Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Calcule referitoare la castigarea titlului
- This topic has 98 replies, 23 voices, and was last updated 16 years, 10 months ago by
Giani.
-
AuthorPosts
-
April 30, 2006 at 11:36 am #50509
lucian
Memberteoretic putem castiga campionatul:
victorii pe linie pana la final in conditiile in care:
-rapid bate steaua diseara;
-steaua mai pierde un meci pana la sfarsit;majoritatea noastra spera la macar un loc de UEFA. In momentul de fata acesta poate fi obtinut (sintem mai aproape ca niciodata in ultimii ani de el) daca:
– terminam pe locul 2,
sau daca:
– terminam pe locul 3 cu conditia ca rapid sa castige cupa si sa ocupe pozitia a 2 a in clasament; daca ei castiga campionatul, Nationalul + echipa de pe locul 2 merg in UEFA; daca Nationalul castiga cupa, de asemenea nu ne ajuta locul 3!Dat fiind faptul ca in ecuatiile de mai sus, nu apare Steaua, cred ca meciul decisiv (cel putin pentru UEFA) va fi cel din Giulesti din etapa a 29 a!
practic, vom vedea ce ne rezerva urmatoarele etape! cert este ca vom termina mai mult ca sigur in primele 4! trebuie sa ne mandrim cu o asa echipa si cu evolutia din acest campionat!
cinste lor studentilor!
April 30, 2006 at 11:43 am #74377ultrasro
MemberSteaua apare in ecuatie deoarece jucam cu ei in Regie!
April 30, 2006 at 1:32 pm #74378cameliu
MemberMie mi-e frica inca de Dinamo…
Cu o diferenta de 2 goluri ieri, am fi avut avantaj la directe… Ne permiteam o infringere daca ei ar face un egal.
Asa, la egalitate de puncte ar fi avantajati… Si Dinamo are meciuri relativ usoare exceptind ultima etapa la Timisoara.
Mai vedem!April 30, 2006 at 1:45 pm #7437907Ex
KeymasterEu pe Dinamo nu-i vad facand nici macar un egal in ultima etapa la Timisoara. Stiu ca Timisoara se mobilizeaza cel mai mult pentru mecirile cu Dinamo asa ca s-ar putea ca in tribune sa fie 40000 de suporteri anti Dinamo iar Poli sa-i bata pe caini.
In privinta noastra, noi ar trebui sa cam batem tot de acum si pana la sfarsitul campionatului ca sa visam la castigarea campionatului, dar mai avem nevoie si de un pic de noroc. Diseara Steaua sa piarda sau in cel mai rau caz sa faca un egal in Giulesti iar pe urma Steaua sa mai piarda cel putin un meci, dar sincer sa fiu nu stiu de unde. Nu-i vad pierzand cu Pandurii miercuri acasa, cu Bistrita sau la Bacau iar nu-i vad sa piarda puncte. Cel mai probabil ar fi sa piarda la Cluj sau sa faca un egal la Petrosani.
April 30, 2006 at 4:36 pm #74380louveteau
Member@lucian wrote:
teoretic putem castiga campionatul:
cinste lor studentilor!
Ar fi fantastic!!!!!!!!!!
Va astept in Elvetia in cupa EuropeanaApril 30, 2006 at 6:56 pm #7438107Ex
KeymasterVad ca pana una alta scorul din Ghencea ne avantajeaza din ce in ce mai mult pe noi in drumul catre titlu. Sa speram ca vom reusi sa-i batem si pe Steaua si pe Rapid.
April 30, 2006 at 7:38 pm #74382ultrasro
MemberEchipa poate juca un fotbal eficient in continuare si se poate intampla orice!
April 30, 2006 at 7:48 pm #74383cameliu
MemberSe baga si Mitica in calcule! 😆 😆 😆
Dragomir: ”Daca Sportul castiga cu Steaua, ei iau campionatul”
Dumitru Dragomir vede, dupa victoria Rapidului in Ghencea, un final de campionat in care trei echipe se bat pentru titlu.
“Trei echipe pastreaza sanse la titlu: Steaua, Rapid si Sportul. Daca Sportul castiga cu Steaua, ei iau campionatul”, a spus Mitica duminica seara.
“Cine pierde un singur meci a pierdut campionatul. Sportul nu e o surpriza pentru mine, pentru ca acolo s-a muncit bine. Siman este un bun patron”.
Onlinesport
April 30, 2006 at 8:00 pm #74384stefan
MemberOpinie din capitala Europei: Europa este tot mai aproape de Sportul! Totul merge excelent in acest retur, impecabil (vezi Steaua – Rapid)!
