Barbu Emil "Mac" Popescu 15.09.1938

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Barbu Emil "Mac" Popescu 15.09.1938

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Asta este un lucru bun
    Numai daca nu se apuca MAC sa faca prostii de genul schimbatul numelui echipei sau sa ceara bani pentru folosirea bazei de FC Sportul Studentesc, ca il face mEIER-ul nostru. Adica, loc de dat cu …bip…bip

cameliu
    Member

Exact la chetiile astea m-am gindid si eu Florine!

Sa speram ca va moderniza baza, iar conlucrarea cu echipa va fi fara probleme.

Ultras
    Member

Hai, totusi, sa nu fim pesimisti si sa speram ca va fi bine si primavara ne va fi insorita (poet ce p…bip mea!)

dragos
    Member

se intoarce hotul???!!!!
    probabil mai are nevoie de bani !!! i s-a golit contul???

eu sunt pesimist in privinta lui……..probabil va incerca sa mai vanda vreun jucator pe vreo cisterna de motorina, benzina……sunt de notorietate “afacerile” lui……..
    mai bine ar sta in banca lui (randul 4, banca de la geam), ca e MOSAR !!!

Ultras
    Member

NU se intoarce la echipa de fotbal, pentru ca aici e jupan Siman. Arhitectura doar va administra baza din Regie

dragos
    Member

ar fi bine sa “formateze” baza sportiva, insa stii proverbul cu lupul si naravul…….sunt sceptic in ceea ce-l priveste …..

Tavi
    Member

stadionul arata paraginit … ati vazut ce baza are Urziceniu’ … e mai mare dragu’ sa vii la stadion … cred ca si asta este unul din motivele pentru care nu vine lumea la meci … nu ne ramane decat sa speram ca o sa fie mai bine ……….. cu mac sau fara el ….

Ultras
    Member

Intentiile lui Mac, cel putin la nivel declarativ, par a fi cele mai bune. Timpul ne va arata daca intr-adevar tine la acest club

Tavi
    Member

Doamne ajuta!

adi
    Member

Puteti vedea inregistrarea interviului dat de Mac Popescu, la emisiunea Profesionistii de la TVR de sambata trecuta, la http://www.tvr.ro/webcast/inregistrari.php.

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.