Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc
- This topic has 648 replies, 37 voices, and was last updated 9 years, 11 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
July 18, 2005 at 12:06 pm #52028
07Ex
Keymaster@dragos wrote:
am citit statutul si personal, imi pare OK, insa nu pot spune mai multe, pt.ca nu am cunostinte temeinice de drept……poate ne va ajuta cineva mai bine pregatit……
Ca si lui Dragos, si mie statutul mi se pare OK, dar ne pricepandu-ma la termenii juridici nu stiu cum este dpdv legal.
July 18, 2005 at 6:54 pm #52029George Apostol
Member@dragos wrote:
eu am intarziat la intalnire, am ajuns pe la ora 17..45, ud fleasca, caci m-a prins o furtuna, insa iti pot raspunde Ady, George sau Ovidiu…….oricum, intalnirea a durat pana pe la ora 20.00……..
data viitoare poate vom fi mai multi…..caci, UNDE-S MULTI, GANDIREA CRESTE !!!!
Corect asa este
Este o idee sa ne vedem in cursul saptamanii, dar sincer multi vor fi dupa servici… cum ziceti si voi, dar nu mai devreme de vieneri…
Pai… pe langa statut am discutat si despre revista … cam ce ar putea contine… si de sistemul de alegere al primului consiliu director… sau cum se va denumii…July 19, 2005 at 11:22 am #52030adi
MemberAzi am depus cererea pentru Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc Bucuresti; luni ma duc sa ridic rezervarea.
Hai fratilor.July 20, 2005 at 1:53 pm #52031George Apostol
Member@adi wrote:
Azi am depus cererea pentru Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc Bucuresti; luni ma duc sa ridic rezervarea.
Hai fratilor.Foarte bine Ady… daca la inceputul lunii august suntem gata este perfect
July 22, 2005 at 3:25 pm #52032George Apostol
Memberne vedem maine la ora 16 la romana sau duminica?
July 22, 2005 at 3:46 pm #52033dragos
Member@George Apostol wrote:
ne vedem maine la ora 16 la romana sau duminica?
s-ar putea sa fiu plecat din bucuresti…….
July 22, 2005 at 7:02 pm #52034George Apostol
MemberCine poate maine sau duminica ?
Si atunci ce facem o lasam pe luni??? Vreau sa aud si alte pareri… Ovidiu, Adi, Wex….Nelu, Tavi…si noi ceilalti…Decat sa ma vad doar eu, Ovidiu si cu Ady… mai bine o lasam pe luni seara…la ora 18
PS: Propunerile mele legate de statut o sa le spun maine aici si apoi daca este la intalnire
@dragos wrote:@George Apostol wrote:
ne vedem maine la ora 16 la romana sau duminica?
s-ar putea sa fiu plecat din bucuresti…….
July 24, 2005 at 4:42 pm #52035George Apostol
MemberBun… vad ca este tacere… nu mai zice nimeni nimic… am sa va rog pe toti cei interesati sa spuneti in ce zi a saptamanii viitorare ati fi dispusi sa ne intalnim pentru a stabilii o forma finala a statutului.
EX pot miercuri si vineri la ora 17July 24, 2005 at 5:25 pm #52036adi
Membergeorge, eu nu pot sa vin la vreo intalnire in cursul saptamanii din cauza serviciului. cu toate astea, maine la pranz voi face tot posibilul sa ma duc sa iau rezervarea de denumire.
sincer, ma mahneste aceasta tacere de pe forum, dar sper ca ea sa fie doar rezultatul acestei perioade de concediu. imi dau seama ca aceasta tacere ne va intarzia actiunile cu 1-2 saptamani, dar eu cel putin tot am de gand sa pun umarul.July 25, 2005 at 1:27 pm #52037adi
MemberAm ridicat azi dovada disponibilitatii denumirii nr. 35014 / 20.07.2005, valabila pana in 20.10.2005 pentru Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc Bucuresti.
Hai fratilor.July 25, 2005 at 4:16 pm #52038Radu Dobrin
Memberbravo Adi!
ps. de ce doar 3 luni? doar asa “se da”?..ma gindeam ca la toata alergatura si efortul depus, puteau sa ti-o dea macar pentru un an…
July 25, 2005 at 5:57 pm #52039adi
MemberNu stiu de ce e valabila doar trei luni, dar oricum avem timp, asa in conditiile in care nu ne prinde Craciunul ca sa ne intalnim si sa strangem cei 10 milioane.
Hai fratilor.July 25, 2005 at 6:13 pm #52040Radu Dobrin
Memberadi, poate e bine sa faci o lista cu ce e de facut de acum incolo + pina la ce (ultima) data, asta (mai ales) pentru cei care nu pot fi prezenti la ev. intilniri
July 25, 2005 at 7:05 pm #52041George Apostol
MemberPerfect Ady… este un pas inainte… in rest atunci o sa vedem cum putem sa ne intalnim in week-end… eu propun asa… daca pana joi nu afirma nimeni ca poate fi prezent sambata sau duminica la o intalnire ne facem si noi program de week-end…
Asta este o facem in cati putem fi… 2, 3… 5….
Adevarul este ca ii inteleg pe unii dintre noi… taraganam de atata timp ca sa facem o asociatie…July 26, 2005 at 10:15 am #52042dragos
MemberFelicitari, Ady !!!
subscriu idei de a posta pe forum pasii necesari urmatori, pentru ca in week-end, unii pot, altii nu pot, dar e bine sa fim informati. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.