Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Alin Raţiu 14.09.1982
- This topic has 13 replies, 6 voices, and was last updated 9 years, 7 months ago by
adi.
-
AuthorPosts
-
July 3, 2007 at 7:43 am #50615
ultrasro
Member25 de ani = terminarea studiilor in Regie
N-au ezitat
de Adrian BucurMarian Iancu a încercat sã îl aducã pe Cosmin Contra pe banda dreaptã, dar dupã ce “Guriþã” a refuzat, patronul s-a reorientat rapid. L-a cumpãrat cu 200.000 de euro pe Stelian Stancu (25 de ani), un fundaº care a jucat cu Steaua în Liga Campionilor ºi a realizat cu Real Madrid cel mai bun meci din cariera sa. “Cînd am primit oferta, nu am stat deloc pe gînduri. Am acceptat imediat. M-am gîndit cã aici se doreºte performanþã ºi nu mi-a pãrut rãu cã am plecat de la o echipã care va juca în Champions League, pentru cã ºi la Poli se doreºte acelaºi lucru. Practic, anul trecut au fost la 90 de minute de Europa”, a declarat Stancu.
Al doilea pariu al Politehnicii pentru viitorul sezon este fundaºul central Alin Raþiu (24 de ani), achiziþionat de la Sportul, unde a fost coleg ºi cu Stancu. “Eram la mare cînd am aflat cã mã doreºte Poli. M-a sunat domnul ªiman ºi mi-a spus cã timiºorenii au nevoie de un fundaº central. Am acceptat imediat, iar a doua zi s-au fãcut deja actele”, a declarat Raþiu.
Se teme de presiune
Raþiu ºi-a prezentat ieri principlaele calitãþi: “Viteza, plasamentul ºi faptul cã am ambele picioare. În plus, eu zic cã lovesc destul de bine mingea cu capul”. La minusuri, fundaºul a trecut perioada necesarã pentru a se acomoda cu noii colegi: “Sînt convins cã la început îmi va fi destul de greu cu publicul timiºorean, pentru cã la Sportul nu era presiune deloc”.“ªtie ce vrea”
Stelian Stancu i-a fãcut o scurtã caracterizare noului sãu antrenor, Dusan Uhrin: “ªtie foarte bine ce vrea. Pune accent pe pregãtirea fizicã, un lucru foarte important la o echipã care doreºte sã aibã anduranþã pe întreg parcursul campionatului. Eu m-am înþeles în englezã cu el, dar nu cred cã are cineva probleme, pentru cã la debutul fiecãrui antrenament traducãtorul ne explicã ce avem de fãcut”.Liberi la 25 de ani
Alin Raþiu a dezvãluit cã jucãtorii pot pleca de la Sportul doar cînd împlinesc 25 de ani: “Stancu, Bucur, eu, toþi am plecat la 25 de ani. Aºa ne-a spus încã de la început domnul ªiman cã doar la 25 de ani putem pãrãsi echipa. Aceasta era politica clubului ºi noi am înþeles-o. Nu este chiar adevãrat cã jucam pe paltoane la Sportul. Cînd am terminat pe locul 4, am încasat fiecare 20.000 de euro”.Vine ºi Bãlan?
Raþiu a dezvãluit faptul cã ºi mijlocaºul Sportului, Tibi Bãlan, ar fi aproape de un transfer la Timiºoara.”Domnul ªiman i-a anunþat pe Bãlan ºi pe Secãreanu cã în aceastã varã le va da drumul. Bãlan mi-a spus ºi mie cã ar fi dorit de Timiºoara, dar de vreo ºase zile nu am mai vorbit cu el”, a spus Raþiu. Poli are în acest moment patru jucãtori care au evoluat în Regie: Stelian Stancu, Gigel Bucur, Alin Raþiu ºi Sorin Rãdoi.July 4, 2007 at 6:51 am #79554Zibling
MemberNu exista un topic dedicat lui Alin??? Daca nu, ii urez si eu aici o cariera care sa aibe numai urcusuri, sa fie ferit de accidentari si sa nu-i para rau de alegerea facuta.
