Andrei Stangă 23.08.1983

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Andrei Stangă 23.08.1983

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
 • Author
  Posts
 • #50471
  alec
  Member

  stiti cumva jucatoru asta mai e la noi? daca da ce nr are? dar tarnacop? am vazut pe prosport ca la noi ar fi venit doi bistriteni, somodean si sigartau, voi stiti daca e adevarat? astept raspunsuri. multumesc

  #73133
  Ultras
  Member

  Bistritenii au ajuns la Galati, iar Stanga nu cred ca mai este in lot. L-am mai vazut pe la stadion, dar niciodata la antrenament. Tarnacop nu stiu ce numar are, dar stiu ca joaca mai mult la echipa a doua.

  #73134
  gabip
  Member

  acest “van nisterloy” al Romaniei…in devenire
  seamna foarte mult, la infatisare si chiar la fizic..cu un plus pentru andrei.
  impune respect…
  andrei stanga….vom mai auzi de el.

  #73135
  Tavi
  Member

  @gabip wrote:

  andrei stanga….vom mai auzi de el.

  Cu siguranta. Pe mine m-a impresionat la Moreni. Pe sus n-a trecut nimic. daca il dubla cineva si “la sol” putea sa-i impinga arbitrul mult si bine pe gazari ca nu miscau.

  #73136
  gabip
  Member

  am pus acest “new” cu andrei stanga, pentru as vrea sa-l promovam un pic…este bun baiatul..sigur vom mai auzi de el.

  #73137
  07Ex
  Keymaster

  @gabip wrote:

  am pus acest “new” cu andrei stanga, pentru as vrea sa-l promovam un pic…este bun baiatul..sigur vom mai auzi de el.

  Am lipit mesajul lui Gabi cu mesajul deja existent despre Stanga.

  Gabi, pe viitor te rog frumos, posteaza mesajele pe forum acolo unde isi au locul. Daca nu esti sigur unde sa postezi, cauta, si vezi daca nu exista deja un mesaj pe tema respectiva.

  #73138
  gabip
  Member

  ok. Voi fi atent.

  #73139
  ultrasro
  Member

  Andrei Stanga joaca cu foarte multa ambitie si il suplineste foarte bine pe Secareanu in aparare. De fapt joaca mai bine decat jucase Seca in primavara asta!

  #73140
  Giani
  Member

  De obicei ma uit la lume “de sus”, la modul propriu, de la cei 1.92 ai mei. Ei bine, la Andrei Stanga m-am uitat “de jos”. Poate ca este o obisnuinta de-a mea, fiind inalt tratatm fazele cu lejeritate, atat intre cosuri cat si intre H-uri. Dar cand vedeam un adversar mai inalt ca mine ma pierdeam instantaneu. Totusi Andrei nu este singurul jucator inalt din fotbalul romanesc, dar dupa un meci intreg si 15-20 de minte din meciul anterior a avut ce sa demonstreze. La Moreni au fost cateva faze in tusa in care Stanga a castigat disputa in tusa datorita fizicului: pur si simplu adversarul direct a renuntat sa mai urmareasca mingea. Si asta nu ar fi nimc, la o minge protejata de el ca sa iasa in aut de poarta, adversarul tot insista, astfel incat a preluat mingea si a pasat-o foarte precis la Irimia, care a pornit un atac periculos.

  #73141
  Giani
  Member

  Intre timp am mai discutat cu Andrei. Am descoperit, dincolo de un fizic impresionant, un om cult, finutz, decent, sensibil, care se incadreaza perfect intr-o echipa studenteasca. Am vazut un jucator care isi recunoaste greselile, pana si cele care nu se vad din tribuna, dornic de performanta, lipsit de fitze. Cred ca replica cea mai nimerita in acest context este cea data de un coleg din galerie “daca DV ar fi avut in spate banii lui Stanga nici macar nu s-ar fi agitat sa joace fotbal”. In conditiile in care Andrei joaca cu un genunchi terminat (mai precis articulatia respectiva nu prea mai exista; din 1000 de jucatori, cu o asemenea accidentare, 999 ar fi renuntat). Dar Andrei Stanga nu inseamna numai forta fizica, ci si o mare tarie de caracter. Desi nu prea i s- oferit sansa sa joace, pentru mine Andrei Stanga ramane jucatorul sezonului. Pentru mentalitate si pentru efortul depus atunci cand i s-a oferit sansa de a juca.

  #73142
  Zibling
  Member

  Da, Giani ai dreptate.

  #73143
  adi
  Member

  Stanga este in mod cert revelatia sezonului. La jucatorul sezonului nu am un castigator detasat, ci doar cativa pretendenti dintre care il remarc pe Oae.

  #73144
  MarcAntoniu
  Member

  TOT RESPECTUL pentru ANDREI STANGA ! :) Evolutia lui este o speranta pentru viitorul lui Sportul Studentesc. Si sper din toata inima sa aiba un sezon 2007-2008 fantastic”.

  #73145
  Giani
  Member

  Marc, daca toti jucatorii ar fi avut macar jumatate din mentalitatea lui Stanga, acum am fi zbierat din nou dupa licenta, in locul tulcenilor. Crede-ma ca nu am intalnit un jucator de la Sportul cu o asemenea mentalitate, ceva de genul “daca intru, fac tot ce pot”. Poate in acest sens sa il egaleze Dedu, alt luptator. In rest, jucatorii nostri, chiar si cei cu o vasta experienta in prima liga, au intrat pe gazon blazati si fara chef de joc. Nu am afirmat niciodata ca Stanga ar fi un mare talent, poate ca nu este, dar la capitolul “atitudine in joc” merita clasat in varful ierarhiei.

  #73146
  dragos
  Member

  din pacate, NU stie sa stea in teren.
  nu-si foloseste deloc atuurile – inaltime si forta !!!
  pacat, va avea numai de pierdut !!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.