A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 649 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Adresa de e-mail please pentru revista si poze

ManU
    Member
    Ultras
    Member

Azi la stadion am avut o discutie legata de ASSS cu tov. Neagu. Acesta era foarte ofuscat ca el nu stie de aceasta initiativa si ca ar trebui sa cerem acordul clubului pentru a folosi sigla si particula “Sportul Studentesc”. Tot el in continuare a raspuns intrebarii mele ca nu este nici o problema in a avea acordul clubului. Probabil ca ii place sa fie bagat in seama. Oricum asociatia se infiinteaza cu sau fara acordul clubului (asa e legea). Iar Siman si-a dat acordul de verbal in discutia cu Ovidiu cu conditia sa nu-i cerem bani. Singura problema este cu sigla pe care trebuie s-o adaptez ceva mai mult in asa fel sa aduca cu cea a clubului dar sa nu copieze caracteristicile acesteia. Si daca sunt rautacios, as spune ca din aceasta cauza nu are SS suporteri, pentru ca si celor existenti li se pun bete-n roate! Si toate astea pentru ca le este tarseala!

cameliu
    Member

Tot e bine! Inca nu a cerut blocarea sit-ului si interzicerea discutiilor care contin “particula” Sportul Studentesc pe forum! 😆

ultrasro
    Member

Si Florin a uitat sa va spuna faza cu tricourile VALSPORT!

Ultras
    Member

Parerea mea e ca omul vrea sa fie bagat in seama. Nimic mai mult!

Radu Dobrin
    Member

cine e acest neagu? a aflat si el ca, vorba doamnei kim milton nielsen, ‘a ajuns internetul in romania’?…sau poate vrea sa stea mai pe indelete de vorba cu piranda care vinde seminte?…(ca acum e foarte ocupata cu abundenta de suporteri?……)

rusine sa iti fie ‘domnule’ neagu!!!

ps
    @Ultras wrote:

Parerea mea e ca omul vrea sa fie bagat in seama. Nimic mai mult!

daca atit il duce capul, riscul e sa fie bagat in multe, mai putin ‘seama’…

Radu Dobrin
    Member

@ultrasro wrote:

Si Florin a uitat sa va spuna faza cu tricourile VALSPORT!

ia zii-ne Florine………

cameliu
    Member

tre sa dau tricourile inapoi, ca n-am cerut dl neagu drept de emblema?

Tavi
    Member

Florin … problema e simpla … daca exista vreo lege pe care o incalcam … daca prin infiintarea asociatiei se aduc prejudicii clubului .. sau orice alta problema de natura juridica care ar putea interveni eu propun sa ne adresam conducerii clubului printr-o scrisoare de intentie. Daca ne raspunde cineva stam de vorba … nu vine tov negru de la gaze sa se sburleasca la noi ca-l dau in judecata

ultrasro
    Member

Era suparat ca au fost vandute tricouri cu sigla clubului….. 😈 👿

cameliu
    Member

si daca se preocupa atita de imagine, de ce naiba nu vind ei prin club tricouri? m-as fi bucurat sa dau bani nu firmei valsport ci clubului, oricit ar fi pus ei comision!

Insa clubul abia daca a facut rost de 2 rinduri de echipament echipei… de unde sa investeasca (spre revinzare apoi) tricouri pt suporteri!

Halal manageriat!

Ultras
    Member

Se pare ca si acum cluburile sportive functioneaza dupa legea din 1924, iar aceasta nu le permite desfasurarea de activitati comerciale. Singura posibilitate este sa acorde dreptul unei firme de a vinde anumite produse cu simbolurile clubului, din care acesta sa obtina un procent. Am sa verific totusi, pentru ca este destul de ciudat! Dar ce sa ne mai mire in Romania inceputului de secol XXI si sfarsit de veac XIX 😈

Radu Dobrin
    Member

@Tavi wrote:

Florin … problema e simpla … daca exista vreo lege pe care o incalcam … daca prin infiintarea asociatiei se aduc prejudicii clubului .. sau orice alta problema de natura juridica care ar putea interveni eu propun sa ne adresam conducerii clubului printr-o scrisoare de intentie. Daca ne raspunde cineva stam de vorba … nu vine tov negru de la gaze sa se sburleasca la noi ca-l dau in judecata

ce sa raspunda tavi??…cine?…nea’ neagu de la gaze? (vorba ta)

ma intreb daca acest Ne-Bagat-In-Seama are vre-o idee (in afara de cele mai sus pomenite…) de cite meiluri a trimis cazimir de prin 98 incoace la club (Cazimir, tu stii mai bine chestia asta…eu doar plusez acum) prin care a vrut sa aduca la cunostinta clubului (si implicit acestui “gigi”) de existenta a sportulstudentesc.com

noroc ca nu am mincat inainte sa citesc cele scrise de ovidiu mai sus….

Radu Dobrin
    Member

@cameliu wrote:

si daca se preocupa atita de imagine, de ce naiba nu vind ei prin club tricouri? m-as fi bucurat sa dau bani nu firmei valsport ci clubului, oricit ar fi pus ei comision!…

exact!

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 649 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.