Calcule referitoare la castigarea titlului

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Calcule referitoare la castigarea titlului

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 99 total)
  • Author
    stefan
    Member

E clar ca ne trebuie cele 6 puncte de la moldoveni. Cred ca baietii sunt cu capul pe umeri si vor juca la fel ca pana acum. Nici de meciul cu Steaua nu mi-e teama. Pana atunci vom sti mai bine pe ce teren ne aflam – se decide si Cupa, se termina si restantele Stelei. Ce nu-mi suna deloc bine in noua conjunctura este turneul in SUA, care va pune o pauza exact intre jocurile cheie si sper sa nu ne pierdem ritmul pana in iunie. Oare cati studenti vor fi selectionati (si asta este un amanunt care are relevanta)?

dragos
    Member

nu vreau sa fac calcule….au facut altii in locul meu.

prefer, sa ma bucur de fiecare victorie si-apoi o sa vedem ce si cum….

Giani
    Member

In primul rand: la egalitate de puncte cu Dinamo avem avantaj in prisma rezultatelor directe, intrucat se aplica si regula golurilor marcate in deplasare, numai la egalitate perfecta se aplica si criteriul golaverajului. Trebuie sa batem in toate cele cinci meciuri si sa ne rugam ca Steaua sa piarda cel putin trei puncte, ceea ce nu ar fi exclus, echipe precum Gloria (care trage evident pentru Rapid, asadar atentie in ultima etapa!) sau CFR isi vor vinde foarte scump pielea. Pauza este, cred eu, benefica: este mai dificil sa disputi doua meciuri cu o asemenea miza intr-un interval de 6-8 zile. Dar nu avem voie sa pierdem absolut inci un punct.

Zibling
    Member

Eu sunt un suporter fanatic al Sportului Studentesc, dar totusi nu-mi fac calcule. Sunt foarte constient ca probabil niciodata echipa din Regie nu va mai fi atat de aproape de cucerirea titlului, dar in conditiile date, eu unul as fi supermultumit si cu un loc 2 care ne-ar duce in Cupa UEFA automat.

Insa, tragand linie va fi un sezon fenomenal, iar locul 3 zic eu ca nu avem voie sa-l pierdem. Dinamo va fi sub noi in clasamentul final.

lucian
    Member

si eu sint de acord cu tine ca a fost cel mai bun sezon de dupa revolutie (au trecut deja 15 ani de atunci) si e cazul sa ne bucuram pe deplin

ce va fi va fi, merita totusi sa facem calculele pentru ca daca nu acum, cine stie cand vom mai avea ocazia asta! orice s-ar intampla (mai jos de locul 4 nu vad cum sa aterizam) nu pot fi decat mandru anul de exceptie pe care il avem!!

