A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 649 total)
  • Author
    ion
    Member

Azi am obtinut sediul mult dorit pentru asociatie dupa intilnirea cu Mac Popescu.Am impresii dar mi le pastrez…Important e ca paote vom reusi sa facem ceva de aici incolo…La intilnire au fost Ovidiu,Florin,Dragos,Razvan,George ,Ciine si eu Urati-ne succes in continuare!

cameliu
    Member

Bafta in continuare!
    Asteptam totusi impresii…!!!

Radu Dobrin
    Member

Felicitari baieti! Asta e intr-adevar o realizare!

alte detalii……???

Ultras
    Member

De fapt am obtinut promisiunea unui sediu. Dar, Mac este om de cuvant, ceea ce inseamna ca este ca si obtinut.

dragos
    Member

impresia mea (chiar a tuturor, pot spune – sper sa nu gresesc), este, ca departamentul MARKETING este ZEERRRRO = NUL;
    Mac Popescu nu era la curent cu actiunile noastre, si anume: pagina de web, deplasarile pe cont propriu pentru a sustine echipa, editarea programului de meci din fiecare etapa jucata acasa si nu numai etc. etc;
    nu se cunosc multe lucruri pe-acolo, sau pur si simplu – se ignora!!!!!
    o alta concluzie (pe care noi o stiam, dealtfel) este ca NU SUNT BANI……iar baza sportiva este PE DUCA………..
    cred, ca se urmareste DOAR PROFITUL si mai putin PERFORMANTA.
    oricum, am lasat o impresie buna; suntem plini de entuziasm si speram, sa realizam cat mai multe……….

Ultras
    Member

Mac a spus ca va baga bani in baza atat cat ii permite bugetul. Probabil ca va cauta si ceva sponsorizari in acest sens. Oricum, cred ca este deschis la dialog, ceea ce pentru moment este bine din punctul nostru de vedere.

Este un lucuru bun…, si cum a precizat si el clubul suporteriolor chiar si in formula unei asociatii de sine statatoare trebuie sa fie acolo unde este si stadionul echipei… si are dreptate aici. Ideea este ca acest grup care eventual in week-end se largeste trebuie sa se intalneasca ca sa discute si sa definitiveze problema obiectivelor asociatiei.

07Ex
    Keymaster

Deci sa inteleg ca noi suporterii suntem mai organizati decat cei de la club?

Imi pare bine ca facem pasi inainte dar tre’ sa recunosc ca problema banilor ma pune de fiecare data pe ganduri. Faptul ca NU avem bani si nici sponsori este tragic. :(

ion
    Member

probelma banilor in romania este eterna…Tragic este ca oameni incompetenti sau in cel mai bun caz hoti(nu e cazu’ la Sportu’)ajung sa conduca destinul unor oameni .La Sportu grav este ca cel care conduce acum (asta dupa cum a spus printre rinduri si Popescu) nu mai are resurse de nici un fel si nici nu realizeaza pe ce lume traieste.S-a inchis intr-un turn , vede infringerea dar nu vrea sa primeasca nici un ajutor de la cineva.Nu vrea sa vorbeasca despre problemele lui si in schimb parca nu vede ca a intins exagerat o coarda care nu se rupe tocmai pentru ca ea nu mai e elastica -a ajuns un simplu fir de ata ordinar!

dragos
    Member

@ion wrote:

La Sportu grav este ca cel care conduce acum (asta dupa cum a spus printre rinduri si Popescu) nu mai are resurse de nici un fel si nici nu realizeaza pe ce lume traieste.S-a inchis intr-un turn

stiti (sau intuiti) cine a incasat banii pe transferuri????
    este usor de ghicit…..nu-i cine credeti……..
    problema se pune altfel: de ce nu se (re)investesc????

Radu Dobrin
    Member

cine?

Tavi
    Member

@dragos wrote:

@ion wrote:

La Sportu grav este ca cel care conduce acum (asta dupa cum a spus printre rinduri si Popescu) nu mai are resurse de nici un fel si nici nu realizeaza pe ce lume traieste.S-a inchis intr-un turn

stiti (sau intuiti) cine a incasat banii pe transferuri????
    este usor de ghicit…..nu-i cine credeti……..
    problema se pune altfel: de ce nu se (re)investesc????

Siman e o biata gluga de coceni … astept si eu cu interes sa aflu cine este in spate :?:

dragos
    Member

tavi ai intuit bine…….raspuns:mac

Radu Dobrin
    Member

pai daca mac a incasat banii de transferuri…..de ce e o surpriza faptul ca siman “nu mai are resurse”?…sau am omis eu ceva pe aici :?:

Ultras
    Member

Asta chiar vreau sa imi explicati cum a reusit Mac sa ia banii din transferuri!?

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 649 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.