Calcule referitoare la castigarea titlului

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Calcule referitoare la castigarea titlului

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 99 total)
  • Author
    louveteau
    Member

@lucian wrote:

este un barem care trebuie indeplinit pentru echipele retrogradate, mi se pare ca este vorba de 22 de puncte.

de ex. u craiova a avut tot campionatul asta -2 puncte, pentru ca anul trecut a terminat cu 20 puncte, cand trebuiau indeplinite minim 22!

Mersi mult Lucian
    Regula mi se pare cam ciudata, dar interesanta, amu inteleg dece Craiova are -2 la clasament din Divizia B.

lucian
    Member

vreau sa va anunt ca tocmai mi-am anulat o deplasare in interes de serviciu peste hotare in perioada 6-8 iunie. de ce?

pentru ca atunci este ultima etapa si o sa avem ceva deosebit de sarbatorit….

sper sa nu ma insele simturile..
    pana atunci:
    sportul, hai pe ei….
    ca-s echipa de 2 miei 😈

nicu
    Member

@louveteau wrote:

@lucian wrote:

este un barem care trebuie indeplinit pentru echipele retrogradate, mi se pare ca este vorba de 22 de puncte.

de ex. u craiova a avut tot campionatul asta -2 puncte, pentru ca anul trecut a terminat cu 20 puncte, cand trebuiau indeplinite minim 22!

Mersi mult Lucian
    Regula mi se pare cam ciudata, dar interesanta, amu inteleg dece Craiova are -2 la clasament din Divizia B.

Din cate imi amintesc a fost introdusa dupa cateva campionate in care cate o echipa a terminat pe ultimul loc la distanta mare. In momentul in care echipa stia ca retrogradeaza, trimitea pe teren maseorul, 5 copii de mingi, baiatul presedintelui si partenberii de betie ai antrenorului 😆
    Daca nu ma insel cateva echipe nici nu s-au prezentat la un meci.

Acum, chiar o echipa retrogradata matematic are in teorie pentru ce juca in ultimele etape.

Giani
    Member

Si eu zic ca baietii s-au menajat, atat cu Iasiul cat si cu Bacaul. Si este firesc, in primul rand nu poti sa alergi de nebun chiar in fiecare meci, apoi mai este si o strategie de “adormire” a viitorului adversar.

07Ex
    Keymaster

Am si eu o intrebare la care insa nu am reusit sa gasesc inca un raspuns. Intrebarea se refera la modul in care se adjudeca campioana in cazul in care 3 echipe sunt pe primul loc la egalitate de puncte.

Aici ma refer la ideea ca Steaua, Rapid, si Sportul sa termine campionatul cu acelas numar de puncte, dar noi sa avem avantajul meciurilor directe fata de Rapid dar nu fata de Steaua, Rapid sa aibe avantajul meciurilor directe cu Steaua dar nu cu noi, iar Steaua sa aibe avantajul meciurilor directe cu noi dar nu cu Rapid.

Cine ar iesi campioana?

dAKuL_maniaK
    Member

Cineva zicea pe un intr-un alt topic ca se face clasament in trei.. Nu stiu daca asa e sau nu..

Giani
    Member

@97SiR wrote:

Am si eu o intrebare la care insa nu am reusit sa gasesc inca un raspuns. Intrebarea se refera la modul in care se adjudeca campioana in cazul in care 3 echipe sunt pe primul loc la egalitate de puncte.

Aici ma refer la ideea ca Steaua, Rapid, si Sportul sa termine campionatul cu acelas numar de puncte, dar noi sa avem avantajul meciurilor directe fata de Rapid dar nu fata de Steaua, Rapid sa aibe avantajul meciurilor directe cu Steaua dar nu cu noi, iar Steaua sa aibe avantajul meciurilor directe cu noi dar nu cu Rapid.

Cine ar iesi campioana?

Se face un clasament in trei. De exemplu:
    Rapid – Steaua 0-0 A si 2-0 D
    Sportul – Steaua 1-4 D si 1-0 A
    Rapid – Sportul 0-1 D si (Doamne fereste!) 1-0 A

Atunci clasamentul dintre cele trei formatii ar arata asa:
    1. Rapid 4 2 1 1 3-1 7
    2. Sportul 4 2 0 2 3-5 6
    3. Steaua 4 1 1 2 4-4 4

Si aceasta va fi si ordinea in clasament. Dar egalitatea in trei este foarte putin probabila in clasamentul final. Pentru asta ar trebui ca Steaua sa piarda 4 puncte si noi cu Rapidul 2. Este foarte greu sa se ajunga in aceasta situatie.

crys41
    Member

Este foarte greu sa se ajunga in aceasta situatie.

De ce sa fie foarte greu? Exista o posibilitate, nu?
    Daca s-ar ajunge la 3 echipe pe primul loc va fi cel mai nebun campionat din istorie :lol:.

Trista dinamo a batut la Mioveni. Nu-mi place.

razvanR
    Member

Mai sunt 3 meciuri:
    – cu inca 5 puncte stam la televizor
    – cu inca 6 puncte jucam in cupa UEFA
    – cu inca 9 puncte castigam titlul.

cameliu
    Member

Ca in fiecare an! SDR merg in cupele europene! Indiferent de mijloace!

Asta e! 6 puncte din ultimele 2 meciuri n-avem cum face! Iar Dinamo le are deja…

Am visat! Sperat! Locul 4 e oricum o performantza!

07Ex
    Keymaster

Stai ca nu se stie. Dinamo s-ar putea sa mai piarda la Timisoara sau sa faca egal cu Nationalul. Noi poate scoatem un punct in Giulesti si pe Gloria ii batem sigur.

lucian
    Member

sper ca dinamo sa se incurce inca de etapa viitoare…
    sa nu uitam insa ca ei merg in uefa daca fac un un egal si o victorie, iar noi numai o victorie… de aceea sper la macar un egal in giulesti …

Zibling
    Member

Eu refuz sa mai fac calcule, sunt f.trist… SDR (dupa cum zicea cineva) au cate 2 echipa, pe cand la noi, de exemplu, lipsesc cu desavarsire atacantii. Nu mi se pare normal ca noi care avem si o echipa in Divizia C, care banuiesc ca are atacantii ei, sa ramanem aproape o repriza intreaga fara atacanti in teren 😥

Si sa nu-mi spuneti mie ca Nae e atacant. A facut 2 curse mai lungi si a obosit, iar langa el nu venea nimeni, deci nu putea sa-si centreze mingea si sa fie si la receptie.

Deci, orice calcule am face, cred ca locul 3 e maximul obtenabil la finele acestui sezon. 😥

razvanR
    Member

Pe locul 3 e putin probabil sa iesim.

Terminam pe 2 sau pe 4 !

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 99 total)
  • The forum ‘Sezon 2005-2006 Season – Divizia A’ is closed to new topics and replies.