sorin
    Member

—din Adevarul

Steaua este campioană pe hârtie
    de Cristian Predan

Cele cinci etape rămase de disputat din acest retur pregătesc unul dintre cele mai încinse finaluri de campionat din istorie. Nu mai puţin de patru echipe, Rapid, Sportul, Steaua şi Dinamo, au şanse reale la titlu, prim-planul fiind totuşi luat de duelul dintre giuleşteni şi gruparea din Ghencea. Conform calculelor realizate de ziarul Adevărul, roş-albaştrii au, în continuare, prima şansă la titlu numai în cazul în care îşi revin rapid după săptămâna neagră care a trecut. “Steaua este deja campioană”, a clamat finanţatorul Gigi Becali. Cu toate acestea, se pare că, la fel ca anul trecut, titlul se va juca până în ultima etapă. Iată avantajele şi dezavantajele contracandidatelor la titlu:
    RAPID. Are cel mai uşor program, jucând acasă trei dintre cele cinci partide rămase. Adversarii nu sunt de temut. Farul a jucat foarte slab în deplasările în Capitală din această primăvară, Gloria nu a pus niciodată probleme în Giuleşti, iar Jiul are toate şansele să fie scăpată de la retrogradare până în ultima etapă. Singurele examene mai dificile pentru giuleşteni sunt deplasarea de la Cluj şi partida împotriva contracandidatei, Sportul Studenţesc. În plus, jucătorii lui Răzvan Lucescu au un moral foarte bun şi o motivaţie pe măsură pentru câştigarea primului event din istoria clubului.
    SPORTUL. Prinşi surprinzător în vâltoarea luptei pentru titlu, “studenţii” au dezavantajul lipsei de experienţă în partidele jucate la acest nivel. Sportul are, de asemenea, cel mai greu program, urmând să înfrunte Steaua şi Rapidul. Aceste dezavantaje sunt compensate, în parte, de forma de zile mari a echipei şi de lipsa de presiune, factori care vor transforma echipa din Regie cel puţin într-un arbitru al luptei pentru titlu.
    STEAUA. Campioana are moralul la pământ după eliminarea din Cupa UEFA şi înfrângerea cu Rapid. Totuşi, roş-albaştrii au experienţa campionatului trecut, când au trecut prin clipe şi mai grele. Marele avantaj al steliştilor îl reprezintă cele două partide restante, cu echipe modeste care, în mod normal, vor aduce şase puncte în cont. În plus, titlul este singurul obiectiv al clubului, astfel că elevii lui Olăroiu au de ce să joace cu cuţitul la os toate partidele rămase.
    DINAMO. La forma arătată în ultima lună, “câinii” nu au şanse teoretice la câştigarea titlului. Chiar dacă îşi revine, echipa din ştefan cel Mare are un program greu, cu deplasări la FC Argeş şi la Poli Timişoara, în ultima etapă, dorinţa de revanşă a bănăţenilor fiind deja cunoscută. În plus, disensiunile dintre conducătorii dinamovişti, precum şi antrenorul Florin Marin, depăşit de situaţie, sunt dezavantaje greu de depăşit pentru alb-roşii.

Cu cine joacă rivalele la titlu
    RAPID (49 p)
    Etapa 26
    – Farul (a) – 3 puncte
    Etapa 27
    – Gloria (a) – 3 puncte
    Etapa 28
    – CFR Cluj (d) – 1 punct
    Etapa 29
    – Sportul (a) – 3 puncte
    Etapa 30
    – Jiul (d) – 3 puncte
    Total: 62 puncte

SPORTUL (47 p)
    Etapa 26
    – Poli Iaşi (a) – 3 puncte
    Etapa 27
    – FCM Bacău (d)– 3 puncte
    Etapa 28
    – Steaua (a) – 1 punct
    Etapa 29
    – Rapid (d) – 0 puncte
    Etapa 30
    – Gloria (a) – 3 puncte
    Total: 57 puncte

DINAMO (46 p)
    Etapa 26
    – Jiul (d) – 3 puncte
    Etapa 27
    – Vaslui (a) – 3 puncte
    Etapa 28
    – FC Argeş – 1 punct
    Etapa 29
    – FC Naţional – 3 puncte
    Etapa 30
    – Poli Timişoara – 1 punct

STEAUA (46 p)
    Restanţă etapa 20
    – Pandurii (a) – 3 puncte
    Etapa 26
    – Gloria (d) – 3 puncte
    Restanţă etapa 23
    – FCM Bacău – 3 puncte
    Etapa 27
    – CFR Cluj (a) – 3 puncte
    Etapa 28
    – Sportul (a) – 1 punct
    Etapa 29
    – Jiul (a) – 3 puncte
    Etapa 30
    – Vaslui (d) – 1 punct
    Total: 63 puncte

louveteau
    Member

@sorin wrote:

