Adrian Falub 08.07.1971

Home Forums Archive Mazete / Hall of Shame Adrian Falub 08.07.1971

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

@cristiansportul wrote:

Topicul asta cred ca ar fi mai adecvat la rubrica Mazete.

OK, l-am mutat la mazete. Pacat ca tipul nu a reusit sa faca treaba buna la noi. Oricum, success in continuare d-le Falub.

ashone
    Member

pacat ca la cluj nu exista la maternitate sectie de mazete…v-am spus eu ba giani de la inceput ce si cum cu falub…nu m-ati crezut…acu e la mazete… :ymcowboy: ei lasa ca din 7 secunzi o alege siman un principal…ohhh mai sint asa de putine puncte pina la linia rosie…acum siman ar trebui sa se orienteze catre lutu, gabi popescu, jerry gane, cinca si telespan, basno si catargiu, soiman si avadanei, cioaca si nemteanu, cristi pojar, sica birdes…fostele glorii anonime ale fotbalului romanesc, in care piturca e maharul-maharilor…si sandu mircea preferatul lautarilor.

cameliu
    Member

Iata ca si-a gasit rapid echipa, culmea ar fi sa si promoveze:

http://www.liga2.ro

ALBA IULIA 19:58 CIOBOTARIU ŞI NEAGOE AU FOST CONTRACANDIDAŢII SĂI
    EXCLUSIV / Falub va prelua pe Unirea!
    Conform unor informaţii de ultimă oră, noul antrenor al Unirii Alba Iulia va fi Adrian Falub. După ce s-a renunţat la serviciile lui Aurel Şunda ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate în acest retur care i-au coborât pe alb-negrii pe locul 3, după ce la finalul turului erau pe prima poziţie.

Deşi principalul favorit la postul de antrenor părea a fi Liviu Ciobotariu, actualul tehnician al Otopeniului, se pare că acesta nu a fost lăsat să plece de către oficialii clubului ilfovean. Următorul pe listă a fost Eugen Neagoe recent plecat de la Drobeta, însă oferta conducerii uniriştilor nu a fost pe placul lui “Geană” .

A treia opţiune se pare că va fi şi alegerea finală. Astfel, la această oră se poartă negocieri între Falub şi oficialii alb-negrilor, iar toate informaţiile indică spre un acord între cele două părţi.

Până la numirea oficială a lui Falub, interimatul va fi asigurat de cuplul Himcinschi – Bicheşi.

articol scris de Dan Udrea

Mai distruge sperantele altor oameni.

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Iata ca si-a gasit rapid echipa, culmea ar fi sa si promoveze:

http://www.liga2.ro

ALBA IULIA 19:58 CIOBOTARIU ŞI NEAGOE AU FOST CONTRACANDIDAŢII SĂI
    EXCLUSIV / Falub va prelua pe Unirea!
    Conform unor informaţii de ultimă oră, noul antrenor al Unirii Alba Iulia va fi Adrian Falub. După ce s-a renunţat la serviciile lui Aurel Şunda ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate în acest retur care i-au coborât pe alb-negrii pe locul 3, după ce la finalul turului erau pe prima poziţie.

Deşi principalul favorit la postul de antrenor părea a fi Liviu Ciobotariu, actualul tehnician al Otopeniului, se pare că acesta nu a fost lăsat să plece de către oficialii clubului ilfovean. Următorul pe listă a fost Eugen Neagoe recent plecat de la Drobeta, însă oferta conducerii uniriştilor nu a fost pe placul lui “Geană” .

A treia opţiune se pare că va fi şi alegerea finală. Astfel, la această oră se poartă negocieri între Falub şi oficialii alb-negrilor, iar toate informaţiile indică spre un acord între cele două părţi.

Până la numirea oficială a lui Falub, interimatul va fi asigurat de cuplul Himcinschi – Bicheşi.

articol scris de Dan Udrea

Cameliu, ai deja un antrenor in familie ?? este antrenor-jucator ??
    Felicitari !!!

cameliu
    Member

E doar antrenor, fotbal mai joaca la vreo 38 de ani in D.

sircos
    Member

http://www.liga2.ro/seria-2/falub-niciodata-secund-4415921

Crezi că aţi putea să colaboraţi din vară? Eventual Şunda să fie director tehnic…
    Cu tot respectul pentru Şunda, dar exclud aşa ceva. Nu vreau să fiu secund, vreau să răspund de rezultatele echipei.