July 4, 2007 at 12:53 pm #79555Giani
MemberBafta multa lui Alin si la cat mai multe succese alaturi de ceilalti trei fosti sportisti. Mai bine la Timisoara decat la sedere.
July 5, 2007 at 5:49 pm #79556black@white1916
Memberhttp://www.poli.tm.ro/forum/viewtopic.php?t=4013
Are deja topic pe un forum din Timisoara !
July 5, 2007 at 8:41 pm #79557dragos
MemberBAFTA si REALIZARI, ALINE!!!!
MULTUMIM pentru TOT !!!!!!!!!!!
July 8, 2007 at 2:12 pm #79558Zibling
Member@black@white1916 wrote:
http://www.poli.tm.ro/forum/viewtopic.php?t=4013
Are deja topic pe un forum din Timisoara !
Vad ca deja si socializezi cu “fruncea” pe forumul lor. Sper sa fie un plus de moral pt cei 4 ex-sportisti ai nostri, aceasta bisericuta formata la Timisoara.
July 9, 2007 at 5:35 pm #79559Giani
MemberLe-am trimis pe forum un mesaj laudativ la adresa lui Alin. Sper sa confirme, sa nu ma ia timisorenii la misto.
July 10, 2007 at 1:13 pm #79560black@white1916
Member@Zibling wrote:
Vad ca deja si socializezi cu “fruncea” pe forumul lor.
Am facut acelasi lucru ca si Giani. Vezi mai sus.
July 10, 2007 at 8:30 pm #79561Zibling
MemberDar, n-a spus nimeni ca ai facut ceva rau. Am vazut ca ai postat vreo 3 mesaje sau ceva de genul asta.
March 6, 2009 at 2:12 pm #79562dragos
MemberAlin a ajuns la Gloria Buzau.
(
(
November 25, 2009 at 3:10 pm #79563dragos
MemberAlin joaca acum la International Curtea de Arges
September 16, 2011 at 6:50 pm #79564cristiansportul
MemberUn penalty, doua nu sunt de ici de colo.
Ai uitat si meciu cu stoia de anul trecut cand s-a ferit de minge si a dat omul negru gol.March 31, 2013 at 3:16 pm #79565dragos
MemberAlin joaca la U Cluj
October 25, 2013 at 12:46 pm #79566adi
MemberAlin Ratiu a fost joi prezent la Tribunal, acolo unde a dat in judecata ziarul Gazeta Sporturilor pentru articolul de acum doi ani titrat “Ratiu nu mai are probleme cu banii de acum inainte”. Titlul si continutul au fost centrate pe ideea ca Alin Ratiu nu si-a aparat sansele corect in meciul Sportul – Steaua, iar ros-albastrii au luat trei puncte pe erorile sale. Dupa meci, s-a scris la acea vreme, Ratiu si-ar fi achitat leasingul pentru o masina Chrysler, desi inainte de asta se plangea in vestiar ca are probleme cu banii. Joi, la Tribunal, Ratiu a fost intrebat de judecator daca este adevarat ca a afirmat inaintea meciului respectiv daca sta prost cu banii si daca dorea sa isi vanda masina Chrysler cu 10.000 d ee euro. Ratiu a raspuns negativ. El a mai fost intrebat daca e adevarat ca toti colegii sustineau ca nu avea bani la acel moment si dorea sa isi vanda masina, iar Ratiu a raspuns ca din contra toti colegii au fost alaturi de el si au sustinut ca aceste lucruri nu sunt adevarate. Ratiu a afirmat ca se considera denigrat si cere despagubiri financiare ca daune morale atat autorului materialului, cat si companiei care editeaza ziarul. Instanta va ramane cel mai probabil in pronuntare si va anunta solutia solutia zilele acestea. – See more at: http://www.onlinesport.ro/fotbal/liga-1/meciul-sportul-steaua-a-ajuns-la-tribunal-alin-ratiu-cere-despagubiri-pentru-acuzele-de-blat-nid-101911/#sthash.mW5AWMGR.dpuf
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.