Calcule referitoare la castigarea titlului

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Calcule referitoare la castigarea titlului

Viewing 9 posts - 91 through 99 (of 99 total)
  • Author
    louveteau
    Member

@Zibling wrote:

Eu refuz sa mai fac calcule, sunt f.trist… SDR (dupa cum zicea cineva) au cate 2 echipa, pe cand la noi, de exemplu, lipsesc cu desavarsire atacantii. Nu mi se pare normal ca noi care avem si o echipa in Divizia C, care banuiesc ca are atacantii ei, sa ramanem aproape o repriza intreaga fara atacanti in teren 😥

Si sa nu-mi spuneti mie ca Nae e atacant. A facut 2 curse mai lungi si a obosit, iar langa el nu venea nimeni, deci nu putea sa-si centreze mingea si sa fie si la receptie.

Deci, orice calcule am face, cred ca locul 3 e maximul obtenabil la finele acestui sezon. 😥

Ce este SDR? Si eu sunt foarte trist, dar cred ca trebuie sa mai luptam pentru a pastra cel putin locul 3, si am incredere ca putem reusi.

Radu Dobrin
    Member

@louveteau wrote:

Ce este SDR? …

Steaua Dinamo Rapid

razvanR
    Member

E mai bine ca am pierdut azi cu 2-1 decat daca s-ar fi terminat 1-1 sau 2-2 !!!

Daca azi era egal, Rapidul ar fi trecut pe primul loc si am fi avut un meci infernal in Giulesti pe care la fel, eram obligati sa-l castigam pentru a putea prinde cupa UEFA.

Eu cred ca acum este mai usor sa batem in Giulesti decat ar fi fost in cazul in care azi am fi castigat sau am fi facut egal, pentru ca Rapid va intra practic asta seara in vacanta, nu mai are sanse la titlu.

Mai mult, daca azi am fi castigat si in Giulesti am fi pierdut am fi terminat pe locul 3 dar in Cupa UEFA ar fi mers FC National.

Sunt trist ca am pierdut, dar, repet e mai bine ca am pierdut decat daca am fi facut egal.

crys41
    Member

Nu stiu daca era rau daca faceam egal cu Steaua. Aveam 2 puncte avans fata de Dinamo si cum ei au cu National e posibil sa fie incurcati. Asa daca noi pierdem si in Giulesti (:() si Dinamo face un egal ne egaleaza si ne intrec datorita meciurilor directe. Asa vom fi avut inca 1 punct avans.
    Ma rog, sansele noastre la locul 3 exista nu trebuie sa disperati, tot asa cum e posibil sa scoatem un egal cu Rapid.

Dinamo are, in aparenta, doua meciuri foarte grele. National si Timisoara. E posibil sa se impiedice de National dar cred ca pe Timisoara o bate (fara antrenor, cu haos…). Pe National poate o plateste la cursul zilei…

Ma enerveaza ca suntem la mana lui Dinamo. Ma rog sa termine la egalitate in ambele partide iar noi sa batem Bistrita acasa.

Trebuie sa mergem in UEFA! Altfel echipa se desface ca un pepene impuscat. Am inteles ca la meci, in jurul lui Siman, se aflau reprezentanti de cluburi din Ucraina. Oare de ce?

Te iubesc Sportule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

razvanR
    Member

Socoteala e simpla: pentru a participa in Cupa UEFA trebuie sa castigam la fel de multe puncte ca si Dinamo.

Radu Dobrin
    Member

dinamo “joaca” cu nationalul cu o zi inaintea noastra. (mare pacat ca nu exista mecanisme de desfinintare a acestei adunaturi…)

dragos
    Member

pentru a spera la un loc de UEFA, ar trebui sa luam acelasi nr. de puncte ca si dinamo, insa daca steaua castiga la petrosani (si nu ar fi o problema) atunci rapidul nu va forta sa castige cu noi, caci nu mai are motivatie.
    in acest caz, poate nu alegem cu vreun punct (sa nu uitam ca si SPORTUL i-a ajutat cel putin o data) si ne-am pastra locul 3.
    e bine ca vom juca ultimul meci al etapei, caci vom cunoaste toate rezultatele……
    daca dinamo pierde un meci, atunci noi putem pierde cu rapidul, dar sa castigam cu bistrita.

ar fi culmea ghinionului sa pierdem si locul 3 !!!

jiji cica le-a promis jucatorilor nostri cate 5.000 euro pentru un meci egal sau o victorie in giulesti…..

Giani
    Member

@dragos wrote:

jiji cica le-a promis jucatorilor nostri cate 5.000 euro pentru un meci egal sau o victorie in giulesti…..

Sper sa ii batem pe rapizi, dar cine primeste acesti bani manjiti este cea mai mare taratura, nedemn de calitatea de primat; pana si un cercopitec ar avea atata demnitate incat sa refuze “maslinele” oierului. Daca suspectez ca macar un jucator, fie el si rezerva, primeste banii negri ai marelui conducator de turme, nu ma mai vedeti la fatza, dispar definitiv si irevocabil. Pentru mine asta ar insemna infrangerea suprema si faptul ca Sportul este un club la fel de jegos ca si toate celelalte 15 din divizia blat. Ori eu detest jegul, mai ales cel moral.

Viewing 9 posts - 91 through 99 (of 99 total)
  • The forum ‘Sezon 2005-2006 Season – Divizia A’ is closed to new topics and replies.