—din Adevarul

Steaua este campioană pe hârtie
    de Cristian Predan

Cele cinci etape rămase de disputat din acest retur pregătesc unul dintre cele mai încinse finaluri de campionat din istorie. Nu mai puţin de patru echipe, Rapid, Sportul, Steaua şi Dinamo, au şanse reale la titlu, prim-planul fiind totuşi luat de duelul dintre giuleşteni şi gruparea din Ghencea. Conform calculelor realizate de ziarul Adevărul, roş-albaştrii au, în continuare, prima şansă la titlu numai în cazul în care îşi revin rapid după săptămâna neagră care a trecut. “Steaua este deja campioană”, a clamat finanţatorul Gigi Becali. Cu toate acestea, se pare că, la fel ca anul trecut, titlul se va juca până în ultima etapă. Iată avantajele şi dezavantajele contracandidatelor la titlu:
    RAPID. Are cel mai uşor program, jucând acasă trei dintre cele cinci partide rămase. Adversarii nu sunt de temut. Farul a jucat foarte slab în deplasările în Capitală din această primăvară, Gloria nu a pus niciodată probleme în Giuleşti, iar Jiul are toate şansele să fie scăpată de la retrogradare până în ultima etapă. Singurele examene mai dificile pentru giuleşteni sunt deplasarea de la Cluj şi partida împotriva contracandidatei, Sportul Studenţesc. În plus, jucătorii lui Răzvan Lucescu au un moral foarte bun şi o motivaţie pe măsură pentru câştigarea primului event din istoria clubului.
    SPORTUL. Prinşi surprinzător în vâltoarea luptei pentru titlu, “studenţii” au dezavantajul lipsei de experienţă în partidele jucate la acest nivel. Sportul are, de asemenea, cel mai greu program, urmând să înfrunte Steaua şi Rapidul. Aceste dezavantaje sunt compensate, în parte, de forma de zile mari a echipei şi de lipsa de presiune, factori care vor transforma echipa din Regie cel puţin într-un arbitru al luptei pentru titlu.
    STEAUA. Campioana are moralul la pământ după eliminarea din Cupa UEFA şi înfrângerea cu Rapid. Totuşi, roş-albaştrii au experienţa campionatului trecut, când au trecut prin clipe şi mai grele. Marele avantaj al steliştilor îl reprezintă cele două partide restante, cu echipe modeste care, în mod normal, vor aduce şase puncte în cont. În plus, titlul este singurul obiectiv al clubului, astfel că elevii lui Olăroiu au de ce să joace cu cuţitul la os toate partidele rămase.
    DINAMO. La forma arătată în ultima lună, “câinii” nu au şanse teoretice la câştigarea titlului. Chiar dacă îşi revine, echipa din ştefan cel Mare are un program greu, cu deplasări la FC Argeş şi la Poli Timişoara, în ultima etapă, dorinţa de revanşă a bănăţenilor fiind deja cunoscută. În plus, disensiunile dintre conducătorii dinamovişti, precum şi antrenorul Florin Marin, depăşit de situaţie, sunt dezavantaje greu de depăşit pentru alb-roşii.

Cu cine joacă rivalele la titlu
    RAPID (49 p)
    Etapa 26
    – Farul (a) – 3 puncte
    Etapa 27
    – Gloria (a) – 3 puncte
    Etapa 28
    – CFR Cluj (d) – 1 punct
    Etapa 29
    – Sportul (a) – 3 puncte
    Etapa 30
    – Jiul (d) – 3 puncte
    Total: 62 puncte

SPORTUL (47 p)
    Etapa 26
    – Poli Iaşi (a) – 3 puncte
    Etapa 27
    – FCM Bacău (d)– 3 puncte
    Etapa 28
    – Steaua (a) – 1 punct
    Etapa 29
    – Rapid (d) – 0 puncte
    Etapa 30
    – Gloria (a) – 3 puncte

DINAMO (46 p)
    Etapa 26
    – Jiul (d) – 3 puncte
    Etapa 27
    – Vaslui (a) – 3 puncte
    Etapa 28
    – FC Argeş – 1 punct
    Etapa 29
    – FC Naţional – 3 puncte
    Etapa 30
    – Poli Timişoara – 1 punct

STEAUA (46 p)
    Restanţă etapa 20
    – Pandurii (a) – 3 puncte
    Etapa 26
    – Gloria (d) – 3 puncte
    Restanţă etapa 23
    – FCM Bacău – 3 puncte
    Etapa 27
    – CFR Cluj (a) – 3 puncte
    Etapa 28
    – Sportul (a) – 1 punct
    Etapa 29
    – Jiul (a) – 3 puncte
    Etapa 30
    – Vaslui (d) – 1 punct
    Total: 63 puncte

