Calaii!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 91 total)
 • Author
  Posts
 • #50535
  cameliu
  Member

  M-am gindit sa deschidem un topic despre calaii Sportului Studentesc!
  Sper sa auzim doar de “bine” de ei!

  Si ca sa fie un inceput bun:

  Afaceri federale – Teapa de 1 miliard de lei

  Bisaptamanalul Kicker Sport, la care directorul general al FRF detine 50% din actiuni, a incercat sa-si achite cheltuielile aferente tipografiei cu cecuri fara acoperire.

  Kicker Sport a aparut pe piata romanesca la 5 iunie, avandu-l pe Ionut Lupescu in frunte cu 50% actiuni. Strategia aplicata la nivel de piata a facut ca vanzarile revistei sa fie de doar 6% din tiparul comandat. Au inceput sa apara dificultatile. Astfel, Kick Sport Media SRL a avut deja un conflict major care a pus-o in fata variantei de a opri aparitia publi-catiei. “Atunci cand a fost scadenta, am avut surpriza sa vedem ca biletele de ordin emise nu aveau acoperire. Au platit in ultima clipa. Luni, daca nu vin cu banii la zi, nu ii mai tiparim”, a declarat Liviu Moraru, director general al Regiei Autonome “Monitorul Oficial”. Suma in cauza era de aproape 1 miliard de lei vechi. Emiterea unor ordine de plata fara acoperire bancara poate intra sub incidenta penala. Firma poate intra pe lista rau-platnicilor inregistrati la BNR, riscand sa piarda potentialele credite cerute pentru dezvoltare.

  SOMATIA. La data de 24 iulie, “Monitorul Oficial” ii atentioneaza pe cei de la Kicker ca au “uitat” sa dea drumul la bani conform biletelor de ordin emise

  SURPRINS
  “Eu nu am mai trecut de doua luni pe la revista. Trebuie sa vad despre ce e vorba. Imi e greu sa cred ca avem aceste probleme. Ma va lamuri Bogdan Popescu, directorul publicatiei” – Ionut Lupescu, actionar Kicker

  INSELACIUNE
  “Din punct de vedere penal, aceasta fapta se poate constitui in inselaciune. Se poate lasa cu privare de libertate de la 3 la 15 ani!
  Asta indiferent ca pana la urma s-a achitat suma respectiva” – Nicolae Cladoveanu, jurist

  #75592
  Radu Dobrin
  Member

  asta a fost postul saptaminii 😆 😆 😆

  unde a fost publicat articolul?

  #75593
  cameliu
  Member

  @Radu Dobrin wrote:

  asta a fost postul saptaminii 😆 😆 😆

  unde a fost publicat articolul?

  Jurnalul

  #75594
  Giani
  Member

  La multi ani, cainescule. Urmatorul sa fie tzuicea.

  #75595
  cameliu
  Member

  Despre echipa curata fara datorii… Oare???

  Din Jurnalul:

  Pandurii – Sponsori cu datorii uriase

  03 August 2006 | de Ovidiu Ciutescu, Vicentiu Neagoe

  Pe lista marilor datornici la Bugetul de Stat, data publicitatii de ANAF, figureaza si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, cu 69 de milioane RON, circa 20 de milioane de euro este principalul sponsor al gorjenilor.

  In cazul unei asemenea datorii, devine esential modul in care o echipa din Liga 1 ar putea sa mai continue activitatea competitionala. Asta chiar daca finantatori la echipa lui Marin Condescu mai sunt Consiliul Local Tg. Jiu, Centrala Energetica Turceni, Centrala Energetica Rovinari, Artego si Sindicatele Miniere.

  LINISTE. Cu toate acestea, in orasul lui Brancusi, conducerea clubului nu tremura de frica lui Bodu. Presedintele Marin Condescu este destul de linistit: “Datoriile alea sunt ipotetice. Ele provin din HG 114/2005, in urma careia a trebuit sa cheltuim acesti bani cu disponibilizarea a 7.500 de oameni si de la retehnologizare. Acum, la Senat, exista un proiect de lege prin care suma respectiva ni se va returna si datoria va fi stearsa. Asa ca, dusmanii nostri sa stea linistiti. Pandurii traiesc, indiferent de aceste probleme”.

  AJUTOR. Condescu spune ca echipa nu are treaba cu potentialele datorii ale sponsorilor: “Chiar de ar fi reale, noi nu traim din sponsorizare. Societatile fondatoare vin cu bani din cotizatiile benevole ale angajatilor! In medie, cei 16.000 de muncitori cotizeaza cu 50 RON lunar. Pe langa asta, municipalitatea mai asigura 12 miliarde vechi anual, iar Artego vine cu 5 miliarde ROL. Avem circa 2 milioane de euro asigurati fara probleme”. Liderul minerilor spune ca Primaria va mai construi in 2006 alte sase terenuri de fotbal sintetice la stadion.

