Bratari siliconice Sportul Studentesc 90

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone Bratari siliconice Sportul Studentesc 90

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 45 total)
  • Author
    cameliu
    Member

@ultrasro wrote:

Aia la posta a pipait plicul de parca continea 6 “cojones” 😯

Primit! Mersi mult!

07Ex
    Keymaster

Ovidiu, s-ar putea ca cineva de aici sa vina in Romania intr-o luna. Iti voi trimite banii prin persoana respectiva, OK? Cate bratari ai prentru mine si cat iti datorez? :)

ovidiu
    Member

In ce priveste bratarile pentru mine – 5 seturi (25 ron)- doar ca prin pachet postal pot ajunge la mine.
    Ce zici Ovidiu? Mi le poti trimite prin pachet.
    Pun pe adresa ta de e-mail adresa mea postala. Totodata vei gasi adresa mea de e-mail pentru a pute coresponda.
    Daca vrei, ai timp si reusesti sa le trimiti voi face plata ramburs (25 ron+cheltuieli postale) sau poate platesc inainte prin mandat postal.
    Cum crezi.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

viorelursu
    Member

As vrea si eu o bratara, cred ca pot lua vreo 3-4, in cazul in care nu se poate doar una, dar chiar 10…..
    Ce ziceti, se poate ?

Ultras
    Member

Daca ajungi azi la Nicu (langa stadion), la meci, iti dau eu 2. Daca nu, vorbesti cu Ovidiu. Iti primit pm cu telefonul meu…

cameliu
    Member

ultrasro e cu bratarile.
    Acum e in drum spre Vaslui probabil.

viorelursu
    Member

Pana la National – Sportul de pe 8 aprilie nu am timp sa ajung la vreun meci. Poate atunci…
    Multumesc de raspunsuri, oricum.

razvanR
    Member

Cine mai doreste bratari siliconice aniversare SPORTUL STUDENTESC 90 ANI la pretul de 10 lei setul de doua bucati (una alba si una neagra) sa se inscrie aici si le va avea la meciul cu Bacaul sau Steaua.

07Ex
    Keymaster

Pai eu am facut o comanda prin Ovidiu, dar am asteptat ca frati-miu sa se duca in Romania sa le ridice de la unul din voi. El va veni la inceputul lui iunie asa ca Ovidiu, trimite-mi te rog numarul tau de tel. prin e-mail sau prin MP ca sa te poata suna frati-miu cand vine in Romania. Merci mult.

Pentru cei care locuiesc in Canada si in State, puteti sa ma contactati pe mine daca aveti nevoie de bratari siliconice si vi le trimit de aici.

dAKuL_maniaK
    Member

Vreau si eu bratari cu Sportul.. :P Ma consider inscris :D

ultrasro
    Member

Sau vorbim pe mesaj privat sa-ti dau mobilul meu ca sa cumperi cate bratari vrei, dar nu mai mult de cateva sute ;) de bucati

ultrasro
    Member

Cine mai vrea bratari, hai ca mai avem ;)

ashone
    Member

@ultrasro wrote:

la meciu cu iasiu sigur vindeai 100 fulare!!!!! numai la noi in peluza!!!!!!

07Ex
    Keymaster

Marfa bratarile Ovidiule. Multam mult pentru ele.

Giani
    Member

@ashone wrote:

@ultrasro wrote:

la meciu cu iasiu sigur vindeai 100 fulare!!!!! numai la noi in peluza!!!!!!

La meciu cu Steaua dadea si 500, daca bateam. Mai greu ar fi fost cu recuperatul banilor.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 45 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.