Adrian Mutu

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

Stirea bomba care credeam pana de putin timp ca va fii infirmata prinde tot mai mult contur si se pare ca nimeni nu e dispus sa o contrazica, nici chiar cel despre care e vorba si anume Adi Mutu.
    Unii ar spune ca si asa este un figurant si ca nu-si vede decat propriile interese, dar asa cum e, figurant sau nu el ramane capitanul Romaniei si asteptam reactia pe care o vor avea oficialii fotbalului romanesc, cum de s-a ajuns aici. Este oare Mircea Sandu implicat moral atata timc cat propria fiica e plecta in America de teama anchetatorilor, iar nepotul acestuia este deja in arest fiind si el implicat in celebrul scandal: Cocaina pt vip-uri ?

dragos
    Member

topicul trebuia mutat la FOTBAL EXTERN sau ECHIPA NATIONALA!!!!

vom vedea daca este adevarat sau NU, dupa cea de-a-2-a proba…..

Radu Dobrin
    Member

eu cred ca mai degraba la ‘diverse’… :?

Aveti dreptate, imi cer scuze, dar pentru ca ieri m-am inscris, chiar n-am stiut…
    Mea culpa!

dragos
    Member

este clar: mutu s-a drogat……..MUTULE NE-AI FACUT DE RUSINE IN LUME;
    I-AI LASAT MUTI !!!!!
    el nu a mai acceptat sa faca cea de-a doua analiza, asa ca……….

pacat de el: va fi suspendat si nu stiu daca va mai avea ambitie sa revina ca si florentin petre…………

dragos
    Member

mutu mai bine ar fi baut apa plata cu lamaie decat FUMURI………

Acum e clar, Mutu va sta departe de gazon 7 luni, timp in care nu va juca nici pentru Chelsea, nici pentru echipa nationala.
    Poate ca e mai bine pentru el ca s-a intamplat asa, poate acum isi va schimba modul de viata si se va gandi doar la fotbal si o va lasa mai moale cu aventurile lui nocturne si cu “prafurile”.

dragos
    Member

sa zica MERCI pentru aceasta mica pedeapsa, iar 20.000 lire sunt o nimica toata pentru el………parca vad ca vine si se antreneaza cu SPORTUL……….

in alta ordine de idei, comentariul trebuia postat la topicul “mutu se drogheaza??”……nu-i asa????

Ultras
    Member

“Ghinioanele lui Mutu au inceput cind s-a mutat din casa mea”
    Daniel Contescu
    Duminica, 07 Noiembrie 2004

Dan Petrescu, cel mai de succes fotbalist roman care a jucat in Anglia, are propria explicatie pentru esecul “Briliantului”
    Dan Petrescu este fotbalistul roman care a trait cel mai mare succes in Anglia. “Bursucul” a facut furori la Chelsea Londra, cucerind Cupa Cupelor cu “albastrii”. Desi Mutu l-a luat, in trecut, peste picior, afirmind “uite-l si pe fraierul ala de Petrescu, a divortat. Nu vreau sa ajung ca el, sa ma fluiere lumea pe stadion”, actualul antrenor de la Sportul nu loveste in “Briliant”, aflat la pamint. Meciul Poli Timisoara-Sportul, programat initial sa se dispute aseara, a fost aminat fiindca “studentii” sint bolnavi, 12 dintre ei suferind o toxiinfectie alimentara, astfel ca tehnicianul din Regie a avut ieri program de voie.

Ai adunat echipa? Cum se simt fotbalistii de la Sportul?
    De miine (n.r. – azi) reluam antrenamentele. Incet-incet, baietii se pun pe picioare.
    Cit sint de slabiti jucatorii?
    Unii au dat jos pina la patru kilograme. Au nevoie de multe lichide si vitamine. S-au dezhidratat rau.
    Ce parere ai despre cazul Mutu? E justa suspendarea primita?
    S-a vazut ca englezii l-au tratat corect, nu s-au razbunat. Eu am pronosticat o perioada de suspendare cuprinsa intre sase si opt luni. M-am bazat pe faptul ca ii cunosc pe englezi. Ei nu triseaza.
    Ziarele aparute azi in Anglia sustin ca Mutu vrea sa ramina in insula pina pe 18 mai, cind ii expira suspendarea…
    Important e sa-si caute o echipa cu care sa se antreneze. Va fi greu sa alerge singur, prin parcuri. Nu e insa indicat sa revina in tara.
    Nu crezi ca britanicii il vor trata ca pe un drogat?
    Nu. Lumea o sa uite, treptat, incidentul. In plus, microbistii din Anglia sint civilizati. Eu am dat gol Angliei, iar apoi n-am avut nici o problema la revenirea la Chelsea.
    Va mai putea reveni Mutu la o echipa de top?
    Eu stiu ca are deja oferte din Anglia, de la echipe care se lupta la titlu. Sint convins ca va reveni la o formatie de prim-plan in Europa.
    Presa din Albion a inscenat multe scandaluri. Tu ai fost in mijlocul vreunuia dintre ele?
    Eu eram linistit, de felul meu. Imi faceam bine treaba pe teren, iar numele meu nu era in paginile ziarelor de scandal. Nu ieseam in fata cu viata extrasportiva. Stiu ca ziarele din Anglia platesc bani grei pentru astfel de episoade.
    Chelsea a procedat bine ca l-a dat afara pe roman?
    Nu vreau sa-l supar pe Mutu, si nici pe Chelsea. Nu comentez aceasta decizie.
    Problemele lui Adi au inceput dupa ce a plecat din casa pe care i-ai pus-o la dispozitie in Londra si s-a mutat in fosta vila a lui Gustavo Poyet….
    Asa este. Intimplator sau nu, ghinioanele lui Mutu au inceput cind s-a mutat din casa mea. Pacat…

Atentie la “The Sun”!

Tabloidul “The Sun” este publicatia cu cel mai mare tiraj din Marea Britanie si unul dintre cele mai cunoscute ziare din lume, mai ales ca principala tinta sint picanteriile din viata celebritatilor. “The Sun” a fost publicatia care l-a transformat pe Adrian Mutu intr-unul dintre idolii fotbalului englez. In cautare de senzational, tabloidul i-a oferit atacantului roman 300.000 de euro pentru a avea exclusivitate la inaugurarea casei de la Londra a “Briliantului”, locuinta a carei valoare este de 3 milioane de euro.
    Petrecerea n-a mai avut loc, iar ziarul a ramas cu buza umflata si cu banii dati. “The Sun” a fost prima publicatie care a pronuntat cuvintul cocaina in cazul Mutu si l-a lovit pe atacantul roman cit a putut de tare, platind-o chiar pe Laura Andresan pentru un interviu exclusiv. Intorcindu-ne in timp, “News of the World”, suplimentul tabloidului “The Sun”, i-a inscenat lui Ilie Dumitrescu, pe cind evolua la Tottenham, o fierbinte poveste de dragoste cu sotia unui politist, dupa aproape zece ani iesind la iveala ca totul fusese o minciuna. (L.G.)

EVZ

dragos
    Member

prea toata presa l-a bagat in seama…….acum, vrea sa se antreneze cu dinamo…….

Ultras
    Member

Eu zic sa se antreneze in continuare cu… Cordeanca si Andresan! 😈

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.