  PACE MINEREASCA
  “Nu e corect ca eu sa platesc la zi banii catre bugetul statului si altii sa transfere jucatori si sa-si faca echipe! Lumea se asteapta sa vorbesc si despre Jiul, ca le vine perioada de gratie. Am facut o pace alba ca sunt tot mineri de-ai nostri”
  Marin Condescu
  presedinte Pandurii Tg. Jiu.

  #75596
  adi
  Member

  Mai precis, la 30.06.2006 (in euro), conform http://www.mfinante.ro sau http://www.marketalerts.com/flash.php :

  Bugetul de Stat 18,571,560 (din care TVA 12,698,282 si penalitati 4,671,043)
  TOTAL DATORII RESTANTE: EUR: 19,090,191
  Stadiul: “s-a transmis instiintare de plata”

  Altfel, DINAMO 1948 SA apare fara datorii ???

  Pe aceste liste actualizate trimestrial apar doar societatile comerciale si regiile autonome. De aceea nu am putut gasi datoriile de la Sportul, Steaua etc.

  #75597
  adi
  Member

  De pe situl ANAF
  http://anaf.mfinante.ro/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_1AD8/.cmd/ad/.ar/sa.spf_ActionListener/.c/6_0_K74/.ce/7_0_1ADC/.p/5_0_13KU/.d/0;jsessionid=0000d7_5oJwLIBVZb5uHKDyxGfB:v9jbjpn1?PC_7_0_1ADC_spf_strutsAction=%212fdetalii.do%213furl%3D%212fstatic%212f3%212fAnaf%212fControl_FC.National_2006iunie12.htm%2126sjudet%3DAnaf%2126index%3D0%2126categoriebunuri%3D0#7_0_1ADC
  12 iunie 2006

  C O M U N I C A T D E P R E S A

  Referitor la activitatea de control desfasurata de inspectorii fiscali din cadrul Directiei Antifrauda Fiscala ANAF la Asociatia Fotbal Club National 2000, la Societatea Comerciala Fotbal Club National 2000 si la Asociatia Pro National, Serviciul de Comunicare si Relatii Publice va transmite urmatoarele:
  · ANAF a făcut plângere penală împotriva lui Gino Iorgulescu, Constantin Dumitru Iacov şi Florin Ciobanu
  · Au fost descoperite ilegalităţi în transferul a cinci jucători de la FC Naţional la Poli Timişoara

  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a depus luni, 12.06.2006, o plângere penală împotriva administratorului clubului de fotbal FC Naţional, Constantin Dumitru Iacov, a preşedintelui Asociaţiei Pro Naţional, Gino-George Iorgulescu şi a preşedintelui Asociaţiei SC Fotbal Club Naţional 2000, Florin Ciobanu. Cei trei sunt acuzaţi de săvârşirea mai multor fapte, respectiv:
  a) omisiunea cu ştiinţă a înregistrărilor în contabilitate, având drept consecinţă denaturarea veniturilor;
  b) omisiunea evidenţierii în actele contabile a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate;
  c) reţinerea şi nevărsarea, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, a sumelor reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere de sursă;
  d) nevirarea la bugetul asigurărilor sociale de stat a contribuţiei de asigurări sociale, reţinută de la asigurat;
  e) nevirarea la bugetul asigurărilor pentru şomaj a contribuţiei la fondul de şomaj.

  Faptele enumerate sunt prevăzute şi pedepsite prin prevederile Legii Contabilităţii, Legii pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, Legii privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale şi Legii privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.

  Plângerea penală se întemeiază pe dispoziţiile legilor menţionate şi a fost depusă în urma unor controale efectuate la Asociaţia Fotbal Club Naţional 2000, la Societatea Comercială Fotbal Club Naţional 2000 SA şi la Asociaţia Pro Naţional.

