Apulum Alba Iulia

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

cameliu…ce se aude cu apulum?…citeam azi (http://www.ziarulcn.com/detalii.php?CID=5&AID=13002) ca au probleme mari acolo…ce zice varul tau?

07Ex
    Keymaster

Ma intreb cine naiba NU are probleme cu banii? Vad ca din cele doua echipe promovate direct in A ambele par a avea probleme financiare.

cameliu
    Member

Varu-meu mi-a cerut bani imprumut…

Pai daca Alba-Iulia si Petrolul nu au bani sa se retraga si sa organize baraj intre echipele retrogradate direct si cele care au pierdut barajul. Cred ar fi solutia cea mai buna, mai ales ca vor sa faca Divizia A de 18 echipe.

Radu Dobrin
    Member

@George Apostol wrote:

Pai daca Alba-Iulia si Petrolul nu au bani sa se retraga si sa organize baraj intre echipele retrogradate direct si cele care au pierdut barajul. Cred ar fi solutia cea mai buna, mai ales ca vor sa faca Divizia A de 18 echipe.

decit sa riste in vre-un fel sa se pricopseasca cu noi i A din nou, cred ca primul taran al tarii ar fi in stare sa reduca divizia la 5 echipe daca e nevoie :)

Da, corect, ar trebui sa ne asteptam la orice din partea lor

Tavi
    Member

Se va gasi o solutie sa nu intre Sportul din nou in A … iar le stricam ploile la “intzeleptzi” … nu mai risca nimeni!

Radu Dobrin
    Member

ce se intimpla cu apulum cameliu?..s-au hotarit baietii sa dea peste cap planurile miticilor?..:)

bravo!! ..felicitari!

cameliu
    Member

Is pe primul loc deocamdata!
    Insa is de-a dreptul fenomenali! In frunte cu Maier!

Au cistigat 4 meciuri din 5 afara!
    Ramine de vazut!
    Sper sa nu retrogradeze in primul rind! Si-apoi “trintim” cu varu-meu un meci la anul in A :D 😳

Radu Dobrin
    Member

@cameliu wrote:

….. Si-apoi “trintim” cu varu-meu un meci la anul in A :D 😳

hmmm…asta inseamna ca trebuie sa il “ungem” din timp :)…sa il cinstesti bine cind mai ajungi pe acasa 😆

cameliu
    Member

de Craciun pun la cale blatul…

Tavi
    Member

@Radu Dobrin wrote:

@cameliu wrote:

….. Si-apoi “trintim” cu varu-meu un meci la anul in A :D 😳

hmmm…asta inseamna ca trebuie sa il “ungem” din timp :)…sa il cinstesti bine cind mai ajungi pe acasa 😆

daca va iese treaba io propun sa va ungem sefi la liga si frf 😈

Radu Dobrin
    Member

@Tavi wrote:

daca va iese treaba io propun sa va ungem sefi la liga si frf 😈

hehe…aia da!!

Ultras
    Member

@Radu Dobrin wrote:

ce se intimpla cu apulum cameliu?..s-au hotarit baietii sa dea peste cap planurile miticilor?..:)

bravo!! ..felicitari!

Acesta este un epitet nefericit si ar trebui scos din vocabularul ardelenilor. Nu de alta da’ si noi ne pricepem la epitete si nu are rost!

cameliu
    Member

Ca ardelean iti spun ca epitetul nu e prea folosit in vocabularul ardelenilor.
    Poate atunci doar cind sunt provocati si asta f. insistent! Asa a fost cu galeria Stelei la meciul de la Alba cind in afara de Taranii n-au prea scandat nimic altceva!
    Mie insa imi pare f. rau ca s-a ajuns ca majoritatea galeriilor bucurestene cind joaca cu Provincia sa se apuce de scandat: taranii! Imi pare rau de sensul ce se da cuvintului in limbajul de astazi, pt ca pt mine a fi taran nu inseamna nimic josnic!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.