Apulum Alba Iulia

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • Author
    dragos
    Member

este vorba despre nepotul tau, Cameliu ?

Himcinschi, puştiul care doboară recorduri, e în probe la Legia Varşovia!
    de Cătălin Gheorghiu06.10.2010 – 13:330 comentarii Aboneaza-te la newsletter-ul GSP

Fabian Himcinschi, autorul a cinci goluri pentru echipa naţională under 17 a României, în meciul cu Liechtenstein (9-0),a intrat în atenţia polonezilor de la Legia Varşovia. Puştiul de 16 ani, care este legitimat la Alba Iulia, a egalat prin evoluţia sa de la reprezentativa U 17 un record vechi de 80 de ani, acela de a înscrie cinci goluri într-un meci.

Evoluţiile sale bune le-au atras atenţia polonezilor, care l-au chemat la probe timp de cîteva zile. Legia se află pe locul 11 în prima ligă din Polonia.

Stuttgartul lui Marica l-a vrut pe Stanciu

Clubul din Alba Iulia mai are un tînăr jucător de mare perspectivă. Mijlocaşul Nicolae Claudiu Stanciu (17 ani), care în această vară a fost în probe la VFB Stuttgart, echipa lui Ciprian Marica. Nemţii au fost încîntaţi de calităţile tînărului fotbalist şi au dorit să-l achiziţioneze, însă suma de 100.000 de euro propusă pentru transferul său a fost respinsă de conducătorii clubului din Alba Iulia.

cameliu
    Member

@dragos wrote:

Da. Insa nu l-am vazut niciodata jucand fotbal…

dragos
    Member

ii doresc MULT SUCCES, sa fie SANATOS si serios !!!

PS: poate il indrumi, candva, in Regie…..

sircos
    Member

pe la 33 ani, cand o vrea sa se revina in campionatul romanesc :p

dragos
    Member

pt Cameliu:

Atacantul Unirii Alba Iulia, Fabian Himcinschi, a trăit cea mai frumoasă zi din scurta, deocamdată, carieră în fotbal în momentul în care s-a calificat alături de ceilalţi jucători de la naţionala Under 17 la turneul final al Campionatului European. Nu vrea însă ca drumul tricolorilor printre care se află să se mulţumească doar cu această calificare.

La ora 19:00 vom afla împreună cu cine va pica România în grupă. Calificate la turneul final din Serbia sînt ţara gazdă, România, Franţa, Anglia, Germania, Danemarca, Olanda şi Cehia.

– Fabian, v-a trecut euforia de după obţinerea calificării?
    – Daaa, trebuie să ne revenim complet la realitate pentru că n-avem voie să dăm cu piciorul la tot ce am realizat pînă acum.
    – Pe cine vrei la tragerea la sorţi?
    – Cehia, pentru că ne-a bătut cu 3-1 în 2010, după ce am condus. Vrem revanşa! Mai cunoaştem bine pe Anglia şi pe Germania, echipe pe care le-am şi întîlnit în amicale anul acesta. Am remizat, 1-1, cu amîndouă.
    – De evitat?
    – Serbia, pentru că joacă acasă, şi Danemarca. Nordicii au echipă bună.
    – Ce obiectiv v-aţi stabilit?
    – Clasarea pe unul dintre primele trei locuri, pentru a merge la Mondialul din Mexic. Dar vom lupta să ne calificăm în semifinale!
    – Scouterii vor fi cu ochii pe voi.
    – Mă voi gîndi doar la meci şi la nimic altceva. Îmi doresc să marchez, dar în aceeaşi măsură vreau să-mi ajut echipa… cu o pasă de gol, cu o deviere, cu orice. Nu joc pentru scouteri!

dragos
    Member

Ce spui Cameliu ?

Antrenorul Gabi Stan şi-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu gruparea Unirea Alba Iulia, din Liga a II-a, a anunţat managerul sportiv Eutin Bojin

“Contractul a fost reziliat pe cale amiabilă, aşa cum au stat lucrurile şi în ceea ce-i priveşte jucătorii Mircea Oprea şi George Negură. Deocamdată, atacantul Adrian Câmpeanu a rămas în lot şi urmează să se clarifice cât mai rapid şi situaţia sa. Fie vom rezilia şi cu el contractul pe cale amiabilă, fie va fi penalizat cu 25 la sută din contract. Cred că la meciul de vineri, de la Mioveni, pe banca tehnică vor sta Adrian Himcinschi şi Gabriel Rotaru. Asta este situaţia în acest moment, sunt şi eu bulversat de ceea ce se întâmplă în aceste zile la echipă, tocmai acum când era nevoie de mai multă linişte” a spus Bojin.

Gabi Stan a condus antrenamentul din această dimineaţă al unirii Alba Iulia, după care şi-a luat la revedere de la jucători.

După disputarea a 22 de etape din Seria a II-a a Ligii secunde, Unirea Alba Iulia ocupă locul 14, cu 20 de puncte.

cameliu
    Member

@dragos wrote:

Ce spui Cameliu ?

Pai ce sa zic? In ultima perioada ca principal, n-o batut pe nimeni! Concurenta mare cu V. Moldovan…

dragos
    Member

sper sa-si revina echipa.
    deh, jucatorul trebuie sa-si ajute antrenorul (asa este in familie) :)

sircos
    Member

@cameliu wrote:

@dragos wrote:

Da. Insa nu l-am vazut niciodata jucand fotbal…

nepotelul a implinit astazi 18 ani (sa fie in bafta lui !). ce se mai aude de el ?

cameliu
    Member

Ho-ho-ho…

Retii detalii!
    Nu ne-am mai intalnit din vara trecuta… Habar n-am cam ce face… Din cand in cand se pare ca mai joaca ceva minute pe la primavera…

Nu cred sincer insa ca va aduce renasterea fotbalului romanesc…
    Mai avem de astepta!

sircos
    Member

primavera cui, daca nu ti-e cu suparare ? vezi ca nu retin toate aspectele ?! :p

cameliu
    Member

@sircos wrote:

primavera cui, daca nu ti-e cu suparare ? vezi ca nu retin toate aspectele ?! :p

Empoli

dragos
    Member

bine, ca joaca intr-un campionat puternic

dragos
    Member

Fabian H. joaca actualmente joaca la FC Caransebes.

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.