A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 649 total)
  • Author

In primul rand felicitari CAMELIU… la mai mare si felicitari Ion pentru ala micul.

In urma cu cateva luni Florin a pus la el pe sit un proiect de statut… ar fi bine sa il citim cu toti si sa venim cu propuneri si sa ne intalnim candva zilele acestea, cand putem cu totii.
    http://usr.rhp.ro/~asp/templates/paginap.asp?id=25348&pid=43771
    Aceasta problema am mai discutat/o de mai multe ori cu Ovidiu, Razvan, Dan, Florin, Ady, Dragos, Giani… si imi cer scuze daca am scapat pe cineva.

Dupa cum vezi mai sunt si altii care sustin aceasta idee, problema care se pune ca ar fi cazul sa si facem ceva, ca pana acum ne-am rezumat mai mult la discutii de principiu.

dragos
    Member

subscriu si eu intalnirii noastre………

dragos
    Member

FELICITARI CAMELIU!!!!!!!!!!!!!!
    LA MAI MARE – SUCCESE MAJORE!!!!!!!!!!!!!

ptr. ION – sa-ti traiasca JUNIORUL!!!!!!!!!!!! LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

cameliu
    Member

Mersi la toti pt felicitari!

Giani
    Member

Felicitari, Cameliu!!!! La mai mare.

Pai, hai s-o facem. Ne-am tot intalnit, am tot discutat. Cred ca e timpul ca toti cei din Bucuresti sa ne intalnim face to face, cu ligheane cu apa rece la picioare si o lada de bere pe masa, alaturi de un teanc de coli si pixuri, sa incepem si sa intocmim un statut. Chiar o initiativa singulara in sensul asta, sau in doi-trei oameni, e greu de dus la capat.

Apoi punem proiectul de statut pe o pagina web, astfel incat sa-si exprime opiniile si cei care in mod fizic nu pot participa la aceste intalniri.

Si apoi, sa demaram demersurile de ordin juridic pentru infiintare

Hai, ne miscam???

ion
    Member

Fratilor ,cititi Gazeta sporturilor de azi !!!Eu clocotesc de furie!Nu am un sistem cu ghidaj prin satelit a unui butoi cu rahat pe care sa-l pun pe dragomir si pe acolitii sai!Asa merita acest personaj sa fie scuipat si improscat cu excremente !!!
    VA ROG haideti sa ne miscam si macar pina in luna iunie sa facem acea asociatie .Poate putem sa-l punem la punct pe Nenorocit sau pe altii ca el .Siman nu poate singur sa se bata cu o asemenea haita si probabil ca o sa spuneti cum vom putea noi?Eu zic ca o asociatie civica are impact la public si nu se poate macar sa ii batem un cui celui ca va mai da in Sportul Studentesc .Noi sintem curati ,n-avem afaceri si nici implicatii politice, nu ne poate santaja nimeni prin lege!Numai daca nu ne pune cineva pumnul in gura ,altfel nu ne poate nimeni face sa tacem.Iar arma nostra va fi cuvintul care uneori e fff eficient !Ma opresc aici…Cred cu tarie ca e vremea sa dovedim ca existam si sintem destepti si organizati.Am discutat ,haideti sa stabilim ceva …Eu propun pentru inceput sa stabilim o data din aprilie sau mai cind sa ne intilnim.Nu dupa meci cind sintem aprinsi ,sa fie o data neutra psihic …Alegind asa(data va fi aleasa de comun acord si in functie de posibilitatile noastre) avem si noi timp sa ne pregatim un liber in ziua respectiva .Astept confirmari ca doriti si voi acest lucru.Nr meu de telefon este 0723663046 iar adresa de mail oprea_ion@eutron.ro

dragos
    Member

si eu sunt dispus sa ne vedem……

Radu Dobrin
    Member

Subscriu!

Spunet-mi doar cum pot fi de ajutor/folos de la distanta.

Eu as fi propus duminica aceasta, dar cred ca cel mai bine ar fi sa amnam cu o saptamana… sau in cursul saptamanii viitoare. Asteptam si propunerile voastre undeva intre 14 si 20 aprilie.

Ce facem, ne vedem in acest week-end ca sa punem tara la cale?

adi
    Member

eu sunt in bucuresti w/e asta si propun sa ne vedem duminica. propuneti si voi locul si ora.

Ady, vad ca restul lumii nu prea se agita momentan. Or avea si iei pe cate cineva de sarbatorit. Poate pana maine reusim sa ne hotaram sa ne adunam.

07Ex
    Keymaster

Eu am citit mesajele si sincer sa fiu as veni sa ma intalnesc cu voi duminica. Problema mea este insa distanta. :)

ion
    Member

In loc sa stringem din dinti si sa ne propunem asa cum zice Ovidiu sa incurajam echipa si apoi dupa acest retur indiferent de ce se intimpla sa facem acea asociatie noi ne certam ca tatele pe forum!Lasati naibii birfele neserioase si asa cum v-am spus pina nu avem informatii certe de la club eu cred ca trebuie sa facem valuri cit mai mici asta in contextul actual.Oricum acum totul depinde de jucatori nu de Siman ,de bani,de alte influente ,de Iovita etc.Daca nu avem informatii hai sa le capatam si sa omorim pisica !Marturisesc ca si eu sint nemultumit de unele aspecte ale vietii echipei(vis a vis de lot si relatia cu suporterii) dar sint realist si imi dau seama ca Siman a facut totusi mai mult decit voi face eu vreodata pentru echipa si-atunci ce sa critic?Sa discut poate e mai constructiv poate apare o idee dar sa critic ?.Ce?.Pe cine?.Pot sa-i zic -bai Simane ia fa tu si drege -cind eu nu dau nici un ban?Cit despre Cezar zau ca nu-l inteleg …Nu stiu de ce face asta si ce intentioneaza …Il putem asculta dar cind vine mereu cu subiecte de jos ,hua ,sa moara etc nu mai are credibilitate!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 649 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.