  Verificările au fost făcute la solicitarea Direcţie Generale a Finaţelor Publice a judeţului Timiş, având ca principal obiectiv transferul jucătorilor CARAMARIN GABRIEL, COMAN GIGEL, CANU GABRIEL, OLAH ADRIAN şi JONATHAN MCKAIN de la FC NAŢIONAL la FCU POLITEHNICA TIMIŞOARA.
  Din verificarile efectuate, au rezultat, in principal urmatoarele:
  I. ASOCIATIA FOTBAL CLUB NATIONAL 2000.
  Aceasta asociatie a transferat la FCU POLITENNICA TIMISOARA jucatorii CARAMARIN GABRIEL, COMAN GIGEL, CANU GABRIEL, OLAH ADRIAN, in lunile ianuarie si iunie 2005, valoarea totala a acordurilor de transfer fiind de 1.450.000 USD.
  S-a constatat ca asociatia verificata nu a incasat nici o suma de bani ca urmare a acestor transferuri, suma de 1.450.000 USD incasandu-se integral, in mod nejustificat, in conturile unei alte entitati juridice, respectiv ASOCIATIA PRO NATIONAL.
  Facem mentiunea ca, potrivit dosarului de executare silita aflat in gestiunea Administratiei Finantelor Publice a sectorului 5, ASOCIATIA FOTBAL CLUB NATIONAL 2000 avea datorii totale, restante, la bugetul general consolidat de 15.826.907 RON din care debite cu stopaj la sursa, restante, in valoare totala de 6.391.038,02 RON.
  Asociatia verificata avea instituite popriri pe toate conturile bancare deschise la banci cu sediul in Romania, in vederea recuperarii debitelor restante la bugetul general consolidat, conform prevederilor OG nr.92/2003 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

  In concluzie, prin incasarea nejustificata a sumelor provenite din acordurile de transfer, mentionate mai sus, intr-o alta entitate juridica, respectiv ASOCIATIA PRO NATIONAL, care nu avea nici o calitate in aceste acorduri, asociatia verificata s-a sustras in mod intentionat de la plata obligatiilor restante la bugetul general consolidat.
  De asemenea, s-a constatat ca asociatia verificata nu a virat nici suma de 6.391.038,02 RON reprezentand obligatii bugetare cu stopaj la sursa. Consideram ca pentru aceste fapte, responsabilitatea revine presedintelui asociatiei verificate, respectiv domnului CIOBANU FLORIN.

  II. La SOCIETATEA COMERCIALA FOTBAL CLUB NATIONAL 2000 SA.

  In data de 04.07.2005 jucatorul Jonathan McKain a fost transferat de la contribuabilul verificat la FCU POLITEHNICA TIMISOARA contra sumei de 1.100.000 USD. Conform acordului de transfer, 90% din suma de transfer va primi Baroque Trading Ltd si 10 % SC FOTBAL CLUB NATIONAL SA.
  S-a constatat insa, ca din suma de 1.100.000 USD, care i se cuvenea, potrivit acordului de transfer, contribuabilul verificat a inregistrat pe veniturile societatii numai suma de 110.000 USD, echivalent lei, prin facturarea ei catre Baroque Trading Ltd, persoana juridica straina si nu prin facturarea integrala catre FCU POLI TIMISOARA, conform prevederilor legale.
  De asemenea, s-a mai constatat, ca suma de 110.000 USD, facturata catre Baroque Trading Ltd, a fost incasata in lei, de la ASOCIATIA PRO NATIONAL, entitate juridica care nu avea nicio calitate in aceasta tranzactie.
  Astfel, se constata ca societatea verificata nu a inregistrat pe veniturile societatii, in mod nejustificat, suma de 990.000 USD aferenta acordului de transfer al jucatorului Jonathan Mckain.
  In acelasi timp, prin neinregistrarea acestei sume pe veniturile societatii, s-a diminuat in mod nejustificat si valoarea impozitului pe profit aferent acestor venituri cu suma de 478.621,44 RON (adica 2.991.384 RON * 16%).
  Consideram ca responsabilitatea pentru aceste fapte revine administratorului societatii respectiv domnul IACOV DUMITRU
  CONSTANTIN.

  Alte gainarie: transferul lui Bratu, la:
  http://anaf.mfinante.ro/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_1AD8/.cmd/ad/.ar/sa.spf_ActionListener/.c/6_0_K74/.ce/7_0_1ADC/.p/5_0_13KU/.d/0;jsessionid=0000d7_5oJwLIBVZb5uHKDyxGfB:v9jbjpn1?PC_7_0_1ADC_spf_strutsAction=%212fdetalii.do%213furl%3D%212fstatic%212f3%212fAnaf%212fControl_FC.National_2006iunie12.htm%2126sjudet%3DAnaf%2126index%3D0%2126categoriebunuri%3D0#7_0_1ADC
  Mi-e sila sa o mai postez.

