A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

Viewing 4 posts - 646 through 649 (of 649 total)
  • Author
    adi
    Member

Prieteni,

ASSSB este in moarte clinica de 3 ani. Imi recunosc partea de vina pentru ca nu am facut mai mult. Dar de la un punct incolo, a devenit o corvoada si un cost pentru mine.

Pe scurt, principalele probleme actuale:
    1. bilant neintocmit pe 2011 si 2012
    2. sediu expirat; sediul trebuie schimbat, intrucat curand voi vinde apartamentul respectiv.
    3. mandatul meu expirat din 2010; nu mai am nici documente, nici stampila, predate dlui Dobrin.
    4. in contul inca deschis la Piraeus avem un depozit de 5.000 lei, reinnoibil lunar cu peste 5% pe an, plus inca 2.800 lei in contul curent (probabil din donatii si 2%). Nu pot sa scot nimic din cont, avand mandat expirat + sediu expirat si neavand stampila; n-am mai scos nimic din cont de prin 2009-2010.
    5. cotizatiile neincasate din 2010.

Nu mai mentionez sumele pe care le-am dat din buzunarul propriu incepand cu 2010 pentru te miri ce cheltuieli cu contabilitatea, deplasarile galeriei si sponsorizari pentru Nicu. Duca-se.

Intrebarile mele pentru voi, in principal membri dar nu numai, sunt:
    a. vreti ca ASSSB sa continue, sau ne oprim aici ?
    b. pentru prima varianta, cum vedeti viitorul (act constitutiv actualizat inregistrat la judecatorie, noua conducere, intocmirea situatiilor financiare, ce mai sustinem – clubul de fotbal, sau alte sporturi ?, sponsorizari ?, sigla inregistrata la OSIM)
    c. pentru a doua varianta, ce propuneri aveti ? cum lichidam ? ce facem cu banii din cont ? ii donam (cat, cui) ?

Eu unul ma voi retrage din orice activitate la nivelul ASSSB. Nu mai am timp si nici energie pentru asa ceva, iar prioritatile mele s-au schimbat.

Andrei, Ovidiu, Florin, Dragos si compania ?

Multumesc.

Zibling
    Member

Din pacate (deoarece nu ma asteptam vreodata sa spun asta), din urmatoarele motive:

– nu mai avem echipa de fotbal de seniori
    – membrii ASSSB nu mai merg la meciuri, deci nu mai fac parte din galerie (decat cu mici exceptii)
    – nu se mai fac deplasari ale galeriei noastre
    – nu gasesc nicio fraza de “P.R.” pe care s-o folosesc pt a-mi convinge prietenii/cunostintele in vederea strangerii cotizatiilor restante la ASSSB
    – nu vad pe nimeni dintre noi capabil sa faca pe “secretarul” si sa ne convoace in numar cat mai mare la o sedinta a ASSSB (fie ea si de dizolvare a asociatiei)

…nu mai vad rostul existentei ASSSB. =((

Propun ca banii din cont sa fir utilizati ca prima pentru judecatori daca nu pica in C si castiga si ei un meci anul asta.

dragos
    Member

eu i-as da lu’ Vasilei…..sa fie de capu’ lui :))

Viewing 4 posts - 646 through 649 (of 649 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.