Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc
- This topic has 648 replies, 37 voices, and was last updated 10 years, 1 month ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
September 17, 2003 at 12:54 pm #51818
ultrasro
MemberAdresa de e-mail please pentru revista si poze
September 17, 2003 at 2:25 pm #51819ManU
MemberSeptember 18, 2003 at 1:19 pm #51820Ultras
MemberAzi la stadion am avut o discutie legata de ASSS cu tov. Neagu. Acesta era foarte ofuscat ca el nu stie de aceasta initiativa si ca ar trebui sa cerem acordul clubului pentru a folosi sigla si particula “Sportul Studentesc”. Tot el in continuare a raspuns intrebarii mele ca nu este nici o problema in a avea acordul clubului. Probabil ca ii place sa fie bagat in seama. Oricum asociatia se infiinteaza cu sau fara acordul clubului (asa e legea). Iar Siman si-a dat acordul de verbal in discutia cu Ovidiu cu conditia sa nu-i cerem bani. Singura problema este cu sigla pe care trebuie s-o adaptez ceva mai mult in asa fel sa aduca cu cea a clubului dar sa nu copieze caracteristicile acesteia. Si daca sunt rautacios, as spune ca din aceasta cauza nu are SS suporteri, pentru ca si celor existenti li se pun bete-n roate! Si toate astea pentru ca le este tarseala!
September 18, 2003 at 1:26 pm #51821cameliu
MemberTot e bine! Inca nu a cerut blocarea sit-ului si interzicerea discutiilor care contin “particula” Sportul Studentesc pe forum! 😆
September 18, 2003 at 1:43 pm #51822ultrasro
MemberSi Florin a uitat sa va spuna faza cu tricourile VALSPORT!
September 18, 2003 at 1:43 pm #51823Ultras
MemberParerea mea e ca omul vrea sa fie bagat in seama. Nimic mai mult!
September 18, 2003 at 1:45 pm #51824Radu Dobrin
Membercine e acest neagu? a aflat si el ca, vorba doamnei kim milton nielsen, ‘a ajuns internetul in romania’?…sau poate vrea sa stea mai pe indelete de vorba cu piranda care vinde seminte?…(ca acum e foarte ocupata cu abundenta de suporteri?……)
rusine sa iti fie ‘domnule’ neagu!!!
ps
@Ultras wrote:Parerea mea e ca omul vrea sa fie bagat in seama. Nimic mai mult!
daca atit il duce capul, riscul e sa fie bagat in multe, mai putin ‘seama’…
September 18, 2003 at 1:51 pm #51825Radu Dobrin
MemberSeptember 18, 2003 at 2:35 pm #51826cameliu
Membertre sa dau tricourile inapoi, ca n-am cerut dl neagu drept de emblema?
September 18, 2003 at 2:55 pm #51827Tavi
MemberFlorin … problema e simpla … daca exista vreo lege pe care o incalcam … daca prin infiintarea asociatiei se aduc prejudicii clubului .. sau orice alta problema de natura juridica care ar putea interveni eu propun sa ne adresam conducerii clubului printr-o scrisoare de intentie. Daca ne raspunde cineva stam de vorba … nu vine tov negru de la gaze sa se sburleasca la noi ca-l dau in judecata
September 18, 2003 at 3:21 pm #51828ultrasro
MemberEra suparat ca au fost vandute tricouri cu sigla clubului….. 😈 👿
September 18, 2003 at 3:24 pm #51829cameliu
Membersi daca se preocupa atita de imagine, de ce naiba nu vind ei prin club tricouri? m-as fi bucurat sa dau bani nu firmei valsport ci clubului, oricit ar fi pus ei comision!
Insa clubul abia daca a facut rost de 2 rinduri de echipament echipei… de unde sa investeasca (spre revinzare apoi) tricouri pt suporteri!
Halal manageriat!
September 18, 2003 at 4:00 pm #51830Ultras
MemberSe pare ca si acum cluburile sportive functioneaza dupa legea din 1924, iar aceasta nu le permite desfasurarea de activitati comerciale. Singura posibilitate este sa acorde dreptul unei firme de a vinde anumite produse cu simbolurile clubului, din care acesta sa obtina un procent. Am sa verific totusi, pentru ca este destul de ciudat! Dar ce sa ne mai mire in Romania inceputului de secol XXI si sfarsit de veac XIX 😈
September 18, 2003 at 4:09 pm #51831Radu Dobrin
Member@Tavi wrote:
Florin … problema e simpla … daca exista vreo lege pe care o incalcam … daca prin infiintarea asociatiei se aduc prejudicii clubului .. sau orice alta problema de natura juridica care ar putea interveni eu propun sa ne adresam conducerii clubului printr-o scrisoare de intentie. Daca ne raspunde cineva stam de vorba … nu vine tov negru de la gaze sa se sburleasca la noi ca-l dau in judecata
ce sa raspunda tavi??…cine?…nea’ neagu de la gaze? (vorba ta)
ma intreb daca acest Ne-Bagat-In-Seama are vre-o idee (in afara de cele mai sus pomenite…) de cite meiluri a trimis cazimir de prin 98 incoace la club (Cazimir, tu stii mai bine chestia asta…eu doar plusez acum) prin care a vrut sa aduca la cunostinta clubului (si implicit acestui “gigi”) de existenta a sportulstudentesc.com
noroc ca nu am mincat inainte sa citesc cele scrise de ovidiu mai sus….
September 18, 2003 at 4:21 pm #51832Radu Dobrin
Member@cameliu wrote:
si daca se preocupa atita de imagine, de ce naiba nu vind ei prin club tricouri? m-as fi bucurat sa dau bani nu firmei valsport ci clubului, oricit ar fi pus ei comision!…
exact!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.