  #75598
  adi
  Member

  Referitor la firmele mentionate de Cameliu, am facut azi niste verificari:
  1. Kick Sport Media SRL Bucuresti (CUI 18631187) are 2 asociati: Ioan Angelo Lupescu (n. 09.12.1968) 50% si Pop Andreea Ralu (n. 05.07.1974) – 50%. Singurul administrator este Ioan Angelo Lupescu. Firma e inmatriculata in 03.05.2006 si a emis deja 2 bilete la ordin fara acoperire, raportate in CIP la data de 18.07.2006, pentru suma de 31.408 ron. Cinste lui 😆
  2. Onest Prod Impex SRL Bucuresti (CUI 32282) are 3 asociati printre care si Prunea Florian (n. 08.08.1968) cu 35%. Palmaresul firmei:
  – este in lichidare
  – n-a depus bilanturile la 2002, 2003, 2004
  – are 17 cecuri emise fara acoperire, inregistrate in CIP in perioada august – noiembrie 2002, pentru o suma totala de

  Din cate stiu eu, doar cecurile fara acoperire pot atrage urmarirea penala a administratorilor, nu si biletele la ordin; asta din fericire pentru Lupescu, administrator in firma sus-mentionata. Dar e tanar si are timp, asa ca “now we wait” vorba reclamei la bere.

  Legea asupra cecului nr. 59/1934, actualizata la 14.10.1994:
  Art. 84. – Se va pedepsi cu amendă …… şi închisoare de la 6 luni pînă la 1 an, afară de cazul cînd faptul constituie un delict sancţionat cu o pedeapsă mai mare, în care caz se aplică această pedeapsă:

  2. Oricine emite un cec fără a avea la tras disponibil suficient, sau după ce a tras cecul şi mai înainte de trecerea termenelor fixate pentru prezentare, dispune altfel, în total sau în parte de disponibilul avut.

  Ca fapt divers, firma pe care functioneaza hotelul lui Dumitru Dragomir din Baneasa se numeste …. Bodu SRL.

  #75599
  Giani
  Member

  Confirm, va ia rasul cand vedeti cum potaile moraliste, cainescu si tzuicea, se ocupa cu fentarea fiscului. Ma intreb, p-astia cine ii leaga?

  #75600
  cameliu
  Member

  Vadim nu-l mai vrea pe Mitica Dragomir in PRM

  08.08.2006
  Surse din PRM ne-au declarat ca liderul Corneliu Vadim Tudor nu-l mai doreste in partid pe Mitica Dragomir, iar, la ultima sedinta, i-a promis presedintelui LPF ca nu-l prinde toamna ca membru al PRM. De altfel, Vadim Tudor a anuntat, la OTV, inaintea sedintei de partid, ca „un membru al PRM – nu dau nume, stie el la cine ma refer – m-a mintit, iar eu nu sport mincinosii“.
  Potrivit acelorasi surse, „minciunile“ se refera la datoriile Sportului Studentesc (6 milioane, in loc de 300.000 de dolari), umflate in fata liderului PRM, si la localurile din Herastrau despre care Mitica Dragomir i-a spus lui Vadim ca are autorizatii.
  Andi Topala

  #75601
  stefan
  Member

  “In toate tarile exista asociatii care ii reprezinta pe fotbalisti. Credem ca si noi, FRF, in ultimul timp, acordam o mai mare importanta opiniilor fotbalistilor, cei care fac de fapt spectacolul in fotbal. Noi suntem doar administratori” – Florin Prunea, director al Departamentului de relatii internationale al FRF

  Declaratie facuta in Jurnalul. Ce ipocrit!
  Azi este ziua lui. Aveti sugestii de cadou?

  #75602

  Un plici sa prinda cu el mustele si tantarii de langa capul lui Keneth Anderson.(Remember ’94) 😆

  #75603
  adi
  Member

  Propun sa-l daruim cu un tricou cu abuzurile impotriva SSB.

  #75604
  ion
  Member

  Eu propun ca din acest moment Sandu Mircea sa fie apelat de noi cu porecla “Tiganu” sau “Iuda”.Nu mai e nevoie sa explic de ce…

  #75605
  Giani
  Member

  @ion wrote:

  Eu propun ca din acest moment Sandu Mircea sa fie apelat de noi cu porecla “Tiganu” sau “Iuda”.Nu mai e nevoie sa explic de ce…

  Cu prima porecla nu sunt de acord: abia ne asteapta sa ne mai si depuncteze in clasament (poate fi considerata o porecla cu nuanta discriminatorie). Iuda… de acord. Sau mai bine “Albitura”, asta a-propos de hobbyurile familiei.

  In ce priveste ziua lui tzuicea, eu va propun sa ii facem cadou un pardesiu. Cunoaste cineva un tamplar bun?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 91 total)
 • The forum ‘Sezon 2008-2009 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.