Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Barbu Emil "Mac" Popescu 15.09.1938
- This topic has 24 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 2 months ago by
adi.
-
AuthorPosts
-
April 17, 2003 at 1:23 pm #50122
ultrasro
MemberMEC va finanta lucrarile de montare pentru o parte din scaunele de plastic strict necesare jucarii meciurilor pe stadionul din Regie.
Cine arunca cu noroi in Mac nu stie cat se zbate pentru echipa asta.
Sper ca Vasile Siman sa faca rost de bani si pentru plaqta datoriei fata de Steaua!April 17, 2003 at 2:16 pm #5332207Ex
KeymasterSuna bine Ovidiule! Sti cumva unde se vor monta scaunele de plastic, adica la ce tribuna? Poate, cine stie, monteaza astia scaunele la peluza unde e galeria.
April 17, 2003 at 2:37 pm #53323Giani
MemberIn sfarsit, o veste buna si din partea MEC. Chiar ma mira, desi stadionul este al ministerului, chair daca indirect, titularul fiind, daca am inteles eu bine, Politehnica.
April 17, 2003 at 2:49 pm #53324ion
Member@ultrasro wrote:
MEC va finanta lucrarile de montare pentru o parte din scaunele de plastic strict necesare jucarii meciurilor pe stadionul din Regie.
Cine arunca cu noroi in Mac nu stie cat se zbate pentru echipa asta.
Sper ca Vasile Siman sa faca rost de bani si pentru plaqta datoriei fata de Steaua!daca vom continua sa ne intepam pe forum vom sfirsi prin a nu ne mai baga in seama!
tin de 26 de ani cu echipa iar in aceasta perioada daca Mac a avut un interes direct a tras pentru echipa ,daca nu ,NU!
Asta e parerea mea si este o stare traita personal in atitia ani .Poate imi spui tu cu ce a ajutat galeria Sportului pina acum da nu asa cu o halba de bere ci cu ceva mai palpabil…De cite ori a iesit sa vorbeasca cu noi ?Sa zica bai fratilor cum va cheama si ce faceti voi aici?Totusi sintem o echipa de Bucuresti ,in galerie sint in general oameni de caracter si chiar dupa cum vezi realmente de valoare si totusi nimic din partea lui care sa te faca sa crezi ca e ingerul pazitor al echipei !Iar pentru echipa ma iarta dar eu nu am auzit si nici citit macar un articol cu ceva facut de el pentru echipa cu titlu gratuit , din dragoste sau ceva asemanator.Dar hai sa ma linistesc fiindca e mult de discutat si NU VREAU SA CERT CU NIMENI SI MAI CU SEAMA CU TINE CARE ORICUM FACI MAI MULTE PENTRU ECHIPA ACUM DECIT FAC SAU POT SA FAC EU!!!April 17, 2003 at 2:58 pm #53325ultrasro
MemberDar sa stii ca si-a dedicat destule zile din viata pentru aceasta echipa. Si stii ca este un arhitect cu contracte numeroase, deci nu de la echipa a obtinut el multi bani ci din meseria pe care si-o practic cu multa destoinicie. Si nu-l laud, trebuie sa recunosti!!!
April 17, 2003 at 3:03 pm #5332607Ex
KeymasterDe Mac Popescu chair ca nu stiu mare lucru asa ca nu ma pot pronunta.
April 17, 2003 at 3:10 pm #53327dragos
Membernu conteaza cine si ce a facut pentru echipa (daca nu faceau ei, cu siguranta faceau altii); important este ca s-a facut ceva si se incearca sa se faca mai mult……BRAVO lor!!!
pe noi, suporterii, nu trebuie decat sa ne bucure ca cineva vrea sa investeasca in clubul pentru noi care patimim atata.
macar, ne consolam cu ideea ca nu suntem SINGURI.
noi suntem cu galeria, investitorii sunt cu banii – fiecare are rolul sau.
IMPORTANT este ca ECHIPA SA JOACE, caci, poate, vor mai “pica” bani!!!
HAI SPORTUL!!!!April 17, 2003 at 3:45 pm #53328George Apostol
MemberPana la urma astia sunt cei care nu au lasat aceasta echipa sa “moara”. In alta ordine de idei implicarea lui Mac nu este numai la sectia de fotbal, copii de gimnastica ritmica se antreneaza in sala de sport de la Arhitectura unde acesta este rector, credeti ca se plateste vre-un ban pentru chirie, eu nu cred, daca stie alcineva alceva sa imi spuna. Este adevarat implicarea lui este destul de redusa, dar macar face ceva.
E de bun augur ca ministerul se implica dupa 13 ani macar din punctul de vedere al bazei sportive care ii apartine.April 21, 2003 at 10:13 am #53329Anonymous
MemberSportul a pierdut ciudat cel putin 3-4 campionate!!!!!!!!! Intreaba-l pe Mac de ce??? Sau doar atat: Raducanu Steaua 78?????
April 26, 2003 at 6:26 pm #53330Giani
MemberSi ce propui?????? De ce nu bagi vreo 2 milioane de euroi anual in echipa asta, ca il iei pe Siman la nivel de finantare si sa ai puterea de decizie? Chiar nu vezi ca pana la urma tot banii conteaza?
May 30, 2003 at 9:20 pm #5333107Ex
KeymasterCe se mai aude de chestia cu bagatul banilor in stadion? Sau acum daca am retrogradat i-am fericit pe cei de la MEC ca nu mai trebuie sa investeasca in nimic. 😆
May 31, 2003 at 1:32 pm #53332ultrasro
MemberAu acum un an an ca sa puna scaune!
May 31, 2003 at 2:00 pm #53333George Apostol
MemberCorect. Timp este, dar acum sa vedem daca or sa se tina si de promisiune.
June 5, 2003 at 12:54 pm #53334Anonymous
Memberl-am avut profesor la scoala (pentru cei care nu stiu, mac este rector la facultatea de arhitectura)… si as putea spune ca l-am cunoscut destul de bine. mac e un tip extrem de sufletist… in tot ceea ce face… a facut foarte multe si pentru facultate, si pentru club A….. etc.
sincer, chiar nu cred ca are vreun interes ascuns sau ne-ascuns sa stea la sportul. chiar cred ca e un adevarat suporter al echipei…September 17, 2003 at 11:18 am #53335ultrasro
MemberARHITECTURA A PRELUAT CU ACTE BAZA SPORTIVA DIN REGIE. MAC POPESCU A PROMIS CA IN PRIMAVARA VA TRECE LA AMENAJAREA INTREGII ZONE A STADIONULUI!
Acum cica a preluat si salariatii bazei……
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.