Scusati-ma eu nu prea ma pricep nici cu limba româna, nici cu futbol, chiar daca l-urmaresc si ma uit la meciuri fiecare duminca seara pe TVRI.
    Dmnle Predean lasa Sportul pe locul 3, adica in cupa UEFA daca Rapid câstiga cupa României. Dar el pleaca din supositia ca “studentii n-au experienta la acest nivel. Dar ultimul meci la acest nivel a fost de studentii 4-5 cu Dinamo. Asa cred ca n-are nici un rost sa calculam, asteptam si speram cine stie ce va fi. Orcum eu sper in o victorie Studentilor.

sorin
    Member

eu cred ca e un avantaj ca Sportul sa fie considerata ca lipsita de experienta…

Ultras
    Member

@Giani wrote:

In primul rand: la egalitate de puncte cu Dinamo avem avantaj in prisma rezultatelor directe, intrucat se aplica si regula golurilor marcate in deplasare, numai la egalitate perfecta se aplica si criteriul golaverajului. Trebuie sa batem in toate cele cinci meciuri si sa ne rugam ca Steaua sa piarda cel putin trei puncte, ceea ce nu ar fi exclus, echipe precum Gloria (care trage evident pentru Rapid, asadar atentie in ultima etapa!) sau CFR isi vor vinde foarte scump pielea. Pauza este, cred eu, benefica: este mai dificil sa disputi doua meciuri cu o asemenea miza intr-un interval de 6-8 zile. Dar nu avem voie sa pierdem absolut inci un punct.

avantaj Dinamo… 0-2 in Regie si 5-4 in Groapa…

sorin
    Member

Tinte in miscare
    Teoretic in patru, lupta pentru titlu se da in trei, pentru ca Dinamo pare scoasa din circuit de evolutiile lamentabile ale echipelor care o compun: aceea cu Florentin Petre capitan, cea tehnica si cea executiva. Raman Steaua, Rapid si Sportul, conform punctelor acumulate presupunand ca „rosalbastrii“ chiar nu se vor incurca in restantele cu Pandurii si FCM Bacau. Dupa calitatea jocului prestat, ordinea favoritilor ar putea fi Rapid, Sportul, Steaua, iar dupa modul in care isi urmaresc „tinta“: Sportul, Steaua si Rapid. Asta pentru ca giulestenii incep sa-si piarda din vizor propriul obiectiv, avand teama blaturilor trecute si viitoare ale Stelei.
    COSTEL IOSIFESCU

Articolul este din: 03 mai 2006
    Atac-online

louveteau
    Member

@sorin wrote:

eu cred ca e un avantaj ca Sportul sa fie considerata ca lipsita de experienta…

Da ai dreptate si eu cred la fel.

cameliu
    Member

Dupa infringerea Stelei la Bistrita in varianta UTOPICA ca batem tot suntem campioni! Depindem doar de noi!

Io va spun inca odata cel mai frica mi-e de Dinamo! Si de egalitatea de puncte cu ei… (sa zicem pt participarea in cupa uefa…)

lucian
    Member

si eu sint de acord cu cameliu… cel putin legat de varianta titlului. daca meritam sa iesim campioni trebuie sa o aratam in meciurile directe cu steaua si rapid si sa nu ne incurcam de ceilalti.

sa incepem step by step cu o victorie maine cu iasiul si cu apoi la bacau. pana la etapa cu steaua, ceilalti sper ca vor mai pierde puncte!

am vazut secvente din meciul lui dinamo si mi-e clar ca au castigat cu mult noroc (a ratat azi unu’ de la jiul 3 ocazii rarisime la 1-1)!!!
    nu m-as teme de ei, pentru ca in ultima etapa au la timisoara unde nu vor castiga. steaua a jucat de 10 ori mai bine ca dinamo azi, dar fotbalul e nedrept uneori…

repet, totul depinde de noi!!!

stefan
    Member

Da’ ce, Dinamo – National din penultima etapa este meci de 1?

Radu Dobrin
    Member

@stefan wrote:

Da’ ce, Dinamo – National din penultima etapa este meci de 1?

avind in vedere performantele bancarilor cu cei disperati dupa puncte…eu as zice ca da :?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 99 total)
  • The forum ‘Sezon 2005-2006 Season – Divizia A’ is closed to new topics and replies.