`ai, nu zău, domnule falub ! :-B

2,28
    este media pe meci a punctelor obţinute de Unirea cu Adrian Falub pe bancă.

… măi, da-o-ncolo de treabă! chiar aşa ? =;

Zibling
    Member

@sircos wrote:

2,28
    este media pe meci a punctelor obţinute de Unirea cu Adrian Falub pe bancă.

… măi, da-o-ncolo de treabă! chiar aşa ? =;

Ii faci tu, te rog, si media punctelor obtinute cat timp a fost antrenor PRINCIPAL la Sportul?

sircos
    Member

nu, deoarece in acea perioada nu a vrut să răspunda de rezultatele echipei L-) L-) L-)

07Ex
    Keymaster

Am citit articolul asta pe http://www.liga2.ro si nu m-am putut abtine sa nu rad. Titlul articolului spune totul. :D

Falub, omul promovare

Deşi Unirea a pierdut numai şapte puncte în nouă partide cu el pe bancă, Adrian Falub nu şi-a arogat prea multe merite în performanţa obţinută de echipa din Alba Iulia.

Cine are principalul merit pentru promovarea echipei?
    Jucătorii! Toţi sunt de mare caracter şi au muncit foarte mult în acest sezon. Acum trebuie să revenim cu picioarele pe pământ şi să fim conştienţi că ne aşteaptă un sezon mult mai greu decât cel care se va termina în curând. În Liga I va fi mult mai greu.

Dar tu?
    Eu am venit de numai nouă etape la echipă, am şi eu un merit, dar nu principalul. Repet, jucătorii şi conducerea merită aproape toate laudele. Să nu îl uităm pe Aurel Şunda, cel care a condus echipa în primele 23 de etape. Şi el are un merit foarte mare. Eu mă bucur în schimb că am acceptat oferta Unirii în primăvară.

Eşti la a doua promovare în trei ani de carieră. Mulţumit?
    Da, aşa e, dar acum trebuie să vină şi o confirmare în Liga I. Cu „U” am stat doar zece etape, sper ca aici să iasă mai bine. (Dan Udrea)

cameliu
    Member

La noi oricum nimeni n-a spart gura targului in ultimii 3 ani.
    Cati antrenori am avut? 6? 7? 8?
    La lotul care-l avem si mentalitatea jucatorilor, + top-presedinte, nici Guus Hidink n-ar face mare branza…

dragos
    Member

@cameliu wrote:

La noi oricum nimeni n-a spart gura targului in ultimii 3 ani.
    Cati antrenori am avut? 6? 7? 8?
    La lotul care-l avem si mentalitatea jucatorilor, + top-presedinte, nici Guus Hidink n-ar face mare branza…

‘nea falub nu tre’ sa umfli in pene, intrucat dupa primele 3 etape/infrangeri in liga 1, vei fi schimbat……si iar spui, ca nu ai avut noroc :(( =)) :))

PS: la sportul se poate face performanta, daca:
    – schimbam “investitorul”; :-ss
    – vom avea un presedinte destoinic; @-)
    – vom avea jucatori cu mentalitate de invingatori. :^o

07Ex
    Keymaster

Pe bancă din întâmplare

Adrian Falub a devenit un tehnician cu un CV atrăgător după numai trei ani de carieră. După ce în 2007 a reuşit să o ducă pe “U” Cluj în Liga I, în acest sezon dejeanul a bifat a doua promovare în Liga I, cu Unirea Alba Iulia.

Adi Falub are numai 37 de ani dar şi-a trecut deja în palmares două promovări din al doilea în primul eşalon, fapt cu care nu multă lume se poate lăuda. Puţini ştiu însă că Falub nici nu se gândea acum câţiva ani să îmbrăţişeze meseria de acum. O recunoaşte chiar el.

