Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc
- This topic has 648 replies, 37 voices, and was last updated 9 years, 3 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
September 18, 2003 at 4:28 pm #51833
Ultras
MemberDeja am aflat raspunsul! De asta ne merge asa de bine! Conducerea clubului nostru se organizeaza dupa o lege abrogata. In momentul acesta Legea educatiei fizice si sportului (nr.69/2000) asigura cadrul juridic pentru organizarea cluburilor sportive, federatiilor si ligilor profesioniste.
Da’ daca n-ai Internet, televizor, radio, nu citesti ziare si stai cu capul bagat doi metri in nisip, mi se pare normal sa nu ai stiinta de vreo lege adoptata de la pasopt incoace!
😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈September 18, 2003 at 6:21 pm #51834Giani
Member@ultrasro wrote:
Era suparat ca au fost vandute tricouri cu sigla clubului….. 😈 👿
Asta e cea mai mare aberatie pe care am auzit-o. Pai ce-o vrea? sa port un tricou negru cu sigla lui Dinamo? Nu-mi ajunge omniasigu’?? La oase!!
September 19, 2003 at 6:59 am #51835Tavi
Member@ultrasro wrote:
Era suparat ca au fost vandute tricouri cu sigla clubului….. 😈 👿
asta e o gluma foarte proasta
September 19, 2003 at 8:37 am #51836dragos
Memberasta este conducerea!!!
si ne mai miram ca nu se “misca” nimic in privinta: bazei sportive, marketingului, imaginii clubului etc.
pai, daca avem oameni MOSARI prin functii “importante” la club, care au studiat si invatat legile de pe vremea lu’ nicu (nu de la protv)……
vorba proverbului: semeni furtuna si vrei sa ai recolta??? !!!!!September 19, 2003 at 8:53 am #51837Ultras
Memberera bine daca erau legile lu’ nicu dar din pacate e vorba de legi de pe vremea lu’ Papura Voda si Dragaicei
September 19, 2003 at 9:01 am #51838cameliu
Memberpai ca veni vorba de vremea lui nicu’
La sfirsitului anului 89 eu primeam contracost de la club materiale promotionale: poze, insigne, brelocuri, fanioane.
Era cineva la club care se ocupa de asta. Parca Valentin Albulescu!
In perioada 90′-93′ primeam dupa fiecare meci regiile fotbalistice. Prin posta, intr-un sat din judetul alba! Am o colectie impresionanta in tara!Va vine sa credeti ca am primit in doi ani si felicitare de sarbatorile de iarna din partea clubului??? In 91 si 92 parca!
Atunci exista un interes pt suporteri.Acum suntem acuzati ca ne cumparam tricouri cu emblema clubului… Nu mai am cuvinte!
September 19, 2003 at 9:55 am #51839ultrasro
MemberValentin Albulescu a imbatranit, iar oamenii lui Siman nu vor sa faca materiale promotionale pe motiv ca nu se vand. Daca le face altcineva, iar nu e bine……..
Ce pana lui de marketing este asta ca eu inteleg nimic…September 19, 2003 at 10:49 am #51840Tavi
Memberam impresia ca la conducerea clubului nostru de suflet se afla o shleahta de imbecili impertinenti … e timpul sa plece!
September 19, 2003 at 11:09 am #51841Ultras
MemberGalusca aia ca FCSS nu poate comercializa diverse produse, e o tampenie. Numai un om fara imaginatie putea spune asa ceva. Daca s-ar dori, solutie e simpla. Nu comercializeaza! Clubul poate realiza diverse materiale promotionale, de la tricouri la scrumiere, pe care l-ar distribui gratuit! 😈 Bineinteles contra unor donatii! Donezi o suma clubului primesti ceva cu valoare echivalenta (profit inclus) 😈 😈
September 19, 2003 at 2:51 pm #51842dragos
Memberstiti ce cred eu??
acesti “tovarasi” din conducerea clubului urmaresc doar
PROFITUL -> BANII, fie ei din vanzarea jucatorilor, fie ….din alte surse si
uita un lucru esential: ECHIPA JOACA (sau macar ar trebui) PENTRU SPECTATORI (jucatorii sunt actori si ei isi doresc sala plina)!!!
pe siman nu-l intereseaza de noi nici cat negru sub unghie, dar vrea sa aibe spectatori, sa fie apreciat etc. etc. iar RESTUL ????
auzi si tu: “daca vreti sa fiti alaturi de echipa (etc.etc.), pe mine nu ma intereseaza – sa nu-mi cereti NIMIC!!!”
oricum, nu-i cerem nimic, dar, eu cred, ca AR TREBUI SA FIE MAI APROAPE DE NOI, SUPORTERII !!! ….altfel totul nu este decat VANZARE-CUMPARARE-BANI-PROFIT (pentru el); iar pentru jucatori (…..????…) si noi asteptam REZULTATELE ????!!!!!!hai ca prea m-am ambalat……..
September 20, 2003 at 11:50 am #51843Radu Dobrin
MemberOvidiu….ati vorbit in prealabil cu nea’neagu daca aveati voie sa scandati numele echipei la meci??
September 20, 2003 at 3:02 pm #51844Tavi
Membern-ai cu cine … neagu asta e director si cica are un cercel in sprinceana … de alifie nici nu mai intreb!
September 20, 2003 at 3:19 pm #51845George Apostol
MemberNeagu e un bou in functie de conducere
September 22, 2003 at 12:19 pm #51846Ultras
MemberGaleria a fost la inaltime chiar daca cel putin pana la primul gol nu prea aveam motive de Veselie! 😈 Ceea ce este cu adevarat imbucurator este faptul ca vin sa incurajeze echipa oameni noi, iar cei mai vechi vin meci de meci. Sper ca pana la finalul campionatului galeria sa numere cel putin 100 de oameni. Asa o sa putem concura cu succes galeriile celorlalte echipe din Bucuresti (Steaua, Rapid, Dinamo) pentru ca unul de-al nostru face cat 100 de-ai lor! 😈
September 22, 2003 at 12:38 pm #51847Cainele
MemberImi cam pare bine ca fac cat 100 de tzigani sau 100 de aurolaci , dar NICIODATA 1caine nu va face cat 100 de caini 😳
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.