Bravo baieti! Bravo si galeriei, sper ca asta va aduna noi suporteri! Daca mergem in cupa europeana, nu-mi fac probleme de lot, probabil ca atunci lumea va dori sa stea la Sportul!
Tot asa, urmeaza Steaua! Si astia sunt pe urmele lui Dinamo, cu Beeecali in frunte! Degringolada incepe si acolo si mai meciuri delicate pana la sfarsit!PS: Mitica e el cam bandit dar stie ce spune. Au mai spus-o si altii in ultimele saptamani!
April 30, 2006 at 9:19 pm #74385razvanR
MemberEu zic sa nu facem nici un calcul. Matematic orice este posibil.
April 30, 2006 at 10:10 pm #74386razvanR
MemberSiman a spus adineauri la Procesul Recursul Etapei ca jucatorii au prima de obiectiv, nu de meci si pentru fiecare clasare intre locul 1 si 14 este prevazuta o alta suma.
Pentru locul 1 este vorba de o suma in jurul a 30.000 dolari, asa ca jucatorii trebuei sa faca calcule, nu noi.
April 30, 2006 at 10:17 pm #74387lucian
Memberprima propozitie din calculele anterioare ne-a fost confirmata (steaua a pierdut cu rapidul)
daca iesim cu bine din urmatoarele 2 etape, cu siguranta ca meciul cu steaua va decide ce sanse vom avea in continuare! ganditi-va ca daca vrem un loc pe stadion probabil ca va trebui sa ajungem cu cel putin o ora inainte de acel meci (probabil si rapidistii din crangasi ne vor sustine neconditionat)!
in urmatoarele 2 etape steaua si rapidul joaca cu gloria bistrita (singura care le-a batut pe amandoua in tur), rapidul mai are cu farul, iar steaua cu cfrul. nu sint meciuri jucate inainte, la fel cum nici meciul nostru cu iasiul nu este clar in favoarea noastra! dinamo are cu jiul (d) si vasluiul (a)! sigur celelalte 3 vor mai pierde puncte! parerea mea este ca noi trebuie sa tratam fiecare meci asa cum le-am gandit pe toate din retur. am mare incredere in nea gigi ca o sa aiba grija sa le insufle jucatorilor ca meciul urmator este indiscutabil cel care conteaza mai mult si mai mult si o sa pregateasca totul asa cum trebuie!
May 1, 2006 at 2:44 pm #74388MARIUS M.
MemberESTE PREA DEVREME SA NE GANDIM LA TITLU. RAPID ESTE O ECHIPA MAI SOLIDA IN APARARE DECAT NOI, IAR STEAUA SE POATE DISTANTA LA 5 PUNCTE DE NOI.
PARTICIPAREA IN CUPA UEFA AR REPREZENTA ORICUM O MARE PERFORMANTA PENTRU CLUBUL NOSTRU.
SUNT SUPORTER SPORTUL DE 22 DE ANI SI NU AM FOST LA FEL DE INCANTAT DE REZULTATELE ECHIPEI DE LA MECIUL CU BRONDBY DIN ’88 – MECI DE REFERINTA; CHIAR DACA APOI AU URMAT INFRANGERILE CU VERONA.
CEL MAI GREU MECI ESTE CEL CU POLI IASI DE SAPTAMANA ACEASTA. IESENII AU O ECHIPA INCOMODA (AU BATUT SI CFR-UL ACASA) SI NE-AU FACUT PROBLEME SI CAMPIONATUL TRECUT. SUNT O ECHIPA ARTAGOASA, IAR POPA E UN ANTRENOR BUN.:
:
:
May 1, 2006 at 3:01 pm #74389louveteau
Member@MARIUS M. wrote:
ESTE PREA DEVREME SA NE GANDIM LA TITLU. RAPID ESTE O ECHIPA MAI SOLIDA IN APARARE DECAT NOI, IAR STEAUA SE POATE DISTANTA LA 5 PUNCTE DE NOI.
PARTICIPAREA IN CUPA UEFA AR REPREZENTA ORICUM O MARE PERFORMANTA PENTRU CLUBUL NOSTRU.Dar niciodata este prea devreme sa vizem………… 😉
May 1, 2006 at 6:18 pm #74390Anonymous
Guestdac neam clasa pe podium as fi foarte fericit sa faca jiucatori nostri o performanata si ptr noi si ptr ei scz de deranj
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2005-2006 Season – Divizia A’ is closed to new topics and replies.