„Sincer, dacă mă întreba cineva acum patru ani care sunt planurile mele pe termen scurt, îi spuneam că toate sunt legate de activitatea de fotbalist. În 2002, am plecat în Cipru, la Digenis Morfou. Mă simţeam foarte bine acolo şi aveam de gând să mai joc mulţi ani. Însă în primăvara anului 2006 domnul Danciu, cel care ere preşedinte la Universitatea, mă tot suna să mă convingă să vin într-un post de conducere la Cluj, fie director tehnic, fie director sportiv. Şase luni a tot insistat şi în cele din urmă am acceptat”, dezvăluie Falub.

Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată în momentul în care a ajuns la Cluj.

„Înainte să înceapă sezonul 2006-2007, am acceptat să revin pe Someş, deoarece Universitatea a fost echipa mea de suflet. Mă gândeam deja la noua slujbă, de director sportiv, dar, când să semnez actele, domnul Danciu mi-a propus să antrenez eu echipa, măcar un an. Erau dezamăgiţi că rataseră promovarea cu Leo Grozavu şi căutau alte soluţii pentru banca tehnică, dar n-au ajuns la acorduri financiare cu niciul dintre antrenorii cu care discutaseră. Aşa am ajuns eu antrenor, iar peste un an mă felicitam pentru alegere, fiindcă am reuşit să promovez echipa în prima ligă”, povesteşte actualul antrenor al Unirii Alba Iulia.

Nu ştiu dacă peste cinci ani voi mai fi antrenor. Mă văd făcând şi altceva în fotbal (Adrian Falub, antrenor Unirea)
    În Cipru urmăream atent antrenamentele, dar nu aveam de gând să devin tehnician (Adrian Falub, antrenor Unirea)

21 de victorii, 9 rezultate de egalitate şi 4 înfrângeri a avut Falub pe banca lui „U” în Liga a II-a

7 victorii, 2 rezultate de egalitate şi o înfrângere are Falub pe banca formaţiei albaiuliene

312 partide are Falub jucate în Liga I, în care a marcat 16 goluri (Daniel Lup)

cameliu
    Member

Prosport:

Fotbaliştii Albei nu l-au mai primit pe antrenor în vestiar
    INCREDIBIL! Falub, ţinut la uşa vestiarului de jucători!
    Articol publicat de Gigi Stancu in Liga 1 | 14.09.2009 | 09:55

Fotbaliştii s-au răzbunat pe tehnicianul Adrian Falub, care i-a terorizat cu înjurături pe tot parcursul jocului
    Înfrângerea la limită în faţa campioanei en-titre a provocat un incident de necrezut în tabăra Unirii Alba Iulia.
    După un joc surprinzător de bun prestat de ardeleni la Urziceni, dar cu un deznodământ dezamăgitor pentru albaiulieni, nervii au cedat. Din timpul meciului se simţea ceva, tehnicianul celor din Alba Iulia urlând efectiv la jucătorii săi pe tot parcursul celor 90 de minute. La final, a ieşit show. Dan Petrescu a venit primul la conferinţă, deşi uzanţele dau întâietate oaspeţilor, şi a început, zâmbind uşor amuzat: “N-am apucat să-l salut pe fostul meu jucător, Norbert Varga, pentru că la Alba Iulia e o mică problemă”. “Mica problemă” era că vestiarul oaspeţilor se transformase într-un câmp de luptă.
    N-a avut loc nici în autocar
    Din încăpere răsunau ţipete şi înjurături, soldate în cele din urmă cu expulzarea lui Falub din vestiar, după o încăierare cu portarul Cornel Cernea! Se pare că jucătorii Albei, în frunte cu ţinta numărul unu a lui Falub din timpul meciului, i-au reproşat tânărului antrenor criticile dure şi înjurăturile pe care acesta le-a adresat lor pe tot parcursul jocului. Ţinut la uşă de către elevii săi, Adrian Falub nu a riscat să plece de la stadion în autocarul echipei, ci a apelat la o prietenă care venise la meci cu maşina personală!
    “Avem mulţi jucători fără experienţă şi care au nevoie de mai multe imbolduri pentru a rămâne în priză. Asta a fost tot!”
    Adrian Falub, antrenor Unirea Alba Iulia

Zibling
    Member

Ia uite-l ce au crescut cojonesii in Falub! La noi abia daca se ridica de pe banca tehnica, iar acum cica a trecut direct la urlete si injuraturi. Deh! Comportament adecvat pt liga 1.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.