Bogdan Cisteian 29.12.1986

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Bogdan Cisteian 29.12.1986

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Ovidiu poti afla de unde e Cisteian de loc?

Vad ca e nascut la Blaj, s-ar putea dupa nume sa fie dintr-un sat vecin cu al meu!

ultrasro
    Member

O sa-l intreb cand pot mai repede.

roland
    Member

E SUBTIRE BAIATU’ MAI E DE LUCRU, DAR NU CRED CA AJUNGE!
    ORICUM, BAFTA!

Zibling
    Member

Da, azi, la meciul Dinamo-Sprortul (4-5), Cistean a jucat speriat, timorat, nu stiu ce draci a avut. Pe partea lui si-a desfasurat Dinamo atacurile. :?

Anonymous
    Guest

da e cam speriat el asa dar nu stiu dc ar trb sa fie dur

Ultras
    Member

Momentul in care a fost introdus nu a fost cel mai indicat. Cainii erau calare pe noi. Dupa doua erori si-a revenit si nu s-a mai trecut prea usor pe stanga. Am vazut inregistrarea reprizei a doua si pot spune cu siguranta ca deranjul mare a fost in centrul apararii…

Anonymous
    Guest

oricum a fost un joc bun al formatiei noastre

Giani
    Member

Pana la urma Bogdan ramane un debutant, era normal sa joace cu frica. Si trebuie ca unui debutant sa ii acorzi si sansa de a juca un meci decisiv, precum cel cu Dinamo, chiar cu riscul de a pierde jocul. Tin minte o faza demna de un manual de psihologie: dupa o contra reustia a lui Cistean, in meciul cu Pandurii, Stanciou a zbierat la el vrero doua minute (“Cistean!, Bogdanee!!!”), ma gandeam ca are de gand sa il certe, cand colo portarul ii spune “Bravo!, vezi ca se poate??? fara frica!!! intra la ei!”. Pentru cine nu a sesizat: politica principala a clubului ramane promovarea jucatorilor foarte tineri, si la nivelul nostru este o politica de mare perspectiva.

07Ex
    Keymaster

Am citit onine ca Bogdan ar fi semnat un contract pe 4 ani si jumatate cu FC Brasov.

Fundaşul stânga Bogdan Cistean s-a arătat surprins neplăcut de faptul că a fost pus să renunţe la unele drepturi. “M-au pus să renunţ la banii din impozite, în valoare de aproape 2.000 de euro. Nu cred că meritam aşa ceva după cinci ani petrecuţi la Oradea. Am crezut că sunt oameni de caracter, dar m-am înşelat. Sunt extraordinar de bucuros că am scăpat şi nu mai vreau să am de-a face cu unii oameni de la FC Bihor”, a spus supărat Cistean.

Zibling
    Member

Si iata unde a ajuns Cistean cel cuminte si timid: la Steaua II. Sa fie un semn rau?

http://www.steauafc.com/ro/jucatori/207/

07Ex
    Keymaster

Cred ca e mai bine la Steaua II decat la Steaua I. :D

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.