt spatiu?Tomescu m-a sunat si ma intrebat ce am facut si ce am obtinut…

ion
    Member

@ion wrote:

Stie cineva daca am obtinut contractul pt spatiu?Tomescu m-a sunat si ma intrebat ce am facut si ce am obtinut…

Sorry ,m-am grabit (m-a intrebat)

Cainele
    Member

eu nu stiu nimic…din pacate 😥

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 649 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.